Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja byla 21.1. na preruseni tehotenstvi v druhym trimestru..pak hned kyretaz. Uz jen hnede spinim, podle bt jsem mela asi vcera ovulaci. Gyn na kontrole vcera rikala, ze mam jeste v deloze trochu krve ale jinak vse ok…nic me nebolelo, zadny potize.
Zkus se aspon podpurne cpat vitaminem C… Ma vliv na imunitu. Pokud mas ty bolesti mirnejsi aj krvaceni slabne, snad se to sune k ok stavu…
@Tarjei dekuji,dnes to vypadá ze je to lepší tak snad to vede k dobrému. Céčko beru každý den ale jen šumáky
@Anonymní píše: Více
já když měla komlikace po revizi, tak jsem měla horečky, křeče a šly ze mě trsy sražené krve, tehdy jsem šla na revizi 3× po sobě během 5 dnů. Ve vašem případě bych věřila doktorovi, že to bude ok.
@Tarjei Ahojda, moc mě mrzí tvoje zkušenost, přeji, ať se brzy znovu zadaří a ať jsi co nejdříve fit! Já musela podstoupit revizi na konci 3. měsíce z důvodu vvv - orgány plodu rostly mimo tělo a bylo toho víc…jsem dva týdny po revizi, na kontrole mi řekli, že nemám ještě úplně zataženou dělohu a mám tam cca 1cm sraženinu krve, dostala jsem injekci a za týden znovu kontrola. Snad to bude už ok. Ve zprávě jsem pak ještě četla, že mám nízkou děložní sliznici, jak jsi na tom prosím ty? Myslíš, že je to normální a že se teprve obnovuje? Děkuji!
![]()
Zdravím všechny a prosím o radu.
22.1 jsem byla na revizi po zamlklém tehu v 8tydnu.
4dny po revizi krvácení bolesti břicha, návštěva gyn. Je na ultrazvuku viditelný zánět vaječníku a zbytek v děloze po revizi zůstal takže není správne vyčištěna. Beru 8dni antibiotika a porad me bolí břicho i když uz to není tak ukrutné a slabe krvacim.dr říkala že antibiotika zaberou a není nutna kontrola. Ze se vyčistím sama a nebude me posílat znovu na revizi. Podepsala jsem v práci novou smlouvu před dvěma dny nemohu si ted dovolit zůstat doma a marodit, nemate s tím někdo zkušenosti a popřípadě napsali jak jste postupovali? Předem děkuji za odpovědi