Potravinářské barvivo - kde koupit

269
23.2.13 13:56

Potravinářské barvivo

Ahoj,
Kde koupit Potravinařské barvivo v Ově nejlepe Tesco-Hrabová ;-)(hlavně aby to byl obchoďák:D :mrgreen:
A kolik popř stojí ;)))

Příspěvek upraven 23.02.13 v 14:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23.2.13 14:06

Já kupovala v drogerii - vím že má Teta ale nevím jestli je v Tescu :-( a stálo to asi 7 korun na balíček a ten je na 6 Kg hmoty :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hasule
23.2.13 14:07

Já to teda vůbec nepochopila :nevim:

• Citovat
  • Upravit
23.2.13 14:09
@Hasule píše:

mě? a co můžu dovysvětlit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
23.2.13 14:11
@neschopná mamka píše:
mě? a co můžu dovysvětlit?

Myslím že myslí mně :DD :mrgreen: A co můžu vystvětlit?? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
23.2.13 14:40

Vetsinou to maji v drogeriich…v jakychkoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
23.2.13 14:41
@Hasule píše:
:mrgreen: taky me zajima co si nepochopila
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
23.2.13 15:49

Urcite maji v tescu. Ja je tam kupuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
19.5.15 12:40

Ahoj holky, nevíte jestli koupím v hypermarketu i černé barvivo? Nebo jenom ve specializovaných prodejnách :think: díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
19.5.15 12:53

@Teruna000 Minulý týden jsem ho zrovna kupovala v Globusu. Je tedy tekuté v malé lahvičce asi za 30Kč ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
19.5.15 12:57

@barca93 super, děkuji moc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2865
19.5.15 13:25

Mají i v Kauflandu kupovala jsem včera :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37285
1.5.23 09:44

Obnovuji diskuzi :) kde se dá sehnat takové to barvivo v prášku, jak se rozdela v troše vody? Kupovala sem ho dřív, stalo par korun, ale teď ho nikde nemůžu sehnat. Leda on-line, ale to k barvivu za 5kc zaplatím kilo postovny, takže to beru jako poslední možnost :lol: obešla sem billu, Penny, alberta, dm, tetu a všude měli jen takové ty gelove tubičky (a ještě v každém obchodě po 2 barvách :roll: ). Viděl to někdo v nějakém kamenném obchodě poslední dobou? Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.5.23 10:00
@Kriss Tina píše:
Obnovuji diskuzi :) kde se dá sehnat takové to barvivo v prášku, jak se rozdela v troše vody? Kupovala sem ho dřív, stalo par korun, ale teď ho nikde nemůžu sehnat. Leda on-line, ale to k barvivu za 5kc zaplatím kilo postovny, takže to beru jako poslední možnost :lol: obešla sem billu, Penny, alberta, dm, tetu a všude měli jen takové ty gelove tubičky (a ještě v každém obchodě po 2 barvách :roll: ). Viděl to někdo v nějakém kamenném obchodě poslední dobou? Díky :)

Tyjo. :think: Teta ho má k vyzvednutí na prodejně, sice pořád 39,– „poštovný“, ale lepší než drátem do oka. :mrgreen: https://www.tetadrogerie.cz/…askova-modra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11990
1.5.23 10:02
@Kriss Tina píše:
Obnovuji diskuzi :) kde se dá sehnat takové to barvivo v prášku, jak se rozdela v troše vody? Kupovala sem ho dřív, stalo par korun, ale teď ho nikde nemůžu sehnat. Leda on-line, ale to k barvivu za 5kc zaplatím kilo postovny, takže to beru jako poslední možnost :lol: obešla sem billu, Penny, alberta, dm, tetu a všude měli jen takové ty gelove tubičky (a ještě v každém obchodě po 2 barvách :roll: ). Viděl to někdo v nějakém kamenném obchodě poslední dobou? Díky :)

Tesco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport