Česnek a Mykoza

1403
26.2.13 18:33

Česnek a Mykoza

Zakládám diskusi s prosbou. Mykozou trpím už cca: rok. Vkládajících tabletek sem měla nespočet (jen vyhozené peníze) na pohotovosti sem skončila celkem 4krát. Autovakcínu začínám brát 3týdnem a zvyšuji dávky první týden 3kapky,2tyden 5kapek,3 tyden 8kapek (2den beru 8 kapek) a mykoza semi rozjela a to pořádně.. při utírání mam kousky (bílích hrudek).Ten kdo to zná ví a ted k věci před nedávnem sem našla diskusi že pomahá si vložit česnek do pochvy /promě to zní šíleně ale mnoho žen tam psalo že jim to pomohlo/ ale nemohu tu diskusi už najít :( abych na ní navázala a tak prosím o radu vyzkoušel to někdo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
26.2.13 19:11

Též jsem o tom slyšela, ale nikdy jsem to neměla odvahu vyzkoušet :roll: co jsem zkusila a celkem i pomohlo tak dát na tampon bílí živočišný jogurt a aplikovat na cca 20min ;)

• Citovat
  • Upravit
699
26.2.13 19:11

Ahoj, to jsem ještě neslyšela, do ucha na zánět ano,
ale tak snad to neuškodí, ale každopádně ten česnek zabal do kousku gázy
taky trpím mykozama, ale zjistila jsem, že to mám z vody, přestěhovali jsme se, máme vlastní vodu-hodně vápenatou a jakmile hodím koupel-je to tu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1403
26.2.13 19:21

Docela se toho bojim přece jenom ten česnek je dosti drastickej :lol: zatím nemám odvahu zkusit ale pokud ten po koupeli to bude eště horší (vždy nejvíce pocituji po koupeli při čuraní) tak to prostě zkusim a jdu hledat tu diskusi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
26.2.13 19:25
@beručka píše:
Docela se toho bojim přece jenom ten česnek je dosti drastickej :lol: zatím nemám odvahu zkusit ale pokud ten po koupeli to bude eště horší (vždy nejvíce pocituji po koupeli při čuraní) tak to prostě zkusim a jdu hledat tu diskusi..

radím spíše sprchu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
falaena
26.2.13 19:31

Já mám s česnekem dobrou zkušenost, ale pochybuju, že by zastavil pořádně rozjetou mykozu. Taky jsem teď měla opakované problémy, pomohl mi až Lomexin. Ale po dobrání vždycky pokračuju v nějakém volně prodejném doplňku (Femigel atd)

• Citovat
  • Upravit
1403
26.2.13 19:49
@falaena píše:
Já mám s česnekem dobrou zkušenost, ale pochybuju, že by zastavil pořádně rozjetou mykozu. Taky jsem teď měla opakované problémy, pomohl mi až Lomexin. Ale po dobrání vždycky pokračuju v nějakém volně prodejném doplňku (Femigel atd)

A mohu se tě zeptat to sisi jako oloupala česnek a dala si tam třeba stroužek jo? Já totiž ubec nevím jak nato..a jak dlouho ho tam nechat prostě nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
26.2.13 19:50

@beručka tuhle diskuzi jsem tu dříve četla protože jeden čas jsem měla taky hodně problémy a tak jsem neviděla už co by ale zkoušela jsem to jen jednou docela jsem se bála to tam dát a nedej bože abych to už nevytáhla ale vím že říkali že to pomáhá ale já si raděj třeba dala topinku a utřela si česneka jeden stroužek aspon na tu půlku ty topinky dala a to hodně taky zabíralo to jsem cítila jak se mi to lepší. A jeden čas jsem ho zkoušlea jezt samotnej ale to se nedalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
falaena
26.2.13 19:53

Ju, oloupala, propíchla jehlou a nití, aby pak šel lehce vytáhnout, jako tampon. Ale používám to spíš mírnější mykozu. A samosebou, jeden nestačí, musíš to udělat víckrát po sobě. Taky mi jěště pomáhá Gyntima, případně výplach slabým hypermanganem…Good luck.

• Citovat
  • Upravit
1403
26.2.13 19:55
@Anonymní píše:
Též jsem o tom slyšela, ale nikdy jsem to neměla odvahu vyzkoušet :roll: co jsem zkusila a celkem i pomohlo tak dát na tampon bílí živočišný jogurt a aplikovat na cca 20min ;)

Ten jogurt zítra zkusím boužel už se nemam kam dostat do krámu.

@oliš píše:
Ahoj, to jsem ještě neslyšela, do ucha na zánět ano,
ale tak snad to neuškodí, ale každopádně ten česnek zabal do kousku gázy
taky trpím mykozama, ale zjistila jsem, že to mám z vody, přestěhovali jsme se, máme vlastní vodu-hodně vápenatou a jakmile hodím koupel-je to tu :,(

Ono to muže mít hodně spouštěču u tebe třeba voda ale umě už vážně nevím (sladké sem omezila na minimum, tampony sem přestala používat ikdyž vložky nesnášim nedá se nic dělat po sexu se vždy dukladně umeju takže už nevím)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1403
26.2.13 19:58

Ta topinka mi dodala chutě :lol: jdu nato! A očesnekuji si ju hodně. Právě ja se taky bojim ani ne toho že to nevytáhnu ale toho že to bude pálit a hlavně abych si neublížila.

A ten česnek jak dlouho sisi tam nechala? Já beru tu Autovakcinu takže už nechci do sebe rvát další lékařské tablety.. ale ten česnek mě zaujal a i zpusob tedy je fakt jak tampon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
709
26.2.13 20:02

Ahoj, chodívám na těhu cvičení a před týdnem se na mykozu ptala jedna mamina naší cvičitelky - PA a ta jí taky právě poradila ten česnek, prý je to nechutný, ale pomáhá to, ona teda radila ho nastrouhat ještě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
26.2.13 20:06

@beručka já zase sebe můžu říct že ten česnek má něco do sebe takže určitě nečekej zázraky že hned to bude ok ale za pár dní by ti to mohlo pomoci a navíc je to přírodní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1403
26.2.13 20:08

Nastrouhat? 8o 8o jako že bych si ho tam tak dala ale abych to pak važně vyndala.. holky jdu si udělat tu topinku. A po koupeli si tam ten česnek dám poradte jen jak dlouho se tam asi má nechat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
26.2.13 20:12

Já osobně bych víc jak 4 - 5 hod nenechala ale uvidíme jestli se někdo ještě vyjádří :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí