Pověry

Sifa
20.6.06 12:52

Pověry

Ahoj,prozradte mi nekdo nejaky povery a vecicky,ktery se rikaj jestli to bude holka nebo kluk,chci si taky z neceho delat radost :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6153
20.6.06 13:02

Ahojky! Tak co já vím:
1. Kulatý břicho - holka, špičatý - kluk
2. V těhu „zkrásníš“ - kluk, „zošklivíš“ (vyrážka, beďary, otoky…) - holka
3. Pohlaví bude po tom z rodičů, kdo má mladší krev - ta se mění přesně po 7 letech
4. Když „to chlap dělá“ v ponožkách, bude to kluk
5. I poloha prý rozhoduje, ale to nevím, jak to je…
6. Když přenášíš, je to tutově holka - ty se prý parádí, aby přišly na svět co nejhezčí

Určitě je toho spousta, teď už si na nic nevzpomínám… Ale nevěřila bych tedy vůbec ničemu! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
20.6.06 13:19

Barbanku, to o těch ponožkach neznam a pobavilo me to :lol: JInak se ti podarilo shrnou vse, na co si dokazu vzpomenout…
Sifo, nevim, jestli to tak funguje jen v mem okoli, ale na kazdou z napsanych pover znam spoustu vyjimek. Docela me tehdy bavilo, kdyz podel tvaru bricha urcoval kdekdo pohlavi naseho ocekavaneho detatka a dohady byly obojiho typu.

krasne zdtave mimi preje

Veru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
20.6.06 13:25

Barbánku, taky hlásím odchylky :-) Známá porodila chlapečka, přitom byla polovinu těhotenství oteklá a „ošklivější“ (zarudlé jizvičky po akné, pupínky…), zatímco kamarádka, která čeká holčičku (na 99%) jde do krásy :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
20.6.06 13:29

Ja mam zkusenost, ze i kluci brou krasu........

vypadala jsem v tehu strasne a malej je nadhernej........

K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
20.6.06 13:30

No tak já hlásím, že po dnešní kontrole čekáme na 99% kluka !!!!!!! :lol: A dle krve by nám vycházela holka ! Dle toho , jak vypadám, tak asi taky, protože od začátku těhu mám pupínky na ksichtě !! :? A tvar bříška zatím nijaký. :lol: :lol: :lol: :lol:
Já myslím, že na pověry nemá cenu dávat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sifa
20.6.06 13:48

To je dobry :lol: ,aspon nejaky pobaveni.Nevite jak je to s tim cinskym kalendarem?Tam je at uvedu svuj vek,ale me bylo ted 21 a pocali jsme,kdyz mi bylo 20,tak co tam mam udat? 8O

• Citovat
  • Upravit
986
20.6.06 14:32

Tak tady u téhle diskuze jsem se pobavila až až Já Votjulínka přenášela skoro o 14 dní, v ponožkách jsme na 100% nebyli ani jeden. Vypadala jsem sice hezčí (ale to bylo tou báječnou náladou) a čínský kalendář nám vyšel. Počítá se věk při oplození :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sifa
20.6.06 14:48

Tak to jo,a ja tak chtela holcicku :lol: ,ale co,kluk taky dobrej :lol: :lol: :lol: .Jak je to treba s nevolnosti,kdyz cekas kluka..ja nemela vubec zadnou,me zas vsichni rikaj,ze to bude kluk,jen kvuli tomu,ze mi vubec nic nebylo a neni :D

• Citovat
  • Upravit
981
20.6.06 14:49

Ahoj,
ještě jsem zkoušela od jedné známé starší paní. Rozložit kapesník a buď ho vezmu za prostředek nebo za kraj. Když ho vezmeš za prostředek, budeš mít holku a když za kraj kluka.
Vzala jsem za prostředek a mám holku, čínský horoskop mi taky vyšel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
20.6.06 14:55

Tak s tou nevolností by mi to fungovalo … neblinkla jsem ani jednou a budeme mít tutově kluka … jen ty ponožky mi do toho nějak nepasují :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
20.6.06 15:00

Holky, tak to mě toho nepasuje víc, ale ty ponožky asi zrovna jo, jsem těhu po IVF a když manža „odevzdával“, měl asi i boty :lol: :lol: :lol: , kluka máme potvrzenýho na 100%, ale podle toho čínskýho kalendáře mi vychází holka. No ale zkoušela jsem na něj všechny možný lidi, vychází to tak půl na půl, třeba můj švagr je podle něj holka jak vyšitá a moje máma je vlastně můj otec… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
20.6.06 15:09

Tak já měla břicho špičatý a všichni mi říkali,ja mi to sluší.Žádný beďary a vyrážka,ale blbě mi bylo. No a je to holka:)
Jo a hrozně mi chutnala čokoláda a sladkosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
20.6.06 18:54

Ahojky,
nad ponožkama se řehtám ještě teď,je to nejúžasnější pověra. Ta prostě nemá chybu. U nás čínský horoskop vyšel přesně obráceně, blinkala jsem obě těhotenství jak Alík pět měsíců,tvar břicha taky opačně. s polohou při sexu je to tak,že kdo je nahoře,vyhrál. Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
20.6.06 22:53

pohlaví a pověry!

ahoj maminky a pupíci,

první těhu jsem hrozně přibrala (35kg), otekla a měla kulatý břicho, také jsem jedla je sladké a mám kluka. Je pravda, že jsem nevěděla, co to bude, tenkrát to tak „nefrčelo“. Každý říkal, to je jasná holka a já jsem tak nějak „cítila“ kluka. Možná i tím, že jsem si jej přála. Všichni pak koukali, že z kulatýho břicha vypadl kluk! :D Dnes mám úplně odlišné těho a tak sázím na holku - špičatý, malý břicho, méně kilo, ale i na UZV to vypadá na holku. Takže mi to podle pověr vychází úplně naopak. Jo a také je ještě jedna zkouška: zlatý prstýnek se navlékne na nit a dá se nad břicho nebo levou ruku. Pokud se kývá - kluk,pokud dělá kruh - holka. Určuje se i tím počet dětí. Je pravda, že se mně kývá a potom točí. :D Tak uvidíme! Takže uvést prstýnek do klidu a čekat, co provede, potom opět, mělo by to ukázat počet dětí a pohlaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí