Potničky v 5 týdnech

29.1.12 15:41

potničky v 5týdnech

mala ma 5týdnu a naskakaly ji potnicky na obliceji nekde esm cetla ze je to z mých hormonu.. dozvím se víc od některé z maminek ??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3627
29.1.12 15:49

Tak s těma hormonama nevím, ale můj syn to měl v této době taky, pomohl černý čaj na vatový odlič. tampon a potírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
29.1.12 16:12

Tomík taky měl, potírala jsem lihem na pupíček a mazala infadolanem, ale myslím, že to prostě musí odejít samo - prý se čistí tělíčko od hormonů a je fakt, že v 8mi týdnech už měl zase čistou tvářičku ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3406
29.1.12 16:48

no abych pravdu řekla tak nevim čim to je..my to máme ale taky(malýmu jsou dnska 2 měsíce) a máme to už docela dlouho :nevim: doktorka na to nic moc neřekla,potíráme to nějakym krémem něco jakoby rybího nevim jak se to přesně jmenuje je to na potničky a zatim to má pořád :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
799
29.1.12 17:02

My to v tom období měli taky. Mareček měl osypaný celý obličej. Mazala jsem ho několikrát denně Bepantenem. Zmizelo to celkem rychle, ale vypadalo to děsně :zed: . Preventivně mažu každý den i teď. Doktorka mi taky řekla, že je to z mých hormonů, které se vyplavují do mléka. Vyzkoušeli jsme na to opravdu vše, utracených zbytečně peněz. Pomohl fakt až ten Bepanten na prdýlku :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
29.1.12 17:15

Zkuste mene oblekat. Potnicky jsou z toho, kdyz se dite zpoti.
Nam naskakaly jen kdyz bylo venku opravdu horko. Ted v zime by to ale byt nemelo. Ony ty rady mit doma 25 stupnu a radsi jeste miminku cepicku na hlavu nejsou moc dobre. :)

• Citovat
  • Upravit
3406
29.1.12 17:22
Scarlett2011 píše:
Nam naskakaly jen kdyz bylo venku opravdu horko. Ted v zime by to ale byt nemelo. Ony ty rady mit doma 25 stupnu a radsi jeste miminku cepicku na hlavu nejsou moc dobre. :)

my máme doma kolem 22 stupňů a malej má jen body,slabý dupačky a kabátek a stejně potničky máme..a nepřijde mi teda,že by se potil..ale třeba v noci,to je teda tak 20 stupnu a má na sobě jen body,kabátek a ponožky a spocenej je :nevim: a to nemá tak silnou deku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
29.1.12 17:34
hanzbl00 píše:
Scarlett2011 píše:
Nam naskakaly jen kdyz bylo venku opravdu horko. Ted v zime by to ale byt nemelo. Ony ty rady mit doma 25 stupnu a radsi jeste miminku cepicku na hlavu nejsou moc dobre. :)
my máme doma kolem 22 stupňů a malej má jen body,slabý dupačky a kabátek a stejně potničky máme..a nepřijde mi teda,že by se potil..ale třeba v noci,to je teda tak 20 stupnu a má na sobě jen body,kabátek a ponožky a spocenej je :nevim: a to nemá tak silnou deku

Tak ja ziju v Anglii. Uz od zacatku nam rikali, ze mame mit doma 18 stupnu. Malej byl jen v overalku, nikdy nic pres nej nemel a v noci pres sebe mel slabou decku. Potnicky se nam udelaly jen jednou, kdyz teplota stoupla na 20 stupnu. Studeny odchov tu mely uplne vsechny deti co znam a ani jedno nemelo potnicky a to jsem si v te dobe psala s maminka tady na emiminu a v CR mely potnicky zase uplne vsechny stejne stara miminka.
Ja jen pisu radu, samozrejme je to na vas. :) Treba to tak neni a byla to jen nahoda. :nevim: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
29.1.12 18:17

no ten máme doma tak ho zkusím:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.12 18:20

malá se taky potí.. a hlavně kdyžb pláce.. my oblíkame ted dost jak se ochladilo protože jsme kuckaly a jsme doma nemocní. přitel byl před týdnem.. rýma a ted dva dny jí mám já..!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
29.1.12 18:29

Nám na to pomohla HOTLOVA mast. Z lékárny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2323
29.1.12 19:31

My to taky měli (neměli jsme ovšem potničky, ale prý se čistil z mých hormonů), syn to měl od 4 či 5 týdne a zmizelo to samo asi po měsíci :zed: Nic mi na to nezabíralo, jen to zlepšil sudocream :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
29.1.12 19:34

Jj, pokud nemyslite potnicky, ale takovou tu cervenou vyrazku, tak to se opravdu miminko ocistuje od hormonu a samo to zmizi. Hodne jsme mazali a brzy to zmizelo. :)

• Citovat
  • Upravit
29.1.12 20:26

no sou to takové male červené tecky sem tam ale jen na hlave celo víc tvare trochu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
29.1.12 20:41
karin voneichler píše:
no sou to takové male červené tecky sem tam ale jen na hlave celo víc tvare trochu

Tak to asi nebudou potnicky.
Zkus potirat cernym cajem, to nam celkem pomohlo. Potom nejaky hypoalergenni krem. Nam se to pak dostalo i na hlavicku- byla to sorbea a s tim jsme teda opravdu trpeli nekolik tydnu. :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure