Potrat v Číně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Gabika
11.7.12 15:53

@Barush medzerník ti funguje, prosím, môžeš prestať písať tie bodky po každom slove?

• Citovat
  • Upravit
1902
11.7.12 15:58

Potrat v osmém měsíci, to je fakt síla 8o ale bojkotováním výrobků bychom to asi nezachránili, hlavně bychom si pak nekoupili vůbec nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
11.7.12 16:04

@Gabika Za. petii. smekám.jdu.to.hned.podepsat… :potlesk: :palec:
Ale. mezerník. mi. práwě. tiež. nefunguje. Proč. myslíš. že.byh.asi.jinak.ty.tečky. psala? Samotné.se.mi.špatně. píše. i.špatně. čte…bohužel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabika
11.7.12 16:11

@Barush Prečo tie bodky i W miesto normálneho V píšeš, to fakt neviem, asi je to teraz „děsně cool“.. Medzery vo svojom príspevku máš, proste vypusť tie bodky, blbo sa to číta, a že ti nefunguje akurát a jedine „V“ sa mi už tiež nechce veriť… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14973
11.7.12 16:17

Jaj… mezery se na emiminu delaji automaticky za teckama, ty nepise zakladatelka… nevim, proc se do ni nekdo musi navazet, kdyz se omluvila hned na zacatku. Nebo myslis, ze ji bavi teckovat z nudy? :D

@Gabika píše:
@Barush Prečo tie bodky i W miesto normálneho V píšeš, to fakt neviem, asi je to teraz „děsně cool“.. Medzery vo svojom príspevku máš, proste vypusť tie bodky, blbo sa to číta, a že ti nefunguje akurát a jedine „V“ sa mi už tiež nechce veriť… :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
11.7.12 16:19

@Gabika No.klidně.si.newěř. že.mi.to.nefunguje.Zkus.si.přečíst. třeba. moje. starší. příspěwky…Z.toho.být.ool.jsem.wážně. wyrostla.. :lol: Potrat. w.číně.(nadpis)jsem. zkopírowala, aby.to.tak.nebilo.do.očí.Nefunguje.mi.mezerník. jednoduhé. w.a. č. bez. háčku. přesně.tam.kde.mi.malý. rozklepl. wejče. a.potom. polil. džusem
S.tou.petií…snad.to.aspoň. malinko. pomůže, hodím.odaz.i.na.faebook
A. už. radši. tady. nebudu. nič. psát. než. si. oprawím. kláwesnii… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
11.7.12 16:21

Je to humus a v tomto případě velká nespravedlnost, ale my s tím nic nezmůžeme, je to jejich politika, mají tam takové zákony. Můžeme max. podepsat petici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabika
11.7.12 16:30

@Barush Tak pardon, ak je to tak, ako to popisuješ! :lol: :kytka:
Ale už som sa s týmto štýlom písania stretla a kvôli rozbitej klávesnici to nebolo. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1433
11.7.12 17:09

@Gabika W.pohode… ;) Tu. petii. pošlu. kde. můžu. Jenže.my.tady.tam.asi.fakt.ten.blbý. režim. nezměníme… :( Hnusný. čínský. komouši…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
11.7.12 18:09
@Gabika píše:
Ale už som sa s týmto štýlom písania stretla a kvôli rozbitej klávesnici to nebolo. :mavam:

Nezlob se ale i kdyby to delala schvalne, tak co je na tom tak strasnyho? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabika
11.7.12 18:28
@Kaska85 píše:
Nezlob se ale i kdyby to delala schvalne, tak co je na tom tak strasnyho? :nevim:

Nič, akurát sa to blbo číta. Rovnako, ako sa blbo číta, keď niekto píše všetko so zapnutým Caps Lockom, tiež takého človeka na chybu upozornia.

• Citovat
  • Upravit
1433
11.7.12 18:33

Diskuze.se.nějak. přetočila. kolem. mojí. rozbitý. kláwesnie… 8)
Ale. zpátky. k.číně…ono.se.tam.děje. dost. špatného…Tibet, pojídání. psů.a.krutosti.na.zwířateh, nebo.jak.tam.někdo. přejel. tu. malou. holčičku.nikdo.si.jí. newšímal. a.skončilo.to.tak.že. ji. ještě. asi.2×nebo3×. přejeli. znowa…
:roll:…jenže. nejspíš. lewná. wýroba. žene. tento. swět. a.osprawedlňuje. wšehny. tyhle. nekalosti.
Zboží. které. koupíte. např. w.HM, NewYorkeru, Baťa. a.podobné. obhodní. řetěze. je. wyrobeno. z.85%w. číně(zbytek. wietnam. kambodža, bangladéš…)Jo. a.nákupní. hodnota. naapř. náramku. za.250kč. je. kolem.80kč…takže. majitelů. těhleh. řetězů. se. peníze.do.kapsy.je.hrnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
11.7.12 19:57
@Gabika píše:
Ale už som sa s týmto štýlom písania stretla a kvôli rozbitej klávesnici to nebolo. :mavam:

Gabi - akorát takové holky se za to neomlouvají :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3540
11.7.12 20:08

Já jsem se při studiu v zahraničí setkala s několika číňankami. A v době kdy my jsme po dětech ani nevzdechly, ony tak hrozně toužily mít ALESPOŇ 2.. Tenkrát jsme nad tím zakroutila hlavou, ale teď když vidím svého synka 100× jsem si na ně vzpoměla. I ohledně toho že studovat VŠ mohly jen pokud už od střední školy si je nevybrala nějaká firma u které se uplatní (nevím jestli né od podle našeho systému 8-9té třídy)
Přišlo jim hrozně divný, že my vlastně ještě nevíme co budem dělat a jestli vůbec ten obor co studujeme. To si pak člověk jinak váží toho co má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
12.7.12 06:42

Ja myslim, ze takova vec by nam byt jedno nemela.
z hlediska decka v 8 mesici a v patem, kdy se jeste delaji potraty u nas, neni zas takovy rozdil - v obou pripadech ma dite jeste misto mozku amarouny. Ale proste kdyz zena dite chce,, tak je nelidske donutit ji k potratu a je jedno, kolikaty mesic. Je to jako zabit ji novorozene.

meli by prebytecne cinany postupne deportovat k nam, my se tady dobrovolne vyhubujem sami, alespon by v te nasi krasne zemi zili po nas nejaci pracoviti a slusni lide :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty