Poradna duly
Jana Čurdová
@deflin ja myslim, ze v tom tydnu je to v pohode… Maxik mel ve 23. odhad 530 g a vim, ze holky na fb psaly taky neco pres 300 g
@deflin já jsem měla ve 23. týdnu odhad 490g, tak si myslím, že to je relativně v pohodě…akorát jestli tam jsou problémy s průtoky, tak by to měl asi nějak řešit nebo to potvrdit nebo něco a ne kontrola za tři týdny…to mi přijde dost blbý od něj
já mám poradnu po třech týdnech úplně běžně ![]()
Myslim, zeta hmotnost je ok, ale ten pupecnik je problem:-(
mela by pichat aspon ![]()
@deflin třeba jen neviděli vše co měli.. mě spíš rozčiluje ten způsob, něco řeknou, nevysvětlí a pak aby se člověk s tím popasoval
![]()
@Šári DE cetrizin má poměrně dlouhý nástup účinku, zítra to bude lepší ![]()
@marylka díky:-) tak možná ještě delší mám jen dětskou dávku:-)
@marylka presne
me taky ![]()
ona ted nebude spat celou noc a trapit se a dotycny dr zitra ani nebude vedet, o koho slo:-(
ja jdu v patek, tak jsem zvedava:-)
vim, ze prirodni vitaminy ovoce a zelenina… ale premyslim, jestli koupit treba ten femibion?
beru chlorelu a jecmen porad, tak nevim no
nejak me to dnes popadlo:-):-)
Ahoj maminky… Tak opět nestíhám psá, číst..
Jinak po tom co jsem v rychlosti dohnala můžu napsat toto…
Moje známá porodila holčičku ve 27 týdnu s váhou 790 g…dnes ji je rok a půl a holčička zdravá krásná… Dohnala to úžasně… Měli štěstí…
K těm kopancům…Ja bych to asi tak neřešila…
Treba je to lenoška a odpočívá
U nás pravidelně ráno mě tím probudí a večer spolu takhle usínáme…
Příští týden jdeme na cukrovku a na 4D na obličejík…moc se těším.. Uz máte některá?… ![]()
@Verronicca ja na nej jdu v pondeli odpo a na cukr ve ctvrtek:-)
dnes se maly tak protahoval, jakoby byl omotany kolem me:-)kopal soucasne na levem i pravem boku, ale hodne na boku az smerem k zadum:-)
dnes jdu holky z Brna na Osovou do Moje miminko ![]()
@deflin
my jdeme v pondělí ráno na cukrovku a ve čtvrtek v jednu na oblicejik… ![]()
@deflin já si teda myslím, že jsou ty prášky k prdu a že jen vydělávaj prachy na těhotných…ale sama je teda beru
i s Evou i teď beru do konce šestého měsíce (nebo do dobrání balení), pak už mi to přišlo zbytečný, zvlášť když bude léto a bude spousta ovoce a vitámínů kolem
@deflin co je moje miminko?
@deflin píše:
Co si myslite o tomto?Ahojky, dnes jsem byla na te genetice, a jsem uplne vyrizena. Holcicka ma jen 309gr a navic mi zjistil ze mi nefunguje jeden ze tri prutoku v pupecniku, a proto holcicka nepribira jak maemoticonZa tri tydnu jedu znovu na kontrolu kvuli vaze jestli pribira.No jsem uplne ufnukana. Rikala jsem mu ze mam upne moc bolave kopanecky, a pak treba druhy den vubec nic.Tak me jeste dorazil tim, ze rekl zr ty odtre kopance jsou pry z hladu..ze ma hlad.
Jo tááák to nepíšeš ty, ale zkopírovala jsi text nějaké Tvé kamarádky, už to chápu… tak ať jí to dobře dopadne, nevyznám se v tom, takže nic radit nemůžu, od toho tu máme @marylka ![]()
A co je to na Osové Moje maminka, nebo co jsi psala, to je nějaký obchod?
@Verronicca
Rada bych se pozeptala k tomu oblicejiku, to je nejlepsi okolo tohoto tydne? Kolik budete platit? Dekuji ![]()
@KKatka23 teda ten sourozenecký kočár, kde novorozenec je „na zemi“, vypadá dost děsivě, kolikrát jsem to viděla v MHD a kroutila jsem hlavou, jak to můžou vyrábět. No nejlepší je ten vedle sebe, ale to zase píšeš, že nemůžeš mít kvůli šířce… Ale viděla jsem i za sebou, jasně, že je to menší, než dva klasické kočáry za sebou, ale třeba toto není až tak hrozné, z jednoho uděláš sporťák a druhý bude korba:
http://amalka-detskyraj69.webnode.cz/…necky-kocar/
http://www.kocarky.cz/junama-duo
ale co se kvality do terénu týče ![]()
Ještě mě to hodilo reklamu, že bude výstava dvoukočárků, tak třeba byste něco vybrali tady
Moje miminko je eshop, ale ma i kam. prodejnu u nas v brne, tak jdu omrknout fusaky:-)
@gatsby1 prenatal.cz tam je cenik
ja platim 1200kc a pul hodiny videa, 2barevne fotky a 4cernobile
nikdy jsem na to nebyla, tak bych jednou a naposledy chtela:-)
@Verronicca
tak to mame naopak:-)
Jinak co se kopanečků týče, tak mě se vlní břicho až až, mám pocit, že mi břicho prokopne. Zase si říkám, že je asi nespokojené, když tak kope, kdyby bylo spokojené, tak leží v klidu, takže těm, co mají malé kopanečky nebo nepatrné, tak máte prostě spokojené miminka ![]()
Tuhle jsem si ve vaně dala na břicho kelímek s vodou a čekala, jestli bude mimčo kopat - kopalo tak, že kelímek převrátilo ![]()