Srpenky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1347
16.4.16 14:16

@veronikaminarikova Gratuluji k chlapeckovi, jsem na tom dost podobne, ale v pondeli me jeste ceka 2. velky UZ v Gennetu, tak to uz asi budu mit opravdu jistotu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
16.4.16 18:23

@Leli83 :mrgreen: Díky moc :mrgreen: No vidím že někteří doktoři holt majů takové ty projevy celkem osobité :mrgreen: Nám taky řekla:vidím kačku, je to holka 8o :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
16.4.16 20:33

@chromecci :lol: :lol:
možná je to ochrana těch doktorů - oni ví, že rodiče teď čekají, že jim řeknou, co čekají :D tak aby se z toho všeho nezcvokli, tak se s tím vypořádávají po svém.. nevím, jestli to je dobře nebo ne.. můj gynDr. hledá na každé kontrole, zda je to chlapeček a vždy ho potěší když najde důkaz :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
17.4.16 15:19

Ahoj holky, hezkou neděli… včera jsme byli u bratra v Pardubicích, trochu nějaká procházka, dnes vaření oběda a teď mě břicho zlobí a zlobí… tvrdne a tvrdne.. :? :roll:

asi máme jméno pro mrňouska… dost se nám líbí David, a manžel nakonec řekl, že by rád, kdyby se jméno Karel z linie nevytratilo.. tak asi se klučík bude jmenovat David Karel Janský :D Jak Vám to zní?? říkat mu budeme jenom Davide ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.4.16 16:03

@gatsby1 děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
17.4.16 19:15

@marylka to jakože bude pokřtěný nebo jak? :) David je pěkný, sice častý, ale zase to má spoustu tvarů :) a Karel je děsný, ale chápu, jak to máte - můj manžel je Karel :mrgreen: :mrgreen: on teda naštěstí Karla nechce, ale jeho táta a děda a praděda byli všichni Josefové, takže chce zas pro změnu Josefu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
17.4.16 19:25

@veronikaminarikova takej gratuluji ;) teď už aspoň možem vybírat oblečky snadněji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
17.4.16 19:45

@KKatka23 manžel je nevěřící, takže pokřtěný ne, prostě mu napíšeme do kolonky jméno David Karel
já jsem taky oficiálně Mária Alžbeta :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
17.4.16 19:47

@marylka ahá 8o to nevím, že jde…a to je jako oficiální? musí se všude podepisovat a uvádět jako David Karel nebo stačí jen David?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.4.16 20:03

@chromecci to jo :) já nový moc nekupuji hodně sem dostala od mamky a od přítele mamky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
17.4.16 20:15

Zrovna dnes jsem nekde cetla, ze normalne mohou byt dve krestni jmena, jak uvadi Marylka. Mam dve zname v mem blizkem okruhu, ktere maji taky deti tak pojmenovane dvema jmeny. My mame Kaju pokrtenou v kostele, druhe jmeno v krestnim listu ma Marketa, ale v rodnem to neni, takze mala to ani nevi… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1569
17.4.16 20:28

@chromecci gratuluji k holcicce:-) @veronikaminarikova a tobe k chlapeckovi. :srdce: :srdce: :srdce:

muj dr. v CR je taky takovy, u Maxika mi to dokonce napsal na fotku ultrazvuku se sipkou „pindour“ :lol: :mrgreen:

@KKatka23 Maxík má taky dvě křestní jména, jde to myslím už i v Čechách, v jednu dobu tošlo jen u cizinců a druhej piňďa bude mít taky dvě:-) druhé mají po tatínkovi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
17.4.16 22:10

@Šári DE my máme problém vybrat jedno jméno, natož dvě :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1569
17.4.16 22:57

@KKatka23 no to první je u nás také stále problém :zed: :mrgreen: druhé už je od začátku jasné ;) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.16 00:56

@Šári DE děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat