Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, děkuji
mám doma rodinu, tak se držím, je fakt, že to v hlavě šrotuje, ale jde to ![]()
Gabrielko jsi ok?
Gatsby ať ti to dobře dopadne ![]()
My jdeme na první velký screening a gen, testy v pondělí, už teď jsem nervozní jako prvorodička, u prvního těhu jsem na malého přišli až v 15 týdnu ![]()
@gatsby1 - co se týká toxoplasmozy tak pokud je kočička doma, pravidelně odčervovaná, očkovaná tak je mizivá, jen Vám každý doporučí, abyste omezila čištění toalet. Jako bývalá chovatelka koček jsem se tímto celkem dost zabývala, jelikož hodně majitelek koček se mne na to ptala.
Všem krásné a spokojené těhulkování, zdravá miminka negativní testy
Jeeej uz to ctu po sobe…veta jak od tatara
chybi tam „byt“. Tak to dopada kdyz do me klaviruje mala
Hlavne ti drzim palce at se to nakonec nepotvrdi a dopadne to dobre.
Gabrielko já jen, že jsi před pár dny psala, že se ti něco nezdá, jsem ráda, že je vše ok ![]()
Hezký den všem ![]()
@marylka jo toto.Ja jsem priznam se nakonec dr. Nevolala. Nechala jsem to tak, protoze nevolnosti sice rano nemam ale jak uctim cigaretu saponaty jidlo a pod… tak mi to smdri porad stejne ![]()
@marylka no a co ty? Mas mit dnes ty vysledky? Drzim palce at to vyjde dobre.
Uff… tak výsledky PCR jsou v pořádku ťuk ťuk
snad to bude ok, ale prý je to hodně přesné
taky už vím pohlaví miminka ![]()
@marylka takze je to dobry a miminko zdrave
jeee to je skvela zprava ale jak to ze teda tak strasily??To je hrozny takhle vystrasit maminku
No a co cekate
pokud to tedy neni tajny?
Gabrielko je to hrozné, ale jsem ráda, že to vše šlo tak rychle… manželovi říkali, že spráný král má mít tři princezny, ale vzhledem k tomu, že z muže král nebude (doufám), tak to nebude princezna, ale princátko
![]()
takže k holkám nám přibude Kubíček
![]()
@marylka moc gratuluju.Jsem rada za vas ze to vyslo vse dobre a ze i ten kloucek vysel asi typuju ![]()
Ahojky holky rada bych se kvám přidala termin mam 28,08 2016 momentaůne jsem v 10 tydnu uz mame krasnej ultrazvuk a tehot, prukazku a ted me ceka litani po obvodacce a to nejhorsi pro me je zubar jak jste na tom vy ja jsem jako ledni medved a je mi porad zle
![]()
@Jenny-black ahoj vitam te.Tady se budes citit mezi svyma…tady je zle kde komu
jakto ze litas po doktorech? Dohanis resty? pokud jen proto abys mela vyplnena policka v prukazce tak klid je to doporucene a kdyz k zubari nepujdes hlavu ti nikdo neutrhne
@Gabrielka S. jééééééé to myslis vaazne???ano jedna se o razitka hlavne zubare jako takoveho nemam jelikoz kdyz me zoubky bolely tak jedine na pohotovost takze to razitko je nepovinne??strasne by se mi ulevilo
![]()