Srpenky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
661
12.4.16 15:51

@Šári DE tak je to správně..já už bych chtěla vědět co budeme mět abysme mohli konečně začat bojovat o jména :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
12.4.16 15:54

@rennys1 ahojdá ;) vítáme tě…no já su 20+5 a přibrala jsem už nejmíň 100kilo :mrgreen: Radši nepočítám kolik :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
12.4.16 15:57

Tak já jsem 22 týden a díky těm nevolnostem + 1,5 kg :mrgreen: ale měla jsem to i s prvním synem.. ale břicho mám ultravelký, stejně jako při prvním těhotenství, v podstatě jsem měla jen břicho a všichni si mysleli, že čekám dvojčata, i můj gynekolog z toho byl úplně hotový. po porodu jsem makala na břichu dost, moje instruktorka mi řekla, že mám břicho jak skálu, ale stejně se to zas hned vyvalilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
12.4.16 15:57

@Leli83 na ty popprodní opatření SA taky chystám…teď už SA holt nedá nic dělat :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2454
12.4.16 18:02

Děkuji holky za info, já u prvního těhotenství měla před porodem méně než mám teď :oops: Ale i tak jsem přibrala cca 18kg, ale nechala to skoro vše v porodnici, domů jsem se vrátila kost a kůže :mrgreen: a co jsem nenechala v porodnici, tak ze mě vytáhla dcera během pár týdnů. Mamka mi říkávala, že mě sežere :mrgreen: Tak kéž by to tak bylo i teď, ale vím, že nebude, měla jsem poctivý základ už před otěhotněním :mrgreen: co už no, stárnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
12.4.16 19:29

Holky tak já furt jetšě nic nenabrala :nevim: ale minule taky jsem nabírala málo…mě teda přišlo břicho obrovský, ale všichni říkali, že je maličký :mrgreen: tak teď asi taky budu mít maličkatý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
12.4.16 19:49

Ja mam v pase normalne 60 a pred porodem jsem mela 130 :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
12.4.16 20:17

Ahoj holky,

chcete potěšit… stejně jste všechny krásné :srdce: :* těhotná žena je nejkrásnější a je symbolem „příslibu“ to mi řekl dnes jeden pacient v ambulanci :D

tak kočárek máme doma, pak musím vše pořádně vyzkoumat co se kde dá sundat, oprat, ale vypadá solidně ;)

Vítám nově příchozí :D :D :D :mavam:

@Pam12 mám za sebou dvě těhu, ale pas jsem nikdy neměřila :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
12.4.16 20:19

Zítra jdu s holkami na alergologii.. bohužel mám pocit že u mrňavky se rozbíhá alergie na břízu :roll: obě mají astma, obě byly stran testů negativní, ale Verunka je atopik.. a jak začaly kvést břízy kašle :roll: fňuk.. jen jsem se potřebovala postěžovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
12.4.16 20:33
@marylka píše:
Ahoj holky,

chcete potěšit… stejně jste všechny krásné :srdce: :* těhotná žena je nejkrásnější a je symbolem „příslibu“ to mi řekl dnes jeden pacient v ambulanci :D

tak kočárek máme doma, pak musím vše pořádně vyzkoumat co se kde dá sundat, oprat, ale vypadá solidně ;)

Vítám nově příchozí :D :D :D :mavam:

@Pam12 mám za sebou dvě těhu, ale pas jsem nikdy neměřila :lol: :lol: :lol:

Ja jo, protoze když ti gynekolog porodnik řekne, ze neco tak monstrózního jeste neviděl, tak je to trochu zvláštní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
12.4.16 22:04

@Pam12 tak to teda buď myslela ze srandy anebo je hulvát :cert: toto se neříká, i kdyby to byla náhodou pravda! :mrgreen: mě ten břůšek tak rychle vyskočil a teď mám pocit, že je furt stejnej…ale manžel byl pět dní pryč na služebce a když se vrátil, tak říkal, že je větší, že je to poznat :) a teď bude pryč dvanáct dní a pak jdeme na screening, tak doufám, že poskočí pořádně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2454
13.4.16 09:12

Vy jste tady všechny huběňoury, měla bych se stydět :mrgreen: a právě jedna moje kámoška přibrala v těhotenství 45 kg a druhá 35 kg, tak jsem byla taková klidná, že klidně přibírat můžu, ale teď jste mě rozhodili :mrgreen: jsem si teď schválně byla změřit ten pas, 92cm :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
13.4.16 09:17

@rennys1 a jak to holky měříte? 8o tam kde je břicho nejširší mám 98 cm 8o přitom jsem jetšě nepřibrala nic…ale je teda fakt, že já si musím na to jídlo dávat bacha…jak mám hoňku kolem domácnosti a malé, tak kolikrát za celý den sním jen snídani a oběd, což je fakt málo… :? fakt ale nemám hlad a zapomínám na to no… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
13.4.16 09:24

Ja si teda radsi nic merit nebudu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
13.4.16 09:35

Ja se radsi nemerim. Bruch mam veliky. Normalne jsem mela mensi spek, schovany pod oblecenim, takze jsem vypadala stihle :D Manzel na me predevcirem kouka a říká: Ty mas ale pupek! :D A ze mi to z niceho nic strasne vylezlo. A i lidem okolo se zda ze je docela velky…Kamarad rikal, ze je zvedavy jak budu vypadat za tri mesice když uz ted vypadam takhle :D Ale mne to nevadi, protože uz jde regulerne poznat, ze jsem tehotna a ne tlusta :D

@rennys1 45kilo?!?!?!?!?!?!?! TY vole…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital