Poradna duly
Jana Čurdová
Ano, tento týden v 5+2 tt, zatím byl vidět jen gestační váček. Co ty?
Koukám, že je nás tu víc se stejným termínem
. Už aby byla půlka ledna, pořád jsem nervozní, jestli bude vše ok. Už jsi to někomu řekla? Já zatím jen manželovi, rodičům bychom to chtěli nadělit k Ježíškovi
a v práci zatím mlžím, i když je to těžké, samá oslava, služební cesty přes noc a mně dochází výmluvy, proč nemůžu pít víno a kafčo ![]()
@Vetronika ja jsem to rekla rodine jsem zvedava na kontrolu manzel jde semnou
Holky ja bych to nejtadeji rekla kazdemu na potkani..ale oozkusenostech kdy jsem musela v 8tt na revizi zatim tajim..
Uz se docela i tesim na to jestli mi bude tentokrat zase spatne jako u dcerky ![]()
@kikouš88 ja taky ale ja kduz potratila tak jsem citila ze neni něco jak ma byt a u dcery a ted citim ze je to ok
Holky a uz aspon tipujete, jestli kluk nebo holka?
Příspěvek upraven 25.01.16 v 08:43
@samurajka ja jsem si myslela ze cekame kuka a mame holku a ted nevim
Holky, zakladatelka, delala jsem si rano test a nic na nem nemam
Jsem uz xty den cyklu a menses nikde a test se odmlcel, nevim co se deje, toho 14.12. jdu na gyndu tak jako tak. Ale sem uz nepatrim a tak diskuzi spravovat nebudu (plus bylo by mi to lito). Takze bud si prosim zaridte novou, nebo to tu bude nespravovane. Diky za pochopeni ![]()
@Anonymní píše:
Holky, zakladatelka, delala jsem si rano test a nic na nem nemamJsem uz xty den cyklu a menses nikde a test se odmlcel, nevim co se deje, toho 14.12. jdu na gyndu tak jako tak. Ale sem uz nepatrim a tak diskuzi spravovat nebudu (plus bylo by mi to lito). Takze bud si prosim zaridte novou, nebo to tu bude nespravovane. Diky za pochopeni
To je mi lito snad se vam brzo zase zadari. Ja to klidne za twbe prevezmu
@Anonymní píše:
Holky, zakladatelka, delala jsem si rano test a nic na nem nemamJsem uz xty den cyklu a menses nikde a test se odmlcel, nevim co se deje, toho 14.12. jdu na gyndu tak jako tak. Ale sem uz nepatrim a tak diskuzi spravovat nebudu (plus bylo by mi to lito). Takze bud si prosim zaridte novou, nebo to tu bude nespravovane. Diky za pochopeni
a ty jsi měla jasně pozitivní testy nebo slabé čárky?
Anonymni, to me moc mrzi
Nebyl to treba nejakej spatnej test…
@samurajka taky me to napadlo protoze by carka mizela postupne a ne hned
@lpetra nam se to oovedlo hlavne na den presne za rok zase otehotnet, takze to vyjit musi!! A pali me prsa jak cert a to teprve dneska den meskam..