Srpenky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4251
21.4.16 18:43

K nevolnosti.. stále mi je těžko, poslední dobou ale spíš na vrub pálení žáhy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
21.4.16 19:50

@rennys1 já čekám druhou dceru a neblinkala jsem ani u jedné…teď mi občas špatně večer bývalo, ale to bylo spíš z hladu a z vyčerpání než nějaké nevolnosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
21.4.16 21:12

Taky mi kazdy rikal, ze to bude holka, mam uplne vssechny priznaky, teda spis takove ty babske, ale prd, cekame kluka :-) jedine, co nam nahrava na kluka je ultraazvuk :-)
jsme hodne prekvapena, ze je mi porad tak zle, ale kdyby to bylo k necemu dobre, tak to klidne zvladnu, ikdyz je to troku neprijemne, jak porad jen polehavam a kdyzy dom aneco udelam, tak dlasi dva dny ani nevstanu… to jsem u kluku tda neznala driv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1569
21.4.16 22:49

@marylka wow tolik jazyků :lol: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
21.4.16 23:11
@deflin píše:
Taky mi kazdy rikal, ze to bude holka, mam uplne vssechny priznaky, teda spis takove ty babske, ale prd, cekame kluka :-) jedine, co nam nahrava na kluka je ultraazvuk :-)
jsme hodne prekvapena, ze je mi porad tak zle, ale kdyby to bylo k necemu dobre, tak to klidne zvladnu, ikdyz je to troku neprijemne, jak porad jen polehavam a kdyzy dom aneco udelam, tak dlasi dva dny ani nevstanu… to jsem u kluku tda neznala driv…

Ja to mela i u prvního, prvních šest mesicu jsem prakticky prozvracela a prospala. Pak jsem chytla druhy dech a v praci makala az do samyho porodu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
22.4.16 05:53

@Šári DE děkuji… ale více než polovina jsou slovanské, tedy to tak nějak nepočítám ;)

jak s tím uzamčením, nemám s tím zkušenosti.. je potřeba tvořit nějaký seznam?? U první dcery jsem chodila do skupiny, tu jsme poté taky uzamkly, bylo to fajn, hlavně kolem porodu se probírají věci, které jsou dost citlivé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1569
22.4.16 07:21

@marylka ja myslim, ze ji musi uzamknout, kdo ji zalozil.. Taky s tim zadne zkusenosti nemam… :nevim: a presne, jak pises, jsou tu obcas psane veci, co si nemusi cist kdokoli… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2454
22.4.16 08:12
@Šári DE píše:
@marylka ja myslim, ze ji musi uzamknout, kdo ji zalozil.. Taky s tim zadne zkusenosti nemam… :nevim: a presne, jak pises, jsou tu obcas psane veci, co si nemusi cist kdokoli… :pankac:

jenže anonymní zakladatelce to nedopadlo, takže je bůhvíkde :roll: ale zkuste někdo poslat zprávu admině, určo poradí… já se tady moc neorientuji.

@deflin Tak já měla teď taky docela příznaky na holku, akorát ty nevolnosti trvali kratší dobu, myslím tak do 12. týdne a pak už nic :lol: Ale mám teď větší levý prso (aspoň mi to říká dcera), špatně prý u kluka nebývá ze začátku - to u mě ano, chuť na sladké ani nekomentuji, krásnější teda nejsem, všude samý jebák, vlasy šílený (holka bere krásu) atd… takže mi v podstatě vše sedí na holku, ale 2× mi potvrdili chlapečka, tak snad mu pinďík do porodu nezaleze :mrgreen: nebo třeba se nechá pak přeoperovat na holku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1569
22.4.16 08:18

@rennys1 ja to mam uplne stejne :mrgreen: :? U Maxika mnohem lepsi plet, vlasy vsechno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
22.4.16 08:30

No já jsem taky pro uzamčení skupiny. Jestli zakladatelka je nezvěstná, tak napsat adminovi a on přesune správcovství na někoho jinýho a ten to pak uzamče…tak kdo se hlásí dobrovolně? :mrgreen: :mrgreen: takového nevděčného úkolu se určitě každý rád zhostí :mrgreen: :mrgreen:

mě u evy taky tvrdili všichni v práci, že podle břicha jasnej kluk…prdlajs, jsou ty babský rady pěkný kraviny :mrgreen: od třináctého týdne holka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
22.4.16 12:31

Ja čekám kluka a blbě mi bylo až do začátku pátého měsíce…pak lepší, ale předevčírem jsem zase blila…To bych teda nechtěla videt jak by mi bylo, kdybych cekala holku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1974
22.4.16 15:13

Ahoj děvčátka, dva dny jsem tu nebyla a zase nestíhám číst… :-)

@marylka To bylo krásné, taky jsem myslela, že je to nějaký citát… :oops: :)

@Šári DE Tééda, stěhování do Londýna fandím, ale zároveň smekám! Já jsem taková konzerva, neumím si představit žít někde jinde, miluji ČR! Možná je za tím i jazyková bariéra, nikdy jsem to v angličtině ani němčině nedotáhla dál než na mírně pokročilou (kdéééže loňské sněhy jsou!) a představa nedomluvení se je pro mě noční můra. Každopádně si myslím, že tohle je příležitost jako hrom! :-)

Jinak ten Londýn mi evokoval jednu výběrovku u nás v práci - paní uchazečka žila roky v Anglii a do životopisu to uvedla jako práci v UK. A naše personalistka na to koukala a po chvíli říká: „Hm, no vypadá to zajímavě, hlavně ta Ukrajina!“ :mrgreen: Načež po mém upozornění, že UK není Ukrajinou, se rozhořčila, co je to za módu používat do životopisů cizí zkratky! Paní jsme nakonec přijali… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1974
22.4.16 15:17

Tak blicí eskapády nezávidím, já mám úplnou fóbii ze zvracení, vždycky do poslední chvíle dělám vše proto, aby žaludek zůstal na místě. Naštěstí u dcery jsem zvracela jen jednou, přesně na začátku II. trimestru, tentokrát vůbec. Ťuk, ťuk! :-) Nevolnosti byly pokaždé, ale cca v té druhé půlce těhotenství odezní, resp. se promění v pálení žáhy (taky mňamka). :roll: Myslím, že za to hodně může genetika, jak už tu někdo zmiňoval, moje mamka třeba na nevolnosti netrpěla vůbec…

Klidně jsem pro uzavření skupiny, hlavně čím blíž k porodu to bude asi lepší, ať můžeme plkat bez zábran… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1974
22.4.16 15:22

Jinak já byla včera na FECHu, ultrazvuk srdíčka a prý je všechno vzorové, ukázkové, tak mě to zase tak pozitivně naladilo… :-) Další kontrolu v poradně mám až po 4 týdnech, čili teď vlastně už za necelé 2 týdny, tak jsem měla aspoň zase zprávu od prďoška, že prospívá… :-)

Dneska jsem se byla podívat za kolegyněmi v práci a po těch zkazcích, co se tam děje, jsem upřímně ráda, že se tam příští rok nebudu muset ještě vracet (pokud teda kdy vůbec)… :think: A to jsem původně plánovala rodičák pouze na 2 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
22.4.16 19:24

Holky, na mě tedy babské rady vůbec neplatí. Nebylo mi ani jednou špatně, pleť super, pupínek asi jeden na krku, vlasy v pohodě jako vždy, krásně mi rostou nehty, na sladké chuť nemám (nemám tedy žádné chutě) a všichni říkají jak mi to sluší. I podle toho jsme si říkala, že čekáme kluka a šup, princezna :-) myslím, že je to individuální a úplně jedno :-) hlavně, že nám ty mimískové prospívají jak mají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí