Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím vás
nevíte některá, co by mohl signalizovat hustý a hojný bílý výtok? Včera byl takovej hodně tekutej, dneska je spíše hustý, nedostává se na kalhotky, neboť zůstává mezi stydkými pysky.. Beru antiko sunya.. Jednou jsem si jí zapomněla vzít takže jsem si jí vzala skoro o 4 hodiny déle.. Pár dní před ovulací jsem měla pohlavní styk.. byl sice chránění, ale je možnost, že se nějaké mršky dostali ven (dovnitř).. Jinak, dneska mám zhruba 2 dny po ovu, i když jsem jí vůbec nezaznamenala..Jinak, antiko beru teprve druhým měsícem.. A ten sex jsem měla dva nebo tři dny po tom vynechání.. Co si myslíte? Mohl by výtok něco signalizovat nebo se můžu uklidnit?
Bereš antiko a ovuluješ? v tom případě je asi něco špatně děvče!
a to co popisuješ odpovídá ovulačnímu hlenu. pokud si zapomněla tabletu tak je to klidně možné, jinak to může být i infekce
@liliankax HA zabraňuje ovulaci. Pokud jsi vynechala, dojít k ní mohlo, pak bys těhotná mohla být.
@K.Black Hojnost - bohatý, značný, prostě je ho asi hodně a představuji si ho takový zahuštěný. ![]()
Může být u infekce bílý, nebo je vždycky nějak zabarvenější? ![]()
Příspěvek upraven 24.02.13 v 14:04
Jestli zůstává ve štěrbince, tak tipuju na konzisteci tvaroh, takže nejspíš kvasinky nebo jiná infekce.
No, v tom případě by odpovídalo, že jsem bez ovu
..to je zvláštní, minulý měsíc jsem jí měla
ale to byl první měsíc, kdy jsem začala brát antiko..
No, jen říkámk, že mě viděsil ten hlen.. I když to je vlastně všechno, jsem dokonce i v klidu, což jsem nikdy nebývala
A ano, hlenu je hodně a je docela dost hustý.. Je bílý a produkuje se celkem rychle.. Nechápu to
nikdy jsem ho tak hustý a v takovém množství neměla ![]()
@Gbedulka píše:
Jestli zůstává ve štěrbince, tak tipuju na konzisteci tvaroh, takže nejspíš kvasinky nebo jiná infekce.
Hm, taky mě to napadlo.. už minule, po pohlavním styku (chráněným) se mi bílý výtok objevil.. avšak bylo ho méně, mnohem méně.. ale byl doprovázen svěděním, pálením.. po dvou nebo třech dnech to ustoupilo, tak jsme to dali za vinu podrážděnosti.. (přecejen se jednalo o první pohlavní styk..)
Minulý měsíc jsi nemohla mít ovulaci, pokud jsi brala HA od počátku cyklu, jak se má. Njsem expert, ale drtivá většina HA funguje na principu blokování ovulace
@Gbedulka píše:
Minulý měsíc jsi nemohla mít ovulaci, pokud jsi brala HA od počátku cyklu, jak se má. Njsem expert, ale drtivá většina HA funguje na principu blokování ovulace
Ten první měsíc jsem si jí začala brát déle.. Jelikož jsem byla na intru a menses sem dostala dřív, než jsem měla.. Ale tak, těžko říct, měla jsem bolesti připomínající ovulační dokonce i v době, kdy jsem kdysi měla ovu pravidelně.. Ale je možné, že to bylo i něco jiného ![]()
@LucieŠH píše:
Já beru HA yaz skoro rok a toto mi dělá pravidelně cca od 3.měsíce užívání, takže na těhotenství bych to neviděla podle toho, co píšeš
Aha, tak snad to bude tím
odpovídalo by to
Antiko je hrozný svinstvo, jak jsem si už bohužel všimla
Ale lepší, než nechtěné těhotenství ![]()