Česnek a Mykoza

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1403
26.2.13 20:32

Opravdu jsem ted snědla topinku potřenou česnekem a i sem si ho na to nakrájela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
26.2.13 21:06

@beručka a pocity? ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
26.2.13 21:15

Myslim za na rozjetou mykozu bude cesnek dost drastickej a bude to palit. Ja kdyz mam mykozu, mam vse vevnitr i okolo natekly, davat si do toho jeste cesnek, to bych asi nevydrzela, ikdyz ten co ted prodavaji neni takovej drijak jako ten ceskej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
26.2.13 21:21

@beručka v lékárně si můžeš koupit tampóny, které jsou něčím nasáklé a jsou přímo na mykózu, jen teď nevím jak se jmenují…a také pij každý den acidofilní (neochucené) mléko, to mě pomohlo, žádné tablety, ale acido :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1403
26.2.13 21:30

Holky česnek sem si zavedla protáhla i nitkou a ted čekám na zázrak :lol: nebylo to nic příjemného si tam v tomto stavu šahat ale pokud to pomuže (zatím to nepálí, nesvědí). Ale tak za 2h to vyndám na noc bych se asi bála si to tam nechat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.13 22:13

Ahojky…děkuju…taky mě ta hnusoba trápí, mám jí celou nateklou a svědí…jsem už u toho na nervy…česnek vyzkouším hned zítra, ten jogurt jakej bílej Holandii?

@beručka nemáš náhodou cukrovku??Mně řekl gynekolog že tu mykozu mám z toho cukru?

• Citovat
  • Upravit
1403
26.2.13 22:27
@Anonymní píše:
Ahojky…děkuju…taky mě ta hnusoba trápí, mám jí celou nateklou a svědí…jsem už u toho na nervy…česnek vyzkouším hned zítra, ten jogurt jakej bílej Holandii?@beručka nemáš náhodou cukrovku??Mně řekl gynekolog že tu mykozu mám z toho cukru?

Přesně vím jak se cítíš. Taky mě zajímá jakej ten jogurt přesně? Cukrovku nemám ale už sem slyšela že cukr tomu nepomáhá už sme psala snažím se cukrátka omezovat ale malé množství si neodpustím ale malé opravdu. Ale muže to mít
opravdu hodně příčin stres, voda, sladke, velká hygiena snad nato existuje i dieta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.13 18:53

@beručka Ahoj..tak jak…zkusilas něco??A pomohlo???Já se musím objednat na gyndu a pak něco vymyslím, ale doktor to zase bude svádět na cukrovku..od té doby co jí mám tak na ní hážou úplně všechno!!!

• Citovat
  • Upravit
1403
27.2.13 19:16

Tak holky dopadla sem tak že sem ráno letěla k doktorce se svěděním jak blázen! Dostala sem bobule a nake léky na polykaní. Autovakcinu mam zastavit a začít sní pak odznova až si doléčim toto! Je to hruza všechny kdo to mají lituji protože já si to tedy užívám plnými doušky měsíc co měsic Mykoza fakt super!!! Dr: sama dneska řikala že za chvilku nebude vědět co semnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.13 19:18

@beručka nezávidím

• Citovat
  • Upravit
6381
27.2.13 20:26

@beručka zkus to acidofilní mléko každý den pít, mě strašně pomohlo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andreas1981
27.2.13 22:40

:(, mně dr. tak jednou za rok akceptuje návštěvu s tímto problémem, jinak řekne, že vše je dostupné v lékárně a teď už to není na recept :(. Mám teď stejný problém od podzimu, měsíc co měsíc stejný čas, na ten česnek asi nemám dost odvahy, ale ten jogurt by šel? Zkusím i to acidofilní mléko. Ještě jsem někde četla Imunoglukan, že v takových opakujících se intervalech je to sníženou imunitou, ale ještě jsem nezačla brát. Tak snad nám něco zabere!

• Citovat
  • Upravit
1403
27.2.13 23:14

Acodofilní? Co to je? :nevim: nevím jak mam v krámě hledat. Hele ten jogurt sem slyšela i od kamošky že zkoušela a važně zabral takže zitra si ho chci koupit taky a do toho i to mléko. Vim jeto otravne měsíc co měsíc umě za 3 měsice to bude už rok co to mam :cert: a neudělám nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andreas1981
28.2.13 07:30

To mléko hledej v sekci Kyšky, Podmáslí..na některých je přímo psané acidofilní - např. Kunín, Olma, jinak bych asi i tu Kyšku brala :)

• Citovat
  • Upravit
1403
19.3.13 18:16

Tak sem zase tu a zase stou mrchou!!! :cert: :cert: jsem holky stoho zoufalá kapsle od pani dr zabraly jen na chvilku a hnedka po MS je totu znova. Česnek mi nepomohl ale mam dotaz holky jeto sice intimní ale sme ženský cítím zvlaštní zápach při čurání? Muže to byt s Mykozou společné? Nebo se mi kní dostal eště náky zánět vidím to zítra zase na doktorku..:/ :/ :/ achjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí