Potrat Hořovice, Příbram

Anonymní
28.2.13 08:35

Potrat Hořovice, Příbram

Dobrý den,
omlouvám se za anonym, snad pochopíte, že je to citlivé téma.
I přes poctivou ochranu se přihodilo, že na mne vykoukly dvě čárky. Těhotenství chci z opravdu soukromých důvodů přerušit. Je to každého volba, takže žádám, aby moralistky, rejpalky, nudící se a ty, co pro mne nemají odpověď radši nepřispívaly.

Chci se zeptat, zda jste některá teď někdy nebyla na mini, nebo klasické interrupci v hořovické či příbramské nemocnici.
Jak zákrok probíhal, přesněji jak dlouho jste si poležely a v neposlední řadě kolik jste za zákrok platily (se vším všudy včetně předoperačního vyšetření a tak) :?: :?: :?:

Děkuji mnohokrát za odpovědi a ještě jednou prosím, aby se diskuze nezvrhla v hádku, jak už tomu bývá. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
nevsik
28.2.13 09:22

Tak si do těch nemocnic zavolej a poptej se, nebo předpokládám že mají webovky a tam bude taky dost informací.

• Citovat
  • Upravit
2183
28.2.13 10:07

Taky si myslim, že to bude na jejich webovkách, v jakém jsi týdnu? Tam se ta cena taky liší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
28.2.13 10:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
28.2.13 10:25
@Anonymní píše:
Dobrý den,
omlouvám se za anonym, snad pochopíte, že je to citlivé téma.
I přes poctivou ochranu se přihodilo, že na mne vykoukly dvě čárky. Těhotenství chci z opravdu soukromých důvodů přerušit. Je to každého volba, takže žádám, aby moralistky, rejpalky, nudící se a ty, co pro mne nemají odpověď radši nepřispívaly.

Chci se zeptat, zda jste některá teď někdy nebyla na mini, nebo klasické interrupci v hořovické či příbramské nemocnici.
Jak zákrok probíhal, přesněji jak dlouho jste si poležely a v neposlední řadě kolik jste za zákrok platily (se vším všudy včetně předoperačního vyšetření a tak) :?: :?: :?:

Děkuji mnohokrát za odpovědi a ještě jednou prosím, aby se diskuze nezvrhla v hádku, jak už tomu bývá. :kytka:

Ahojky, ¨
s cenou a podobně Ti neporadím, ale mám pro Tebe jinou zprávu, která Tě snad potěší. Hořovice nejsou drahá nemocnice a je to jedna z těch lepších. Přítelova sestra tam odrodila, měla nějaké komplikace a postarali se tam o ni výborně. Byli citliví, poctiví, ohleduplní. Doporučuji Ti zavolat si tam a poptat se - http://www.nemocnice-horovice.cz/…o-porodnicke?…
p. doktorka Spoustová je geniální, chodím k ní už dlouho, a ještě Ti doporučuji p. Ševíta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.13 12:10

Děkuju mockrát, Hořovice ceník na webu nemají, nebo jsem ho nenašla. Mám nepravidelný cyklus, takže 2 týdny spoždění nejsou žádný ojedinělý jev, tak si vždy dělám test a teď je právě pozitivní. Měla bých být plus minus v 6-7tt, už jsem se objednala na gyndu do Hořovic. Rodila jsem tam dítko, tak vím, že je to super nemocnice, spíš mě zajímalo, jestli nemá někdo zkušenost konkrétně s UTP.
 Zakl.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.2.13 12:23

Děkuju mockrát, Hořovice ceník na webu nemají, nebo jsem ho nenašla. Mám nepravidelný cyklus, takže 2 týdny spoždění nejsou žádný ojedinělý jev, tak si vždy dělám test a teď je právě pozitivní. Měla bých být plus minus v 6–7tt, už jsem se objednala na gyndu do Hořovic. Rodila jsem tam dítko, tak vím, že je to super nemocnice, spíš mě zajímalo, jestli nemá někdo zkušenost konkrétně s UPT.
 Zakl.

edit: konkrétně s UPT

• Citovat
  • Upravit
2212
3.3.13 21:39

Ahoj,
Hořovice, Příbram neznám :?,ale byla jsem také na potratu asi v 7.tt
U své gynekoložky jsem zaplatila 1000,– za to že mi vypsala papír, a podala nějaké informace ohledně potratu (nevím přesně jak se tento úkon jmenoval), informace zněly asi takto, v pátek ráno zajděte na porodní, má otázka a to je v kolik? odpověd no prostě ráno! Jaký byl pak můj udiv když jsem tam dorazila v 8 ráno a dívali se na mě jak na blázna že jdu pozdě že potraty dělají do 7 8o, a jestli jsem pila a jedla, zalhala jsem že né, tak mě teda ještě vzali, kde jsem zaplatila další 3000,–, a také mi řekli že jelikož mám krevní faktor negativní musím si ještě koupit v lékarně očkování za 1300,– abych případně mohla mít další děti, ale to je trochu mimo.. Jen díky mé ochotné praktické lékařce a náhodě že jsme tam zrovna šla mi udělala před operační vyšetření a tam mi také zjistili ten krevní faktor,.. má gynekoložka se o nic nezajímala a jen zkásla 1000,– :mavam:.. Jinak potrat nebolí, nic neucítíš.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.14 13:23

Zdravím zakladatelku! Jsem na tom stejně, také potřebuji na interupci a nestačím se divit, co všechno jsem již zaplatila. U gynekoložky za vypsání papíru 800,–,v nemocnici v Příbrami chtějí jen za zákrok 3700,–,ale k tomu mě ještě předtím vyšetří za 500,– a zítra jdu k obvoďačce, aby mě poslala na předoperační vyšetření. Jen co jsem koukala na netu, tak krev mě vyjde cca na 1300,– a ekg kolem 800,–.Už teď je mi z toho na nic a to mám taky negativní faktor, takže jak tu již jedna pisatelka zmínila, bude to dalších 1300,–.Je tu někdo, kdo to má opravdu reálně sečtený na kolik ho to v Příbrami se vším všudy přišlo? Moc by mě to taky zajímalo, zda se můj odhad shoduje s realitou. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.5.14 13:54

Dobrý den, porosila bych o info jak probíhá inerupce v Hořovicích a kolik stojí miniinterupce.Moc děkuji a omlouvám se za anonym.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa