Srpenky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
326
30.1.16 02:54

@Jenny-black jo je to doporuceny ale nemusis nic z toho absolvovat. U prvniho tehu jsem nebyla nikde a nevadilo to nikomu, ani v porodnici a ted me sestricka sama rekla, ze zalezi na me.Ja na to, ze nikde litam nebudu pokud budu zdrava. A na zuby chodim co pulrok tak to je asi jediny co budu mit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.16 03:00

@Gabrielka S. jéééé ani nevíš jak jsi mě potěšila k té obvodní zajdu a na zubáka kašlu stejně bych to asi psichycky nedala :roll: 16.02 jsem objednana na genetiku a 3D ultrazvuk+odbery krve chci se optat co mě v tom těhu vlastně čeká??jsem prvorodička a moje gyn.neni moc upovídaná a kdyz se na neco zeptam odpoví to vše se časem dozvíte :roll: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
30.1.16 09:09

Ahoj holky
Gabrielko to víš že potěšilo :D hlavně manžela, že bude mít pokračovatele rodu :potlesk: i když holky má moc rád a hodně se jim věnuje :hug:

Jenny-black nenech se gynDr. odradit, hodně se ptej, :palec: nenech se odradit :pankac:

grr… nemám ráda kolegy, co s pacienty nemluví :cert: :cert: :cert: nechápu, někdy mám pocit, že takový lékař nebyl nikdy pacientem :nevim:

Hezkou sobotu, já mám „klidový“ režim, ale dnes mi je konečně lépe, včera mě ještě po CVS bolel celý člověk a představa že v pondělí musím do práce.. uff..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
30.1.16 10:25

@marylka setri se a odpocivej.Muj manzel chtel moc holku ja zase kluka a dnes jsem za malou moc rada je to paradnice a tatkova holka.Maji spolu moc peknej vztah, takovej jakej ja nikdy se svym otcem nemela.Ted uz je nam to jedno jen aby to bylo zdravy ale porad si rikam co bych asi tak slysela od dr. Radsi…nevim.Paja rika ze klidne dalsi holku at je sranda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
30.1.16 10:27

@Jenny-black taky jdu 16.2.na genetiku :lol: kam ses objednana?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.16 15:16

@Gabrielka S. Karlovy vary :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1569
30.1.16 21:24

Ahoj holky, ráda bych se přidala do vaší skupinky. Předpokládaný termín mám 12.8. Bude to naše druhé dítko už mám skoro 4 letého šikulu:) jinak bydlíme v německu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
31.1.16 19:18

Ahoj holky,
tak hurá krev i UTZ ve 12 týdnu dopadl dobře a od úterka je mi tak nějak lépe na dušičce. Je nám posunuli termín ze 14.8. na 8.8. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
31.1.16 19:28

@Lenka Fan moc pekne datum :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
31.1.16 19:41

Lenko Fan gratuluji :D

zítra jdu do práce, tak jsem zvědavá jak to dám, doufám, že nebudu muset jít na neschopenku, hezký začátek týdne všem

Šári DE ahoj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
31.1.16 20:02

Děkuji moc :palec:. Hlavně, aby nám všem mimča pěkně rostly a prospívaly :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
1.2.16 14:12

Holky pomoc…obcas se moje osmicka rozhodne povyrust a natece mi huba az po uzliny a krom algifenu nic nezabira…nemuze se doklubat protoze uz tam nema misto a ja jsem byla srab a chyrur. zakrok nesla.No a ted se rozhodla ze me zase luxusne potrapi ale co ted s tim??? Nejaky rady a typy na bolavej zub v tehu. K zubari klidne pujdu ale myslim ze mi nepomuze :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1569
1.2.16 15:42

@Gabrielka S. to je mi moc líto, podle mě je to asi jediná možnost jít k zubaři… :nevim: žádný léky, které by zabraly na bolest teď nesmíš :( doufám, že se z toho brzo dostaneš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
1.2.16 16:04

No jo jenze me ten zub roste napric a krom zakroku kde by mi odsttanily cast dasne, zub „rozbily“ a po kouskach vyndaly prej nemuzou nic jinyho delat. A na to jsem nemela odvahu tehdy natoz ted v tehu…muj zubar me vzdy umrtvi a kousek dasne odstrani a vycisti mi to aby to melo aspon trochu jak povyrust ale sam me prave poslal na tu chirdu a od tam jsem utekla :roll:.Musi neco byt prece nejsem jedina na svete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.16 17:19

Ahoj :) začínám 11. Tyden. Tp mam 23.8.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat