Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj,
Kde koupit Potravinařské barvivo v Ově nejlepe Tesco-Hrabová
(hlavně aby to byl obchoďák:D ![]()
A kolik popř stojí ![]()
Příspěvek upraven 23.02.13 v 14:09
Já kupovala v drogerii - vím že má Teta ale nevím jestli je v Tescu
a stálo to asi 7 korun na balíček a ten je na 6 Kg hmoty ![]()
@Hasule píše:
Já to teda vůbec nepochopila
mě? a co můžu dovysvětlit?
@neschopná mamka píše:
mě? a co můžu dovysvětlit?
Myslím že myslí mně
A co můžu vystvětlit?? ![]()
@Hasule píše:
Já to teda vůbec nepochopila
Ahoj holky, nevíte jestli koupím v hypermarketu i černé barvivo? Nebo jenom ve specializovaných prodejnách
díky moc.
@Teruna000 Minulý týden jsem ho zrovna kupovala v Globusu. Je tedy tekuté v malé lahvičce asi za 30Kč ![]()
Obnovuji diskuzi
kde se dá sehnat takové to barvivo v prášku, jak se rozdela v troše vody? Kupovala sem ho dřív, stalo par korun, ale teď ho nikde nemůžu sehnat. Leda on-line, ale to k barvivu za 5kc zaplatím kilo postovny, takže to beru jako poslední možnost
obešla sem billu, Penny, alberta, dm, tetu a všude měli jen takové ty gelove tubičky (a ještě v každém obchodě po 2 barvách
). Viděl to někdo v nějakém kamenném obchodě poslední dobou? Díky ![]()
@Kriss Tina píše:
Obnovuji diskuzikde se dá sehnat takové to barvivo v prášku, jak se rozdela v troše vody? Kupovala sem ho dřív, stalo par korun, ale teď ho nikde nemůžu sehnat. Leda on-line, ale to k barvivu za 5kc zaplatím kilo postovny, takže to beru jako poslední možnost
obešla sem billu, Penny, alberta, dm, tetu a všude měli jen takové ty gelove tubičky (a ještě v každém obchodě po 2 barvách
). Viděl to někdo v nějakém kamenném obchodě poslední dobou? Díky
Tyjo.
Teta ho má k vyzvednutí na prodejně, sice pořád 39,– „poštovný“, ale lepší než drátem do oka.
https://www.tetadrogerie.cz/…askova-modra
@Kriss Tina píše:
Obnovuji diskuzikde se dá sehnat takové to barvivo v prášku, jak se rozdela v troše vody? Kupovala sem ho dřív, stalo par korun, ale teď ho nikde nemůžu sehnat. Leda on-line, ale to k barvivu za 5kc zaplatím kilo postovny, takže to beru jako poslední možnost
). Viděl to někdo v nějakém kamenném obchodě poslední dobou? Díky
Tesco…