Srpenky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19.4.16 11:54

@KKatka23 no právě od přítele mamce se narodila v prosinci taky Eva tak aby měli svátek spolu :mrgreen: :mrgreen: ne prostě se mi to jmeno líbí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
19.4.16 11:55

@KKatka23 tak to sa těším až sa na Bělu zeptám manžela :mrgreen: a na jeho výraz v obličeji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
19.4.16 11:56

@veronikaminarikova hmmm…Emily píšu do favoritů :mrgreen: díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
19.4.16 12:04

@Pam12 asi je potřeba sa na to podívat ze všech úhlů…mně to prostě jen přišlo hrozně nefér vůči kamarádce, která už má oplozené vajíčko zamražené dva roky a čeká jen jestli její chlap nezmění názor…nevím…já v tomto nevidím asi žádný zásadní problém…asi bych miminko vždycky chtěla…takže nevím komu bych nakonec dala přednost :think:
Ale naštěstí nestojíme před tak velkým rozhodnutím my dvá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
19.4.16 12:06

@KKatka23 tak to u nás je mně adopce odkývnutá…protože to já chci odjakživa…to mu nevadí…ale dárcovská spermie je pro něj problém…no moc jsem jeho logiku nepochopila a pravda že sem trocha vysoptila :mrgreen: a pak chudák nevěděl, jak z toho vybruslit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2454
19.4.16 12:33
@KKatka23 píše:
@rennys1 no já taky jsem z té naší rodiny docela paf…s Evou to ještě šlo ale teď jak se chovají s tím druhým, to je jako nad moje chápání :? no já jsem to teda s tím početím tak měla…vysadila jsem antiko a za dva měsíce jsem byla v tom…jenže jsem pak potratila po revizi mi trvalo třičtvrtě roku než se mi srovnal cyklus…pořád mi vynechávala MS, většinou ani normální MS nebyla, jen třeba dva dny špinění…byla jsem z toho totálně na prášky…už jsem byla domluvená s mudrou, že mi zkoukne ovulaci, když jsem zjistila, že jsem těhotná :) moje mudra se k tomu stavěla strašně super, já mám PCO, takže byla ochotná relativně brzo něco začít řešit :) no a teď jsem otěhotněla na první pokus…právě proto jsem psla, že vás, co tak dlouho jste čekali na mimčo, hrozně obdivuju…protože já jsem čekala na pozitivní test jen deset měsíců a byla jsem z toho hotová psychicky…čekat několik let, tak se asi zblázním :( @Leli83 já teda hlasuju pro Jindru, to je moc pěkný :)

ale nezblázníš, ono Ti to ani nepřijde, když pořád čekáš, že teď už to vyjde, pak zase nic, tak nový pokus, pořád se „něco“ dělo ohledně „tvoření“ miminka. Tenkrát když jsme se začali snažit, tak se to tak nějak sešlo, že se snažili i 4 holky v práci + 4 moje kamarádky. Všechny otěhotněly prakticky stejně, s rozdílem pár měsíců. To bylo pro mě asi to největší psycho. Přála jsem jim to, ale to „já chci taky“ bylo hodně silný. Pak už jsem otupěla, měla jsem kolem sebe spousty miminek, mazlila jsem je, nebyla tam závist, jak hodně holek na diskuzích se stejným problémem popisují. Teď, co jsem těhotná, tak jsem se už párkrát setkala s " ty se máš„, ale chápu to, nikdo nevidí, že to nebylo jen tak.
Jinak k tomu, že by Ti vadilo, kdyby partner nechtěl dárcovství - ono je to fakt těžký, ale já to chápu. Né každý to dokáže přijmout. O adopci ani nemluvím, na tu taky nemá každý. Ono taky záleží - pokud bezdětný pár vůbec a za žádných okolností nemůže mít svoje vlastní děti, což je opravdu málokdy, protože většinou aspoň jeden z partnerů může, tak je adopce jediná možnost, jak vychovávat "svoje“ dítě. Ale někdo si adoptuje dítě i když má svoje vlastní a za to zase já dávám klobouk dolů. Potichu děkuji každému, kdo dokáže dětské dušičce dát mateřskou lásku, i když dítě není jeho a „zachrání“ ho před smutným dětstvím a vychová ho. Já tohle třeba nedokážu… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2454
19.4.16 12:44

@chromecci jsem psala příspěvek a nezobrazil se :cert: tak znovu. Ten kočárek, co jsi poslala, je takový až moc jednobarevný, to už se mi víc líbí „ten můj“. S tou autosedačkou jsem to taky říkala, jestli by nebylo lepší koupit kvalitnější, i když v čem je ta za 5 tisíc kvalitnější? Lepší plasty? Představuji si, co udělá ta levná a ta drahá při nárazu ve 130km/h… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2454
19.4.16 12:47

@chromecci jinak Stela - ztužený tuk mě pobavilo :mrgreen: já bych s Bělou teda doma taky moc nepochodila :mrgreen: Ale holčičích se mi líbí více, s klučičím mám problém. Zatím vede Matyáš, i když se teď hodně dává, to mě trochu zrazuje, ale holky (moje a přítelova dcera) už mu tak říkají, muchlají se s bříškem a „Matýsku“, tak už to budu asi těžko měnit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
19.4.16 12:47
@rennys1 píše:
@chromecci jsem psala příspěvek a nezobrazil se :cert: tak znovu. Ten kočárek, co jsi poslala, je takový až moc jednobarevný, to už se mi víc líbí „ten můj“. S tou autosedačkou jsem to taky říkala, jestli by nebylo lepší koupit kvalitnější, i když v čem je ta za 5 tisíc kvalitnější? Lepší plasty? Představuji si, co udělá ta levná a ta drahá při nárazu ve 130km/h… :nevim:

levná se kamarádce při nárazu jinéhou auta rychlostí 50km/h úplně rozlomila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2454
19.4.16 12:48

@Pam12 fakt? Tak děkuji za info, já právě nevěděla v čem je kvalitnější ta dražší, naštěstí jsem nikdy nebourala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2454
19.4.16 12:50

@Pam12 jo ještě od jaké ceny poznám, že je kvalitnější a náraz vydrží? Respektive to dítě v tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
19.4.16 12:51
@rennys1 píše:
@Pam12 jo ještě od jaké ceny poznám, že je kvalitnější a náraz vydrží? Respektive to dítě v tom?

já se řídila při výběru doporučením na D-testu + testech v německu, tam je mají přísnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
19.4.16 14:14

@rennys1 no co sa týká porovnání kvality dětských autosedaček, tak je mezi nima celkem dost zásadní rozdíl. Kvalita plastů, vyztužení, spoje, možnost prasknutí autosedačky (nebo nějakých plastů) a tím případné ublížení děťátku, postranní airbagy atd. atd. V tomto případě určitě věřím certifikovaným a maximálně otestovaným. A ta naše patří mezi 10 nejbezpečnějších na trhu…takže su klidnější rozhodně. Každopádně já 130km/h nejezdím ani normálně :mrgreen: takže to nehrozí tak ani tak…ale když to v takové rychlosti někdo napálí do nás…tak aspoň vím, že pro bezpečnost svého děťátka jsem ud ;) ělala naprosté maximum.
Ale nic sa nestane, takže by sa určitě normálně využila aj autosedačka za 1500Kč ;) :lol:

Příspěvek upraven 19.04.16 v 14:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
19.4.16 14:15

@rennys1 Matyáš je krásné jméno…kamarádka má trochu netradičně Mateo a taky sa mně to líbí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
19.4.16 14:20

@rennys1 nezáleží na ceně…najdi si na internetu určitě testování některých typů…my volili CYBEX, která je maximálně otestována. Akorát pravda je tá, že jsme zvolili černů barvu a je doporučována spíše barevnější, svítivější…aby sa v případě nehody miminko snáze objevilo…manža k tom přistupoval aj z pracovního hlediska…že sa kolikrát nestačí divit k jakým nehodám přijížďajů a v jakých NEautosedačkách rodiče své milované děti převážajů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí