Poradna duly
Jana Čurdová
@veronikaminarikova Gratuluji k chlapeckovi, jsem na tom dost podobne, ale v pondeli me jeste ceka 2. velky UZ v Gennetu, tak to uz asi budu mit opravdu jistotu ![]()
@Leli83
Díky moc
No vidím že někteří doktoři holt majů takové ty projevy celkem osobité
Nám taky řekla:vidím kačku, je to holka
![]()
@chromecci
![]()
možná je to ochrana těch doktorů - oni ví, že rodiče teď čekají, že jim řeknou, co čekají
tak aby se z toho všeho nezcvokli, tak se s tím vypořádávají po svém.. nevím, jestli to je dobře nebo ne.. můj gynDr. hledá na každé kontrole, zda je to chlapeček a vždy ho potěší když najde důkaz ![]()
Ahoj holky, hezkou neděli… včera jsme byli u bratra v Pardubicích, trochu nějaká procházka, dnes vaření oběda a teď mě břicho zlobí a zlobí… tvrdne a tvrdne..
![]()
asi máme jméno pro mrňouska… dost se nám líbí David, a manžel nakonec řekl, že by rád, kdyby se jméno Karel z linie nevytratilo.. tak asi se klučík bude jmenovat David Karel Janský
Jak Vám to zní?? říkat mu budeme jenom Davide ![]()
@marylka to jakože bude pokřtěný nebo jak?
David je pěkný, sice častý, ale zase to má spoustu tvarů
a Karel je děsný, ale chápu, jak to máte - můj manžel je Karel
on teda naštěstí Karla nechce, ale jeho táta a děda a praděda byli všichni Josefové, takže chce zas pro změnu Josefu
![]()
@veronikaminarikova takej gratuluji
teď už aspoň možem vybírat oblečky snadněji ![]()
@KKatka23 manžel je nevěřící, takže pokřtěný ne, prostě mu napíšeme do kolonky jméno David Karel
já jsem taky oficiálně Mária Alžbeta ![]()
@marylka ahá
to nevím, že jde…a to je jako oficiální? musí se všude podepisovat a uvádět jako David Karel nebo stačí jen David?
@chromecci to jo
já nový moc nekupuji hodně sem dostala od mamky a od přítele mamky ![]()
Zrovna dnes jsem nekde cetla, ze normalne mohou byt dve krestni jmena, jak uvadi Marylka. Mam dve zname v mem blizkem okruhu, ktere maji taky deti tak pojmenovane dvema jmeny. My mame Kaju pokrtenou v kostele, druhe jmeno v krestnim listu ma Marketa, ale v rodnem to neni, takze mala to ani nevi… ![]()
@chromecci gratuluji k holcicce:-) @veronikaminarikova a tobe k chlapeckovi.
![]()
muj dr. v CR je taky takovy, u Maxika mi to dokonce napsal na fotku ultrazvuku se sipkou „pindour“
![]()
@KKatka23 Maxík má taky dvě křestní jména, jde to myslím už i v Čechách, v jednu dobu tošlo jen u cizinců a druhej piňďa bude mít taky dvě:-) druhé mají po tatínkovi ![]()
@KKatka23 no to první je u nás také stále problém
druhé už je od začátku jasné
![]()