Poradna duly
Jana Čurdová
@rennys1 holky jste fakt hodný
úplně jsem z toho dojatá, že vlastně úplně cizí člověk se takto nabídne a od vlastní rodiny podpora není
fakt děkuju moc
ta brána k dětem má i kamenej shop v brně - u měnínské brány, tak když budeš v centru, tak se tam můžeš skočit kouknout a neplatit poštovný ![]()
@rennys1 jj jak píše Katka, je to u te brany, hned vedle zdrave vyzivy, ale ty veci mely zaruku treba 7 mesicu, tak ja koupim az v lete, at to doma zbytecne nelezi.-)
a uz mam kocarek
tedane jeste doma, ale uz je zamliveny
potrebuji na brusle, vis, takze tento.-)
http://deti.bazos.cz/…hromatic.php
@KKatka23 nemáš vůbec zač, stejně se budu beztak doma nudit, takže kdyby manžel „odpadl“ třeba 2 dny před, tak dej vědět.
Jo já vím, kde to je, hned jak jsem si to přečetla, tak mi naskočilo, že kolem toho občas chodím, takže bych samože kupovala tam.
@deflin a prosímtě kolik stojí nový, když použitý je za 10.500,–? To já mám vybraný levnější
ale nevím, na co čekám s objednáváním, asi kdyby mi brnknul do nosu ještě jiný ![]()
@Pam12 píše: že místo tý hnusný glukozy se normálně najím
aha, tak o tom jsem ještě ani neslyšela. A to jako, že jdeš na oba, nebo stačí jen tento svačinový?
@deflin no mám pocit, že přesně to samý teď prodávala kamarádka. to je ta hluboká korba, co se dá zapnout i do auta místo autosedačky?
@rennys1 píše:
aha, tak o tom jsem ještě ani neslyšela. A to jako, že jdeš na oba, nebo stačí jen tento svačinový?
nee, nejdu právě na oba, já tu glukozu pít nebudu. Mám problém s pitím, prostě za den vypiju jen půl litru vody, která je extra ledová, jinak zvracím. Ten půllitr si musím rozložit během dne a fakt jen usrkávám. Takže doktorka říkala, že ta glukoza absolutně nemá cenu, že bych to nedala
@deflin píše:
@rennys1 jj jak píše Katka, je to u te brany, hned vedle zdrave vyzivy, ale ty veci mely zaruku treba 7 mesicu, tak ja koupim az v lete, at to doma zbytecne nelezi.-)
a uz mam kocarektedane jeste doma, ale uz je zamliveny
potrebuji na brusle, vis, takze tento.-)
http://deti.bazos.cz/…hromatic.php
Ten je krásnej, o tom jsem taky uvažovala, když jsem čekala dceru. Jenže nová sada vycházela zhruba na 26.000 a to jsem nedala. Nakonec jsem si vybrala čtyřkolový x-lander a jsem spokojená, už ho pomalu chystám na druhý ![]()
@rennys1 novy od 24 000kc
ja vim, je to palka, ale ja jsem velky sportovec a brusle, to je moje ![]()
byl to muj sen v minulem tehu, ale nemela jsem na nej ![]()
byl uz trikrat kocar roku, fakt je dobry ![]()
ale pro lidi0jako jsem ja, pro silence:-):-)
ano, da se do auta jak hluboka, tak sportak i vajicko ![]()
a mimi lze otocit dopredu i dozadu:-)
Jj Janéčko je klasa
taky se mi moc líbí, ale manžel nechtěl tříkolku, takže jsem ho neukecala ![]()
@Pam12 uff.. půl litru to bych nedala, já piju aspoň 2l denně, jinak mě bolí hlava ![]()
u nás děláme snídaňový (svačinový) test těhulkám, co už měly gestační (těhu) cukrovku, nebo v průběhu sledování, ať víme, jak se to s těmi cukry pohybuje, je to dobrý ekvivalent ![]()
@marylka píše:
Jj Janéčko je klasataky se mi moc líbí, ale manžel nechtěl tříkolku, takže jsem ho neukecala
@Pam12 uff.. půl litru to bych nedala, já piju aspoň 2l denně, jinak mě bolí hlava
u nás děláme snídaňový (svačinový) test těhulkám, co už měly gestační (těhu) cukrovku, nebo v průběhu sledování, ať víme, jak se to s těmi cukry pohybuje, je to dobrý ekvivalent
Ja jsem taky uplne vysušena. Jednou za cas vypiju vic, ale pak to stejne vyzvracim
@marylka muj taky nechtel, ale ja mu to vysvetlila, ze si fakt nekouppim kocarek podl enej, kdyz devadesat procent budu jezdit ja ![]()
a tahle je navic stabilni, da se ridit i jendou rukou, kamaradk aji mela a ja s ni jezdila, vim to ![]()
Smích je zdravý: Víte, v čem spočívá výhoda těhotných žen? Když šlápnou na hrábě, neudeří se do hlavy.
@deflin no to mi přišlo fakt super, když člověk hodně jezdí. Ona právě ta kamarádka je taková aktivní, že nesnáší být doma, takže skoro na každý den má naplánovanou nějakou návštěvu nebo výlet a takhle vůbec neřešila, že mimino usnulo v autě za jízdy, prostě jen vycvakla sedačku/korbu, narvala na kočár a mimčo vklidu furt spalo
ono to sice jde udělat i s vajíčkem, ale to je zrovna takový dost otevřený a třeba když nebylo hezký počasí, tak jsem toto teda nedělala, že bych nacvakla vajo a šla na vycházku. Navíc byla vybavená „postýlkou“ i u lidí, co nemaj děti a zázemí pro ně…fakt super kočár
@deflin
chudák to mimino teda
![]()