Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
pokud chcete užší tak z 15-36 třeba Römer Adventure, má šířku jen 42cm, a hlavně nemá područky, takže se rukou dá dobře dostat k zapnutí pásů,
a z kat. 9-18 jedna z nejužších Römer Eclipse.
Steeve, díky! Adventure znie dobre, len by sme si to radi ešte niekde „ošahali“, a hlavne vyskúšali naskladať do auta, než to objednáme… Čisto náhodou, nie si niekde v okolí Pardubíc, či Hradca? Prípadne nepoznáš, kto by to tu v okolí mohol mať?
jsem z hradeckého kraje- Vrchlabí, a protože mě sem jezdí běžně lidi z Hradce s tím, že u nich Römery nesehnali, že je tam všude mají jen na objednávku, tak nevím, jedině zkusit ty krámy obvolat
Steeve, díky za rady. Vyskúšali sme niekoľko sedačiek, nakoniec sme kúpili len jednu sedačku - Cyber FreeFix. Je síce dosť mohutná, ale keď sme dali Romer King TS doprostriedku, tak sa nám predsalen tak-tak vošla, i zapnúť ju tam dokážeme
A vychádzala dobre v testoch.
Dobrý den.
Obnovuji téma úzkých autosedaček. Potřebuji 15-36. Vím o Römer adventure. Ale raději bych s isofixem. Tedy doufám, že se nám vejde. Máme Picasso Grand c4. Vzadu má krásná sedadla, isofix i uprostřed. Brzy bude malé mimi ve vajíčku, dále máme Römer King. Když dám ten doprostřed, tak současná (nějaká noname, potřebuji ji právě vyměnit) se tam vejde, ale jde špatně zapnout. Každé sedadlo měří cca 42 cm na šířku.
Proto má otázka: Nevíte prosím jaké jsou prosím na nynějším trhu úzké sedačky 15-36 (možno i 9-36) nejlépe s isofixem? Myslím z těch bezpečnějších. Hledala jsem, ale nic moc jsem nenašla. Cybex je asi moc široký, Besafe jsem rozměry nenašla. Možná nějakou Maxi Cosi?
Moc děkuji.
@Mafule když s isofixem tak Römer Discovery: http://autosedacky.mimishop.cz/…scovery-2018 je stejný jako Adventure, jen má navíc isofix
Je, děkuji moc! Ten mi nějak unikl. Vypadá jako přesně to, co potřebujeme! Doprostřed na isofix bude skvělý. Ještě jednou děkuji! Jste zlatý.
Ahoj, právě řeším stejný problém. Jak nacpat tři autosedačky do Citroen C4 Grand Picasso (2010).
Jaké nakonec máte? Díky
@Slunecko1 píše:
Ahoj, právě řeším stejný problém. Jak nacpat tři autosedačky do Citroen C4 Grand Picasso (2010).
Jaké nakonec máte? Díky
Máme Römer Discovery. Už dvě a k tomu zatím vajíčko. A jsou super. Jsou úzké a přesto se tam vejde pohodlně i syn v bundě. Ke všemu i cenově příznivé. Za nás paráda.
Pro pohodlnější zapínání jsme tedy pořídili takové nástavce na to zacvakávátko. Takže se děti zapnou samy i když je to mezi sedačkami. Můžu vám to vyfotit, jak to v Picassu vypadá.
Je to budete hodná. Já právě měním auto a už jsem těsně před finálním rozhodnutím. Řeším už prakticky jen, které autosedačky pořídit. Ty nástavce jsou výborné. Neměla jsem tušení, že něco takového existuje. Díky moc
Mladší dcera už bude přecházet také na větší autosedačku. Tak jsem se dívala na ty Discovery, mají i isofix, což chci. Takže budeme také 2* discovery a 1 vajíčko. Později místo vajíčka asi pořídíme Romer Eclipse. Také uzká + isofix..
A jakou autosedačku ti doporučili? A jak jsi s ní spokojená?
Ahoj,
potrebujem v najbližších dňoch vyriešiť autosedačky pre 3 deti. Pre najstaršieho (6 rokov, 20 kg) máme Romer Kidfix a s ňou neplánujeme nič meniť. Mladší (4,5 roka, 16 kilo) má Romer King, je mu ešte dobrá, ale uvažujeme už tiež o kategórii pd 15-36kg. Dcéra (1,5 roka, 9,5kg) je ešte vo vajíčku, ale už jej je malé, tak uvažujeme o zmene.
A tu začína problém. Dozadu síce napcháme 3 sedačky vedľa seba, ale už tam potom človek dosť ťažko prepchá ruku, aby ich zapol. Takže hľadám čo najužšie autosedačky, jedna v kategórii od 9 kg, druhá v kategórii od 15 kg. Prosím poraďte. Romer Kidfix je pomerne v pohode, vonkajšia šírka sedacej časte je tuším cca 43cm, ale ten KIng TS je široký, má cca 46 cm. Aké máte sedačky vy? Aké sú široké?
Díky za odpovede.