Potraviny bez pšenice a vejce

3088
20.11.16 09:58

Potraviny bez pšenice a vejce

Synovi 13m byla zjištěna silná alergie na pšeničnou mouku a střední na vejce. Kdo máte takové obtíže, kupujete pečivo a podobně hotové, nebo si pečete vlastní? Kupujete v kamenném obchodě suroviny, nebo přes internet? Vyplatí se v tomto případě domácí pekárna? Plno receptů jsem našla na internetu, jen váháme, zda se pekárna vyplatí. A kde je nejlepší nakupovat k tomu suroviny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5251
20.11.16 10:08

Máme tedy jen na vejce, ale i tak si peču chleba vlastní. Záleží taky, kde bydlíš. Kdybych kvůli každýmu rohlíku měla jezdit do města, to se mi nevyplatí a do mrazáku to není ono

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
20.11.16 10:39

Máme tu supermarkety, takže nákup minimálně surovin je možný takřka denně. @lokynka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
20.11.16 12:00

Vejce jsem od známé, která má alergii slyšela, že slepci nesmí, ale krepelci ano.
A pšenici nahradis rýžovou moukou, kokosovou např. budete to mít tezsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
20.11.16 12:05

A sousedovic děckám 21r a 18zr. letos potvrdili alergii na mléko mladšímu, starší na lepek. Koupili si pekárnu, vyplatí se určitě, pac denně kupovat chleba za 80,– je kurnik drahy spas. Nakupují v lidlu, v tescu, zdrav. vyzivy co je třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
20.11.16 12:05
@Kelsey píše:
Vejce jsem od známé, která má alergii slyšela, že slepci nesmí, ale krepelci ano.
A pšenici nahradis rýžovou moukou, kokosovou např. budete to mít tezsi.

Čím nahradit, to vím. Až tak hrozné mi to nepřijde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
20.11.16 12:07

@Kelsey Pekla bych tak co 2-3 dny právě, takže se ta pekárna vypkatí, že? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek