Srpenky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1569
22.4.16 19:53

@Leli83 tak to jsi mě pobavila s UK :lol: :lol: :lol:, moc gratuluji k dalsi zdarne kontrole :srdce:

me teda bylo nevolno a jednou jsem zvracela u obou tehotenstvi… taky z toho mam uplnou fobii :pocitac: a zbytek u me ted take nesedi u Maxe krasne vlasy, plet a ted presne naopak, fakt jsem si dlouho myslela, ze je to vysnena holcicka…:-) ale tak to bude vysneny model :lol: :lol: :lol: kdyz mi tolik te krasy bere :mrgreen:

jinak holky :dance: už je to rozhodnuté, příští rok v červnu se stěhujem:-) no a docela se to hodi, ze kdybych preci jen chtela jeste 3. tak mam v zahranici dost casu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
22.4.16 20:41

@Leli83 i mistr se někdy utne :lol: :lol: :lol: UK mě fakt pobavilo :lol:

za myšlenku děkuji… dříve jsem psala (básně, texty písní, pohádky pro děti.. něco z toho mi asi zůstalo :think: )

@mimi82 přesně jak píšeš, je to hodně osobité, každé to těhu je trochu jiné, i když já tak nějak hned věděla že čekáme kluka, protože těhu s holkama byly hodně podobné, a toto je od začátku nějak „naruby“ 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
22.4.16 20:42

@Šári DE Gratuluji :palec:

tak my už inzerujeme barák, tak jsem zvědavá, kdy a jak rychle se budeme stěhovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
22.4.16 22:13

Tak u nás to bude už v září tři roky, co jsme se stěhovali do našeho domečku…lepší vyhořet, fakt :mrgreen: :mrgreen: už nechcu…ale pořád teda nemáme úplně uzavřeno…barák je starej, pořád něco opravujeme a renovujeme, navíc malinkatá zahrádka jen, zase teda velmi blízko Brnu…ale pořád teda trošku špekulujeme nad tou novostavbou někde v zahrádkářské oblasti, trošku dál s velkou zahradou…ale to je všechno nejisté a hudba budoucnosti…teď jsme rozhodnutí zůstat tady, líbí se nám tu a až budou děti větší, tak uvidíme, co se stane :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1974
22.4.16 23:01

Teda, jak tady zmiňujete to přidávání/ubírání na kráse a babské povídačky, tak já to nějak nepozoruji, akorát dnes na mě kolegyně v práci koukla a říká, že to je jasný kluk - prý nikde nic, jen vpředu břicho. :-) Jo, a u obou těhotenství mám teda vysledované, že mi nepadají vůbec vlasy, takový ten přirozený úbytek, pleť mám v pohodě, více méně stejnou jako normálně, ALE! - strašně málo a pomalu mi rostou chlupy na nohách!!! Kvůli tomu bych mohla být těhotná pořád! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
23.4.16 02:48

Cérky tak máme zase za sebů po druhé ten velký UTZ a asymetrie postranních mozkových komor přetrvává. Ta pravá má 7,2mm a levá 5mm :( takže kontrola v nemocnici za 4 týdny…no tak ja už fakt nevím :( nějak su z toho celá špatná…prostě bych už ráda měla to těhu v klidu…vůbec nevím co bude když SA to jako nesrovná :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2454
23.4.16 08:30

@chromecci a čemu to má vadit ta asymetrie? Co Ti na to říkají doktoři? Ten můj drobek má zase v těch komorách cysty, zjistila to doktorka v 19tt, byly hodně velké a několik, tak mě vystrašila vývojovými vadami, naštěstí to na genetice Vlašín vyloučil a uklidnil, že se to vstřebá a teď už se zmenšují…

@Leli83 mě zase rostou rychleji nehty, ale jinak nic „hezčího“ na sobě nepozoruji :mrgreen:

@KKatka23 asi jsme „sousedky“, bydlím ve vedlejší vesnici :mrgreen:

@Šári DE gratuluji k rozhodnutí. Takže bude změna nicku na Šári UK? :mrgreen: A kde tam budete bydlet, v něčem pronajatém nebo si budete kupovat svoje? Vlastně vy máte v plánu se vrátit do Německa, tý jo, ale obdivuji Tvoji odvahu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2454
23.4.16 08:33

Holky chodíte se koupat do veřejných bazénů? Zítra jedeme do aqualandu, koupila jsem si tampony do vody (ale četla jsem, že jsou k ničemu), no na tobogány nepůjdu, ale do vody můžu ne? Ona je to teda termální voda, ale myslím, že nejteplejší má 36 st. nebo 38 st., teď si už nevybavuji, tam můžu ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
23.4.16 09:34

@Leli83 jo tak to já mám taky některé věci obě těhu stejné - naprosto super vlasy a nehty :) ale chupy mi teda rostou naprosto šíleně - hlavně se mi zase zachlupatilo celý břicho :mrgreen: :mrgreen: jako nevím, jestli aby miminu nebyla zima, tak mi roste srst…normálně nemám tolik chlupů na břiše, ale s Evou a i teď to je síla…úplně se stydím na tom ultrazvuku vyslíct vždycky :mrgreen: :mrgreen: @chromecci aha…a co to znamená? řekli ti nějaký procentuální čísla, jak je to častý, jak často se to srovná a co se stane, když se to nesrovná? 8o tak držím palce 8o @rennys1 fakt??? a kde? tak to můžem vyjet s kočárama občas :) no my jsme měli jet do laa, ale já jsem teda nejela…jako vím, že se asi nic nestane, zvlášť takhle už v pokročilejším těhu, ale já prostě z toho nějak iracionálně nemám dobrej pocit…někdo zas třeba nemá dobrej pocit, když by jedl sušenej salám nebo si dal víno - to já si zase dám klidně oboje, ale z té vody mám respekt no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
23.4.16 13:14

@rennys1 No to já právě nevím…neřekla mně nic…jen že uvidíme za 4 týdny…aj sem sa ptala, ale odpovídala nejaké řeči kolem…tož nevím…ale ten prvotrimestrální sc. nám dopadl dobře…a pak tady na tom druhém zjistíja toto…nejdřív sem měla přijít po týdnu na kontrolu jestli sa to jen blbě nezměřilo…no a včil mně to vlastně potvrdili…říkala ale, že CNS je bez známek jakýchkoliv vývojových vad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
23.4.16 13:15

@rennys1 já sa chystám jet plavat už asi týden ;) ale do těch tamponů nepůjdu…četla sem, že to není úplně ideálka…lepšíá je pak hned hodit sprchu pořádnů a shodit ze sebe plavky ;) Neboj sa nic a pořádně si to užij ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
23.4.16 13:19

@KKatka23 vlastně nic konkrétního mně neřekla…ale je to moc milá doktorka…říkala mně, že v drtivé většině případů sa to srovná a že ta asymetrie je včil minimálně…že mosíme pohlídat aby sa nezvětšovala :? tak uvidím…samozřejmě už sem hledala capiny do noci na internetu a zbytečně sa tak akorát dohůkala… :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
23.4.16 13:46

@chromecci tak když je centrální nervová soustava bez vývojových vad, tak v čem teda vadí, že nemá ty půlky stejně velký? už aby sem čučla marylka, ta nám to zase vysvětlí 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
23.4.16 16:09

Holky, ten bazen a koupaliste docela resim taky…mala vodu miluje, a koupaliste jsou pro ni opravdu velkym letnim lakadlem ;) tak porad premyslim, jestli si mam na leto koupit specialni tehu plavky a na koupalisti se normalne s ni koupat, ale to az v tom lete, no… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
23.4.16 16:37

Ahoj holky, hezkou sobotu :D

@rennys1 tampóny nech doma, ty se osídlují bakteriemi nejdříve ;) Do hodně teplé vody bych nelezla, právě v teplejších termálech se ty malé potvory dobře množí, pokud půjdeš do obyč bazénu, bude to úplě v poho :D U nás mají těhulky normálně plavčo, takže pokud ti bude dobře, spíš to bude jen k užitku ;)

@KKatka23 děkuji za důvěru :D

@chromecci ten nález asymetrie (určitá nerovnoměrnost) je vždy jen úkaz, který lékaři „rádi“ sledují - důležité je, aby mozek - potažmo nervová soustava rostla… tělo nikdy neroste symetricky, a stran mozku, je normální, že jedna polovina je lépe vyvynuta než druhá. U komor se lékaři vždy trochu bojí, pokud má jedna z nich tendenci ke zvětšování, že nitrokomorová voda která tam vzniká neodtéká správně - že ty to mohlo být někde laicky řečeno ucpané… ale to bývá často při rozdílech - 7 a 16mm.
Určitě se ptáš, co to znamená pro tebe a miminko, v podstatě prozatím to, že budou koukat, zda se ten rozdíl mezi pravou a levou stranou nezvětšuje, poté je podívat se na obvod hlavičky, aby mohlo miminko na svět normální cestou.. pokud je ten nárůst větší a bylo by potřeba to řešit, určo ti řeknou - nyní si myslím (skromně), že je to jen odchylka, a aby věděli, že je vše ok, tak si tě pozvali opět na měření…

bohužel časté sledování je někdy pro těhulku více stresující než cokoli jiného :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí