Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Chce.se.mi.z.toho.brečet…další. zabité. mimi…
Čo.na.to.říkáte? Myslíte. že.se.tomu.dá. nějak. zabránit?A.jak?Např. bojkotowáním. wýrobků. z.Číny? Kolik. už. asi. takhle. dětí. zabili… ![]()
P.S.Omluwa.za.psaní-rozbitá. kláwesnie
Za a by sis nekoupila nic kdyby si bojkotovala prodej a za druhy proste je tojejich politika
Kdybychom měli bojkotovat výrobky z Číny, tak bychom za chvíli chodili nazí a neměli co jíst. Nevím, jak by se tomu dalo zabránit. Každopádně tahle jejich debilní politika jednoho dítěte mě strašně rozčiluje. Když to pak člověk čte, jak zabíjejí děti.. chce se mi taky brečet
![]()
Je.to.hrůza…Jenom.ta.předstawa. čo. ta. žena. musí. prožít.......Zas.na.druhou.stranu.my.doma.určitě. ni. z.číny. nejíme. Problém. je. možná. oblečení…ale.i.tak.se.snažím. kupowat. třeba. organik. koton.(Bangladéš, indie…atd.)
Jsou.to.hajzlowé. ale… ![]()
Nevím mě se z toho brečet nechce, je to protizákonné a proto by se měli chránit aby k tomu nedocházelo. Vždyť jich je jak much a za chvilku by se tam ani nevešli. Možná vám budu připadat jako bezcitná, ale tohle je prostě jejich politika a mě je to úplně jedno…
@Bobsh Bezcitná určitě ne. Jako já tomu rozumím, my taky máme nějakou politiku, ale oni určinili sankce (finanční pokutu za porušení politiky) a oni zaplatili a stejně jim to dítě vzali. Pokud chceš mít víc dětí, musíš zaplatit (oni vědi, že čínani tolik peněz nemají, aby platili, tak to zavedli), ale oni zaplatili a pak stejně konec.
Z tohodle je mi do breku. Ke vzteku.
Nieco strasne ![]()
aj ked tam maju na to zakon, este neznamena, ze ten zakon je spravny..
U nas za cias komunizmu sa diali hrozne veci a zakony boli tiez prazvlastne a nezatvarali sme pred tym oci, ze sak je to zakon a budeme ho respektovat.. s nekalymi vecami, ak ma clovek silu, treba bojovat..
@Tůmička jo s tím souhlasím, neměli by jí to dítě vzít když zaplatila i když je to možná nefér vůči lidem kteří peníze nemají, měli by mít všichni jedno. Bohatí i chudí. Každopádně nechat zajít těhotenství tak daleko a pak miminko zabít je nehorázný hnus o tom žádná… Ale oni mají jinou mentalitu, tady nebo spíše ve spoustě civilizovaných zemí by se to tak neřešilo. Když už se to stalo měli mu dát šanci na život, třeba u lidí kteří děti mít nemohou.
Je to sice smutný, ale my s tím tady rozhodně nic neuděláme. Ani bojkotem, ani nijak jinak. Je to stejný jako když se rozhodneš posílat peníze do Afriky na děti, stejně tím všechny děti nenakrmíš…Na světě se děje spousta zvěrstev…
Vím, že je to jejich politika, ale potrat v 8 měsici mi přijde jako vražda je to fakt hnus ![]()
@Barush Prosím, môžeš písať normálne? Evidentne ti medzerník funguje, a V zrejme tiež, keď ti sem šlo skopírovať odkaz (ctrl + V)
@Gabika wěř.mi.strašně.byh. ráda. ale. nefunguje…kopíruju. myší…
(nadpis.jsem.taky.zkopírowala…
)Proto. radši. tolik. nepíšu, ale.nedalo.mi.tohle. téma. nezaložit…
A k téme, môžte podpísať petíciu tu:
http://www.womensrightswithoutfrontiers.org/index.php?…
ale či to pomôže, to neviem, ani neviem, čo iného by sa dalo robiť ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.