Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše: Více
proč dvě diskuze? https://www.emimino.cz/…atek-546489/
No jestli jsi předtím neměla prakticky žádné problémy a teď se nemůžeš pohnout, tak to normální není.
Zajdi na gyndu. Může to dělat třeba endometrióza.
Edit: Mě se doktor vždycky ptal, jestli mám bolestivou menstruaci, a když jsem řekla, že ano, začal pátrat ultrazvukem po endometrióze. Na několikáté návštěvě ji našel.
@Anonymní píše: Více
Jak nazveš třetí diskuzí v pořadí? Zase nějak prohoď slovosled.. ![]()
Dobrý večer,
duplicitní diskusi jsem zakladatelce smazala.
Děkuji za pochopení a přeji hezké diskutování ![]()
Klári ![]()
Řekla bych to gynekologovi. I s tím výtokem atd., nechť to posoudí sám.
@iila píše: Více
Ona prý endometrióza není tak dobře znatelná na UZ, jelikož ta malá ložiska nejsou vidět. Takže já bych trvala kdyžtak na větším vyšetření (mám známou, které její Dr. endometriózu nenašla, přešla k jinému Dr. a musela na operaci). Celkově ale endometrióza je dlouhodobější problém, což zakladatelka popisuje, že to má poslední dobou. Mohlo by tak jít třeba o nějaké jiné hormonální změny, klidně i stresem. Lepší zajít k lékaři. ![]()
@- sedmikráska píše: Více
No mě ji taky hledal dlouho, několik návštěv to bylo.
Však určitě to může být jiný problém, ale to jí řekne jen doktor.
Dobrý den je mi 14 a vůbec nevím co dělat. Menstruaci mám téměř pravidelnou ale mám ji vždy 9 dní v kuse.
. Nejvíce mě ale trápí že nevím co nosit za pomůcky aby mi fungovaly 😭. Přez den nosím tampony(super takže jsou hodme velké) a stačí mi třeba 30 minut a hned proteču. A v noci když mám normálně vložku tak spím tak 7 hodon a vložka je úplně promočená a pyžamo taky. Mám pocit že mám při menstruaci moc krve. Co mam dělat abych to zmírnil? Děkuji
@Tynka140 píše: Více
Zajít si k lékaři, 9 dní a nadměrné krvácení není běžné. ![]()
U mě takhle začala endometrioza. Doporučím si zajít k doktorovi, normální to není. Každopádně pokud se ti potvrdí, mě dost pomohl přírodní produkt od značky mitolife jménem Pro PMS Balance. Je právě určený na tu hormonální nerovnováhu, prostě na hormony a mě fakt dost pomohl a pomáhá, beru ho pravidelně. ![]()
@Neptunka111 Dobrý večer, kdy vám to začalo působit?
Hledám něco, co mi život s endo ulehčí, děkuju. ![]()
Dobrý den, moc vás prosím o radu. Menstruaci mám už od 12 let a všechno bylo v pohodě (žádné bolesti, vůbec jsem o ni nevěděla), teď je mi 18 let a asi tak před 5 měsíci jsem začala mít nesnesitelné bolesti, nemůžu se hýbat a cely den jen ležím nebo spím, protože nejsem schopná jakékoliv činnosti. Netuším jestli je to zcela normální a v průběhu let se to muže změnit. Také bych chtěla zmínit že jsem měla zánět ledvin a močáku, který se stále opakuje a zapáchající výtok s kterým jsem se také dlouho trápila, doufám ze to s tim nějak nesouvisí.
Děkuji za odpovědi