Potíže při menstruaci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8
11.2.22 12:22

Potíže při menstruaci

Dobrý den, chtela bych se zeptat. Uz 5 den mam menstruaci a je hrozne silna ze mi tampon (ten nejvetsi) vydrzi max hodinu a pul a takhle to je celých 5 dni. Boli me hodne bricho v jednom kuse, zada a pánev. Nikdy jsem takovyhle mesicky nemela a docela se bojim co by to mohlo byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1161
11.2.22 12:27

Takže těch tamponů spotrebuješ víc jak 10 za den? Pokud ano, bylo by dobré jít hned na gyndu, protože to už není běžná silná menstruace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
11.2.22 12:35

Neměla si minulý měsíc nachlazení, covid nebo prostě antibiotika.. Mně toto dělá vždy další cyklus, že je prostě jiný..
Bud skoro vůbec, a nebo naopak.
Já v prosinci byla třeba na očkování, a takovou menstruaci jsem nezažila předtím..
Prostě nějaká změna nebyla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
13.2.22 12:59

Je fajn zamyslet se nad příčinou, může to být třeba i stresem, pokud to tak nemáte běžně. Asi by nemuselo být na škodu poradit se pak s doktorem čím to může být. Každopádně já doporučím rozhodně bylinky. Na silnou MS je skvělý maliník, kontryhel, andělika (kořen) nebo třeba i drmek. Teď bych si dělala čaje, aspoň kontryhel a maliník a po MS i napářky (tam bych dala i anděliku a drmek), pomůžou děloze s dočištěním a zmírní ty problémy při dalších MS. Moje žena mívala opravdu brutálně silnou MS (obří kalíšek byl plný do půl dne, na bylinkách se takto zaplní za celý den), křeče a hodně nepravidelný cyklus vždycky a při pravidelném dlouhodobém užívání bylinek neuvěřitelné zlepšení :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí