Pověry

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sifa
22.6.06 14:58

Tak to jsem zvedava co ze me vznikne :) .Ja mam bedary,maly bricho a nemela jsem ani zadny nevolnosti…ja bych tak chtela holcicku :lol: :lol: ..

• Citovat
  • Upravit
8276
22.6.06 18:44

S tím prstýnkem to znám! Dělali jsme to s kamarádkou před pár lety, jí vyšly 2 holky, mě holka a 2. si nepamatuju :oops: : no a ona i já už tu první holčičku máme :lol:

A podle krve taky vyšla holka, no a břicho jsem měla kulatý. Ale zase si troufám říct, že mi krásu neubrala :wink: . Jo a přenášela jsem.

A ještě 1 věc: Pokud máš v těhu chutě na sladký - holka, pokud na pivo - kluk :wink: Tak to mě taky vyšlo, já byla (a jsem i te'd) po sladkým jako divá :lol: :lol: :lol:

Alenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
22.6.06 20:26

Aaleenko a jak to s tim prstynkem znas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8276
23.6.06 07:24

Hruzicko - jak psala xaxkx
Netěhotná nad levou dlaní, těhotná může nad břichem - navlíknutý prstýnek nad to a on se sám začne buď točit dokola (holka) nebo kývat (kluk). Pak se to uklidní (můžeš ho ty zastavit a nechta dál)až přestane a třeba začne znova - to je pak druhé dítě, může to být ještě víckrát , ukáže to počet a pohlaví všech dětí.
Tak jsem si to teda teď zkusila: 1. holka, 2. holka a potřetí už se neroztočil a zůstal v klidu :wink:
 Alena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sifa
23.6.06 11:11

Tako to budu mit asi nejakyho hermafrodita :D .Ja nemam totiz chut na nic.Sladky ted nejak nemusim,tak normalka,jako predtim a na pivo chut nemam,protoze predtim jsem ho pila jen minimalne,no tak nevim.Uz abych sla na ten velkej ultrazvuk,necham si to tam rict.Doufam,ze se PAN doktor nesplete,vsude na netu ctu,ze je to blbec. :lol:

• Citovat
  • Upravit
8276
23.6.06 13:00

Moje ségra normálně pivo nepije vůbec, ale jak byla těhotná, tak na něj měla děsnou chuť :wink: A byl to kluk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí