Potravinová banka Ostrava
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Potravinová banka rada
Dobrý den prosím poradíte mi jak zažádat o potravinovou banku o pomoc. Jsem maminka dvou dětí (14 a
tatínek na děti kašle a alimenty si platí jak chce. Bohužel jsem před měsícem přišla o práci protože zavírala. Nahlásila jsem se na UP ten dostanu tento měsíc. A zkouším žádat o příspěvek na bydlení. Dneska jsem dětem udělala poslední špagety jsem úplně zoufalá. Snažila jsem se volat na potravinovou banku ale nebrali mi to. Pokud mi může někdo poradit co k tomu potřebuji budu ráda. Jsem z Ostravy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Potřebuješ potvrzení o špatné finanční situaci buď ze sociálky, z Úřadu práce nebo z OSPODu. Zkoušej volat, když se nedovoláš, tak jedině zajet osobně se zeptat, kde mají výdejní místa, pokud se to nedá zjistit na jejich stránkách.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkuste kontaktovat sociální odbor Městského úřadu /Krajského úřadu, nebo nějakou službu sociální pomoci - Člověk v tísni, Armáda spásy. Tam by vám o potravinku měli nějakým způsobem zažádat. My ji zprostředkováváme potřebným klientům jako sociální služba, jinak radíme obrátit se na Magistrát města, soc. odbor. Nejsme Ostrava.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na jejich stránkách najdeš vše potřebné, včetně ostravské adresy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kromě banky se můžeš obrátit i na nějakou organizaci, která poskytuje služby pro rodiny s dětmi a která s bankou spolupracuje https://pbov.cz/o-spolku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit