Srpenky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4215
27.4.16 19:14
@KKatka23 píše:
@PapeJ já teda docela závidím apetit…tak jak jsem byla rozežraná v prvním trimestru a jak jsem rozežraná normálně (do porodnice jsem jak frajerka si nechala od babičky dovézt smaženej řízek s bramborovým salátem, abych se dojedla :mrgreen: ), tak teď jako já prostě nemám hlad ani chuť na nic pořádně…jediný co sežeru na posezení je ta čokoláda s křupinkama z lídlu…jinak prostě to do sebe tlačím spíš… :? @Pam12 nějaký jiný homeo jsi zobala tu arnicu jak se tady o tom bavíme? to bych teda nerada…

Tyjo, to ti závidím, já zbodnu oběd, přijdu si plná a za 10 minut už hledám, co bych zase sežrala :roll: A večer to tady chodím po kuchyni a hledám, co sežrat. Dceři ujídám sladkosti, co si vykoledovala na velikonoce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
27.4.16 19:18
@KKatka23 píše:
@Pam12 a nebojíš se, že by ti třeba už nedoporučili třetí nebo čtvrté mimčo? jako člověk nikdy neví…my jsme vždycky chtěli tři děti, ale kdybych náhodou se zbláznila a chtěla pak ještě jedno…tak jako čtvrtej císař moc asi neradi dělaj…

ne, já mám jasno, že další nee, jednak nejsem nejmladší, jednak mě každý těhotenství strašně vyčerpává, já na to nejsem stavěná, zvracím ještě teď, přibrala jsem kilo od začátku, nemůžu se moc hýbat, protože mimča jsou vždycky veliký a naléhají hned na děložní čípek a jakýoliv pohyb mě vyloženě bolí, takže já druhým končím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
27.4.16 19:37

@Pam12 noooo, na to bych to tak mohla uhrat, diky za tip :-) taky mam vetsi miminko a minule jsem rodila prave o 14 dni driv, protoze maly uz mel 4,10kg a tak me nutili rodit driv no ze uz bych pak rodila velke dite petikilove :-) a ted je mi 44, tak to zkusim uhrat i na vek, ze je to pro me rizikove, ale nevim, jestli mi to uznaji, protoze mi ten vek nikdo moc nehada no :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
27.4.16 19:49
@deflin píše:
@Pam12 noooo, na to bych to tak mohla uhrat, diky za tip :-) taky mam vetsi miminko a minule jsem rodila prave o 14 dni driv, protoze maly uz mel 4,10kg a tak me nutili rodit driv no ze uz bych pak rodila velke dite petikilove :-) a ted je mi 44, tak to zkusim uhrat i na vek, ze je to pro me rizikove, ale nevim, jestli mi to uznaji, protoze mi ten vek nikdo moc nehada no :-)

Mi je 36 a tipujou mi max 25 a to si vsichni jeste mysli, jak mi přidávají :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
27.4.16 19:52

@PapeJ no ale zas fakt si musím jídlo i pití hlídat no…protože tím, že vůbec nenabírám, tak se jako trochu bojím, aby bylo mimčo v pohodě :? @Pam12 aha…tak to já chci ještě aspoň jedno no…a moc se teda bojím, že by mi řekli po druhém CS, že už třeba třetí nedoporučují… ale tak s tím ted nic neudělám no…uvidím, jak to bude :) @deflin já teda nevím, ale v těch diskuzích jsem někde i četla, že prý nikdo tě nemůže nutit rodit přirozeně, když nechceš…akorát prostě ti to nesmí být blbý a musíš to na plnou pusu říct no :mrgreen: však jsem psala, že u miloušů byla paní, které rozhodně nebylo přes třicet a obě dcery měla císařem, vše zahrála na psychické důvody - s manželem šli do nemocnice a vyprávěli primáři, jak paní už několik měsíců je psychicky na dně a brečí každou noc při představě, že má rodit :mrgreen: :mrgreen: a normálně jí pokaždé dali termín císaře :mrgreen: přitom teda paní měla podle mě práh bolesti totálně posunutej, to jsem se tam druhý den po císaři ploužila v bolestech a paní tam frčela jak kdyby žádnou jizvu neměla :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
27.4.16 20:00

@Pam12 to bud rada :-) kdyz mi bylo jako tobe, hadali mi taky tak :-) noooo za tech par let uz se to krapet zmenilo.-))))) ale pord je to tak nejak v cajku no, kdyz nekde nereknu vek, tak nikomu s brichem divna neprijdu, ale jak reknu vek, tak hned recicky, hlavne v praci, ale jen nekteri

jinak jsem matka blbka :-) ted sel maly spat a ja mu rikam, ze az bude pod perinou, tak ma zkouset pretahovat tu predkozku a ze ma trenovat kazdy den:-) no nevyliskali byste mi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
27.4.16 20:04

@KKatka23 no zkusit to muzu, kazdopadne :-) v lete se chystam za gerychovou, to je super zenska a myslim, ze me pochopi
je to geneticka akdyz ji reknu, ze jsem mela osm potratu a ze se o miminko moc bojim, coz je opravdu presny duvod, tak snad to nejak dopadne.-)

chci rodit 19.8.2016… to je stastne cislo, jehoz soucet je 9

jsem divna, co?… ale jsme zvykla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
27.4.16 20:05

Cérky, dneska jsem byla na další lekci předporodního kurzu a doporučila nám tam ta lektorka mrknůt na video: https://www.youtube.com/watch?…
Abysme věděly jak NEprofesionálně nekdo postupuje…že je fakt dobré si sepsat peřdem porodní plán…protože pak ťa nutíja do kdečeho…takže jako mazec…asi si to fakt všecko sepíšu…bo ten postup nekterých mňa fakt děsí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
27.4.16 20:29
@chromecci píše:
Cérky, dneska jsem byla na další lekci předporodního kurzu a doporučila nám tam ta lektorka mrknůt na video: https://www.youtube.com/watch?…
Abysme věděly jak NEprofesionálně nekdo postupuje…že je fakt dobré si sepsat peřdem porodní plán…protože pak ťa nutíja do kdečeho…takže jako mazec…asi si to fakt všecko sepíšu…bo ten postup nekterých mňa fakt děsí…

Ja plan mela, rodila jsem v alternativní porodnici a po 24 hodinách mi uz bylo uplne u zadku, co se mnou budou delat :mrgreen: jen jsem chtela at uz je venku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
27.4.16 20:58

@Pam12 no já sa porodu jako celkem bojím, ale nechcu aby zase si se mňů dělal někdo co chtěl :think: Jako moc ráda bych byla, kdyby to celé bylo tak nějak normálně probíhající…aj když to sem chtěla aj mět těhotenství a zatím je to spíš divočinka :mrgreen: Prostě udělat všechno proto ať těch bordelů do sebe cpu co nejmíň :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
27.4.16 22:21

@deflin však ono nakonec jsi to možná udělala dobře :mrgreen: jestli náhodou pod peřinou zjistí, že je mu to příjemný, tak si bude přetahovat často a rád a je po problému :mrgreen: on by stejně časem začal, tak to máš jedno…o rok dřív nebo pozdějc :mrgreen: :mrgreen: @deflin proč divná? však když je pro tebe to datum příjemné, tak proč ne :) já jsem měla domluvený císař na 6.5. a manžel mi vynadal, že jsem měla si říct o 5.5.2015 :mrgreen: ale já na tyto věci moc nejsem, tak mi to bylo jedno a teď je mi to taky jedno :mrgreen: @chromecci jestli jsi z toho vylekaná už teď, tak být tebou nic nesledu, nečtu a nechcu vědět, celý těhu se soustředím jen na to, že porodíš PŘIROZENĚ, ZDRAVÝ mimčo, bude to sice bolet, ale to je normální, ať to bude probíhat jakkoliv, tak nakonec budete obě V POŘÁDKU a až si na ten porod za pár měsíců vzpomeneš, tak to budeš vnímat jako NÁDHERNÝ a NEZAPOMENUTELNÝ zážitek. Toto si opakuj každý den až do porodu a uvidíš, že to tak nakonec dopadne ;) psychika je mocná mrcha ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1974
27.4.16 22:53

@chromecci Ten dokument jsem viděla, už když běžel pár měsíců zpátky v televizi. Prý dost běžná praxe českých porodnic. Nás tam ale s chlapem nejvíc fascinoval postoj těch partnerů, kteří se těch ženských nezastali, nechali se vystrkat za dveře, jeden si tam zkouší foťák na plyšákovi a neřeší, co ženská, ten poslední byl nejvýživnější - když se ho ptali, jestli to není škoda, že mimčo je někde samo, že ho k němu nepustí, tak odpoví: „Vždyť je to jedno, ne?“ :nevim: Jedním slovem masakr.

My máme u nás celkem slušnou porodnici, primář je zastánce přirozených porodů, asistentky taky světové, ale holt jsem měla smůlu. A naivně se spoléhala právě na ten jejich přístup, a přitom trefila na doktora, který nebyl místní a jel si svůj scénář. Příště fakt už jen s porodním plánem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
27.4.16 23:04

Holky, mozna se tak blbe zeptam, Vy, co Vam at uz v jakemkoliv tehu tu cukrovku prokazali, jakou jste meli predtim hodnotu cukru z krve? Jestli jako uz predtim vyssi? Asi se ptam jako blbec :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4215
28.4.16 00:21
@gatsby1 píše:
Holky, mozna se tak blbe zeptam, Vy, co Vam at uz v jakemkoliv tehu tu cukrovku prokazali, jakou jste meli predtim hodnotu cukru z krve? Jestli jako uz predtim vyssi? Asi se ptam jako blbec :think:

Ne, hodnotu cukru jsem měla v pořádku. I při OGTT testech jsem měla cukr nalačno v pořádku :mrgreen: Po porodu se mi to taky srovnalo a cukr byl OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
28.4.16 08:45

@KKatka23 ja pravenechci, aby se cisla v datu opakovala… proto chci co nejvice rozlisne datum, aby tam bylo hodne jinych cifer… ja samam mam jen tri a zivot stoji za houby.-)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí