Srpenky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10291
18.4.16 19:36

@rennys1 no já taky jsem z té naší rodiny docela paf…s Evou to ještě šlo ale teď jak se chovají s tím druhým, to je jako nad moje chápání :? no já jsem to teda s tím početím tak měla…vysadila jsem antiko a za dva měsíce jsem byla v tom…jenže jsem pak potratila po revizi mi trvalo třičtvrtě roku než se mi srovnal cyklus…pořád mi vynechávala MS, většinou ani normální MS nebyla, jen třeba dva dny špinění…byla jsem z toho totálně na prášky…už jsem byla domluvená s mudrou, že mi zkoukne ovulaci, když jsem zjistila, že jsem těhotná :) moje mudra se k tomu stavěla strašně super, já mám PCO, takže byla ochotná relativně brzo něco začít řešit :) no a teď jsem otěhotněla na první pokus…právě proto jsem psla, že vás, co tak dlouho jste čekali na mimčo, hrozně obdivuju…protože já jsem čekala na pozitivní test jen deset měsíců a byla jsem z toho hotová psychicky…čekat několik let, tak se asi zblázním :( @Leli83 já teda hlasuju pro Jindru, to je moc pěkný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
18.4.16 19:38

Cérky napadá vás nějaké kratší, pěkné, originální jméno na holčičku? V tipu máme Sáru..a tím to hasne :mrgreen:
Sem chtěla jména typu Berenika, Madlenka…ale máme dost dlůhé příjmení tak by to asi chtělo něco kratšího :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
18.4.16 19:49

@chromecci však Sára je pěkný :) záleží jestli chceš spíš moderní nebo zastaralý, co se třeba dává často nebo hlavně aby to moc časté nebylo…teď jsou hrozně moderní Ella, Ema, Stela, Mia a tak…mě se teda líbí hlavně když nejsou moc časté, takže já jsem třeba strašně chtěla Bělu nebo Zlatu…ale to bych se musela rozvést a vzít si někoho jinýho :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
18.4.16 20:13

Teda, to jsou pribehy…Smekam pred Vami vsemi, co jste zvladly vsechny tezkosti :palec: @Leli83 Moc Vam fandim :potlesk:
Ja dnes byla v Gennetu, a pani doktorka mi potvrdila klucika, tak uz to chapu jako bernou minci. :cert:
Vse na UZ bylo v poradku, akorat u prave ledviny byla mirne rozsirena panvicka. Pry se nemam desit, ze tento jev vidi docela casto, muze to pry byt zpusobeno nevyzralosti systemu, vetsinou se to do porodu samo srovna, a ten zbytek po porodu, takze dalsi UZ v 30. tydnu. Mate s tim nektera zkusenosti? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
18.4.16 21:04

@KKatka23 díky za tipy ;) no uvidíme :lol: Ellu nechceme bo ségra raz bude mít Elišku, Ema nic moc…Mia SA nedá říkat zdrobnělinkama :mrgreen: Stela je jak ten ztužený tuk…no furt mám s něčím problém a jako učitelka si ty jména furt spojuju s děckama :mrgreen: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
18.4.16 22:06

@gatsby1 s ultrazvukem nebo s pánvičkou? jestli řekla mudra, že to viděla často, tak bych to tak brala…jinej mudr by ti to třeba ani neřekl, aby ses nestresovala :) uvidíš, jak to bude vypadat na tom dalším ultrazvuku velkým, určitě už to bude v pořádku :) @chromecci no jo…to učitelky to maj těžký…blbě se hledá jméno, který mají spojený s něčím pozitivní anebo který nemají spojený s ničím :mrgreen: :mrgreen: ale Bělu neznáš, co? Tu já jsem moc chtěla…manžel mi řekl, že jsem úplněj magor a ať na to okamžitě zapomenu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
18.4.16 22:42

@KKatka23
Myslela jsem s panvickou..jinak dekuji za podporu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.16 01:07

Já sem měla pro holčičku Emily a nebo Kamilka no ale nakonec to asi bude Adámek sme se s přítelem schodli no :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
19.4.16 08:23

@veronikaminarikova Adama známe z porodnice :mrgreen: byli jsme na pokoji Adam a Eva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
19.4.16 09:03

Ahoj mamky… :mavam: moc gratuluji k poznání pohlaví všem :potlesk: Super, že už také víte… U nás děvčátko po druhé potvrzené… :srdce: a bude to Emma ( osm let po ní toužíme… ;)) kočárek uz také máme a šli jsme do BugaBoo.. :lol: a růžovou výbavu už také nakupujeme… :D Čekáme zda se nám vyšvihne placenta…zatím je dost dole… Chodíme každých 14 dní na UTZ… Jinak máme 7 kg nahoře a ze 73 cm uz 102 přes břicho… :lol: Dostanu se sem málokdy…A jak pak čtu třeba pet stránek… Nestíhám psát :lol: tak snad neva…Užívejte krásného počasí :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2454
19.4.16 09:54

@Leli83 díky za popis. Já teda Tvého muže také obdivuji, kór, když nakonec spermie na IVF byli a přesto souhlasil s dárcovstvím. Ale každý to máme jinak, já to tomu svému nemám za zlé, že by s dárcovskýma nesouhlasil, že bysme raději to mimčo neměli. Už prostě proto, že vím, že by ho nepřijal a neměl by ho rád jako vlastní, i když by byl v rodném listě jako otec, ale v sobě by to měl a ve finále by byla veškerá starost o dítě na mě, jako teď u dcery. Netají to, chápu to. I teď často slýchám, díky tomu, že máme mimčo z IVF, tak se bojí, že embryo / jeho spermie zaměnili a chce si udělat test otcovství, chce mít jistotu, že je jeho. S tím už takové pochopení nemám, protože nevím, co by jako dělal, kdyby se potvrdilo, že není geneticky jeho/naše, do babyboxu bych ho asi nedala že… takže já tohle prostě vědět nechci a nevěřím ani tomu, že je možné to zaměnit…
Jinak k nemoci Tvého muže - je super, že se to takto odhalilo a lečí se s tím a dost možná v pozdějším věku nebude mít takové problémy, které by jinak měl, kdyby to doktorka neodhalila. Některé nemoci jsou fakt oříšek i pro doktory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
19.4.16 10:23

@gatsby1 my mame to same…norma je pry do 4mm maly ma 5,7mm. Doktorka rikala, ze u tech kluku se to objevuje a ze si mysli, ze to bude ok. Ted na kontrole se na to divala i moje doktorka a ta rikala to same. Ze většinou to byva v poradku. Takze ja jim verim a nedesim se :-)

My se jmenem nejsme uplne stoprocentne rozhodnuti, ale vypada to na Felixe :-)

Jinak co se tyce tech dvou jmen (jako např. David Karel :-)) tak pry se to musí všude uvadet (tak spis aby ho to fakt pak neprudilo - ale tak zvykne si, ze :D ), ale nevim co je na tom pravdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4215
19.4.16 10:33

@Alouette Jojo, když jsou dvě jména v RL, musí je pak všude uvádět, já budu mít asi Jiřího Gabriela. Taťka chce prostě Jiřího - bude třetí žijící v rodině a já chci Gabriela :mrgreen: U prvního mi prošlo Gabriel Jiří, jenže se narodila Izabella :mrgreen: A teď trvá na Jiříčkovi. Mě se to prostě nelíbí. Takže doufám, že Jiří Gabriel projde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
19.4.16 10:42
@chromecci píše:
@Leli83 smekám před tvým manželem klobouk. Spousta chlapů do dárcovství jít nechce…dokonce se tento víkend aj můj muž vyjádřil že neví sám jak by sa zachoval (zrovna jsme to totiž u známých řešili v navaznosti na jednu kamarádku, které nechce její partner podepsat, že souhlasi s tím, že její vajíčko oplodní anonymní dárce, přestože ví, že on nikdy své děti mit nebude :( )…no každopádně sem málem vyletěla z kůže když mně toto řekl můj vlastní chlap…eště že jsme to zvládli přirozeně ;)
Proto respekt před každý nealibistickým chlapem ;) :palec:

hele já to zas chápu. Já bych taky nebyla 2× odvázaná z toho, kdyby manžel musel oplodnit cizí vajíčko. Ale my v tomhle měli od začátku jasno. Nelíbí se nám to ani jednomu, prostě jsme si řekli, že buď naše vlastní děti nebo nic. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
19.4.16 11:17

@rennys1 no mě teda by to vadilo, že nechce dárcovskou spermii, když jinak byste dítě mít nemohli…My teď jako s manželem taky řešíme hypotetickou otázku - kdybychom svoje dítě mít nemohli, tak on by přistoupil určitě k tomu, to vím, protože jsme se o tom bavili po tom potratu tenkrát. Ale teď mi jde o to, že já jsem chtěla vždy alespoń tři děti - manžel taky. Ale člověk nikdy neví, už jednu jizvu na děloze mám, kdyby zase teď to bylo císařem a třeba se to nějak špatně hojilo a doktor by mi nedoporučil další dítě, tak já bych třeba chtěla nějaké větší cca 2-3 roky adoptovat. A to manžel nechce, to by radši měl jen dvě…jako je to takové hodně málo pravděpodobné, ale docela mě to zarazilo no… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí