Srpenky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1569
15.4.16 15:55

@gatsby1 mam to uplne stejne i s temi vztahy, Maxik moje i Marcusovo rodice zboznuje, taky si jich moooc vazime :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
15.4.16 16:41

@KKatka23 určitě jsem tě nechtěla děsit.. já tam chtěla objednat dceru (9let) - má slabou sklovinu a do toho foukadla.. chudáček má zoubky celé jako nahnědlé.. :roll:
to byla reakce spíše na mě samotnou, že momentálně neustojím téměř ani obyč kartáček :nevim:
manžel chodil v Praze na dentální hygienu, kde ho úspěšně zbavovali kamene a bylo to fajn ;-)

u nás rodiče taky super.. akorát moc daleko.. chybí mi pokec s maminkou :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
15.4.16 18:27

@rennys1 ne-e,zapíná sa vzadu ale oddělává sa jakoby ten košíček nebo jak to říct :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
15.4.16 18:40

Jinak cérky mám za sebů druhý UTZ, ale jen napůl…eště SA něco málo paní doktorce nezdálo, ale prý je to spíš tím že miminko opět nespolupracovalo a nechtělo SA ukázat jak by bylo potřeba…a to mňa poslali aj na čokoládu a půlhodinovů procházku. ale prostě bez šance…takže za týden znova :mrgreen: lenoška jedna…jediné co teda už máme potvrzené je že to bude cérečka ;) no manža to pár sekund chudák rozdýchával :mrgreen: Jo a šli sme SA podívat opět na kočárky no a už ho máme aj objednaný :mrgreen: Ani nevím jak SA to tak stalo :mrgreen: Já a manžel sme nebyli moc jednotní a nakonec sme to vyřešili tak že já vybrala kočárek a on si k tom vybral našlapané a asi fest kvalitní vajíčko které mu připomíná helmu od motorky :mrgreen:
Kočárek Baby design lupo comfort 2016
Vajíčko AS Cybex Aton Q
Jo a dodání je cca za 3měsíce takže cérky není to brzo vybrat kočárek…to enom kdybyste některá SA o tento typ zajímala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
15.4.16 19:18

@chromecci někdy jsou ta miminka svá, a mají svou „hlavu“ a utz se jim nelíbí,… oni to slyší.. je to vysoký pískavý zvuk, takže se pak stočí do klubíčka a nejčastěji zády :D
:lol: :lol: :lol: jsi mě pobavila s tím manželem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
15.4.16 19:51

@rennys1 ježiš, to je taky teda síla…a proč bys jako na ni neměla čas a měla ji mlátit??? 8o já teda taky ale se neumím ozvat…ale teď už jsem tak napružená na všechny, že jakmile mi někdo něco jen naznačí, tak už jim to všechno řeknu - že pokud mají výjimečně nějakou pozitivní poznámku, tak ji ráda uslyším, ale v opačným případě, ať si to nechaj pro sebe a nevšímaj si mě :? nevím, proč ti v práci vymlouvali druhý…to že jeden nebyl na MD spokojenej neznamená, že tys taky nebyla a nebudeš…někdo prostě s těma dětma tráví čas rád no…to asi některý báby protivný nedokážou pochopit… :mrgreen: je super, že vám to nakonec takto vyšlo…neumím si představit, jaký to musí být čekat tak dlouho na mimčo…nám to po potratu trvalo třičtvrtě roku a byla jsem totálně na nervy z toho…hrozně jsem se bála, že nebudu moct mít děti třeba… :( @marylka @Leli83 no holky vy mi teda dáváte s tou dentální hygienou 8o 8o 8o jejda mane…no nic, už jsem objednaná, tak to teda zkusím, ale doufám teda že to nebude tak hrozný…úplně jsem předposr. ná z bolesti…vím je to vtipný, když mám za chvilku rodit :mrgreen: já pak jako ve finále docela dost vydržím, ale preventivně se moc a moc bojím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: @gatsby1 aha…už neproplácej, jo? jsem myslela, že si to nechám proplatit teda… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
15.4.16 19:53

@chromecci tak gratulace k holčičce :mrgreen: tak zas dobrý je, že ji uvidíš brzo znovu :) třeba příště bude spolupracovat líp :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
15.4.16 20:07

V Kolíně je cirkus (Andres), tak jsem říkala, že dcery nikdy nebyly a moc by chtěly, že bych je tam ev. vzala, ale cena 300kč za dospěláka a 200kč za dítě.. uff :roll:

já tedy nejsem moc na cirkusy… teď se mi tam total nechce… holky, byly jste v poslední době v cirkusu.. stojí to zato??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
15.4.16 22:01

@marylka no to naše si staví hlavu snad pokaždé :mrgreen: No manžel říkal:Ale mohla nám to říct trochu citelněji a né hned na nás vyvalit:je to cérečka!!! Sem mu říkala, že to nám ale neoznamovala žádnů chorobu, ale prostě jen takové logické oznámení :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No ale neva…nakonec vypadal spokojeně, tak snad nekecá :mrgreen: :mrgreen: A když ještě našel to vajíčko co vypadá přesně jak helma, kterů mně kůpil na motorku…no radost k nezaplacení :mrgreen: Tak už aspoň vím jaké oblečky okukovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
15.4.16 22:03

@KKatka23 svatá pravda :mrgreen: A to eště hned týden na to jdu zase na kontrolu ke svojém doktorovi :D no ráda bych abysme si mohli pořídit tu 3D fotku na památku…tak budu tyden doufat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1974
15.4.16 23:01

@chromecci Gratuluji k holčičce! :-) Jinak k tomu citlivějšímu sdělení - když jsme čekali dceru, tak jsme byli na screening u takového mladého doktora a ten nám řekl: „S největší pravděpodobností čekáte děvčátko.“ Teď jsme chytli mladou lékařku, strašně příjemnou, vysmátou a ta po nalezení patřičných partií povídá: „Tak tohle je PINĎOUR!“ S velkým důrazem na slovo pinďour… :mrgreen: Smějeme se tomu s manželem doteď. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1974
15.4.16 23:12

@Šári DE Při rodičáku lektorskou činnost (kvalifikační kurzy a další vzdělávání soc. pracovníků a pracovníků v soc. službách). Kurzy jsou buď nárazovky, anebo u těch dlouhodobějších si rozdělujeme témata podle odbornosti, takže to vychází v průměru na tři dny v týdnu, někdy víc, někdy méně. Určitě bych to s malou nedávala, ale fakt mám skvělé rodiče, hlavně taťka-důchodce je můj hlídač #1, troufl si dceru hlídat už od půl roku, krmil, přebaloval (a to prosím do látkovek!), no a teď se těší na klučíka, prý konečně chlap do toho babince (máme i všechny psy feny)… :-D Jinak se prakticky celý profesní život pohybuji v soc. službách a po rodičáku se tam chci i vrátit, lektoring je takové zpestření té „dovolené“, v ČR to na uživení moc není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
16.4.16 08:44

@Leli83 tý brďo - smekám před taťkou tvým teda…náš „děda“ by se teda k pokaděné plíně nepřiblížil…Evu si pochoval dvakrát za její dosavadní život :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
16.4.16 11:36

@chromecci gratuluju k holčičce :kytka:

@rennys1 Ježišmarja…tak to jsem rada, ze moje mamka ma problémy akorát se jmenem…

Jinak si teda myslim, ze je to fakt na kazdem, kolik deti ma…Pokad je teda dokaze uživit ze jo…Fakt bych chtěla mit starosti nekterych lidi… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.16 13:28

@chromecci gratuluji k holčičce :potlesk: mě včera po druhé oznámily chlapečka :) tak už se to asi nezmění :srdce: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí