Potravinová banka Ostrava

3.12.24 15:46

Potravinová banka rada

Dobrý den prosím poradíte mi jak zažádat o potravinovou banku o pomoc. Jsem maminka dvou dětí (14 a 8) tatínek na děti kašle a alimenty si platí jak chce. Bohužel jsem před měsícem přišla o práci protože zavírala. Nahlásila jsem se na UP ten dostanu tento měsíc. A zkouším žádat o příspěvek na bydlení. Dneska jsem dětem udělala poslední špagety jsem úplně zoufalá. Snažila jsem se volat na potravinovou banku ale nebrali mi to. Pokud mi může někdo poradit co k tomu potřebuji budu ráda. Jsem z Ostravy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2902
3.12.24 16:57

Potřebuješ potvrzení o špatné finanční situaci buď ze sociálky, z Úřadu práce nebo z OSPODu. Zkoušej volat, když se nedovoláš, tak jedině zajet osobně se zeptat, kde mají výdejní místa, pokud se to nedá zjistit na jejich stránkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3103
3.12.24 16:59

Zkuste kontaktovat sociální odbor Městského úřadu /Krajského úřadu, nebo nějakou službu sociální pomoci - Člověk v tísni, Armáda spásy. Tam by vám o potravinku měli nějakým způsobem zažádat. My ji zprostředkováváme potřebným klientům jako sociální služba, jinak radíme obrátit se na Magistrát města, soc. odbor. Nejsme Ostrava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3103
3.12.24 17:10
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3103
3.12.24 17:11

Na jejich stránkách najdeš vše potřebné, včetně ostravské adresy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
3.12.24 19:10

Kromě banky se můžeš obrátit i na nějakou organizaci, která poskytuje služby pro rodiny s dětmi a která s bankou spolupracuje https://pbov.cz/o-spolku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat