Pozdě na postinor nebo ne?

Anonymní
4.10.25 19:46

Pozdě na postinor nebo ne ????

S přítelem provozujeme přerušovaný "styk, po cca hodině jsme měli další sex a nebyl na WC, teď se bojím, že nějaký spermie měl uvnitř ale zase po takový době? A druhý dotaz po styku jsem si ho, tam strčila ikdyž se udělal na vulvu cca na 2minuty ale styk nepokracoval jinak… Koukala jsem do kalendáře cca a byla zrovna ovulace :,( :,( :roll:, jsem úplně na nervy teď, jaká je pravděpodobnost že z toho může být těhotenství? Postinor 16dc z 28dc pravidelnost asi nemá cenu už :zed: děkuji za odpověď 🥹

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35828
4.10.25 19:49

Postinor může i zabránit vajíčku se usadit, takže si pro něj běž. A jestli dítě nechceš tak se chraňte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.25 20:08

@JancaS84 právě že píšou, že už po ovulaci nepomůže 🙈 🙈

• Citovat
  • Upravit
4489
4.10.25 20:09

Když jste nezodpovědní a nechceš otěhotnět, tak využijte jinou formu ochrany
Pro tabletu radši jdi, riziko tam je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.25 20:13

@Paní.Norrisová já dítě mám, partner chce do budoucna* věk 29let nevím jaký je riziko není nám 20 zase

• Citovat
  • Upravit
4489
4.10.25 20:20
@Anonymní píše: Více

Očividně nechcete teď, když jsi na nervy, řešíš riziko početí a užití Postinoru. :nevim: Proto by byla lepší ochrana než spoléhat na přerušovačku. To můžeš s takovouto řešit každou chvíli. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.25 20:37
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: třikrát! Třikrát jsem otěhotněla hned první měsíc a to mi pri prvním těhotenství bylo 29 let.
Riskujete strašně!
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.10.25 20:40

Panebože jako 3× z přerušovaném styku, nebo6e toho co popisují 🙈 🥹 🥹

• Citovat
  • Upravit
16292
4.10.25 20:59
@Paní.Norrisová píše: Více

Taky nechápu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4153
4.10.25 21:06

Prerusovany styk neni metoda antikoncepce. A neustale to tady clovek cte. To uz je jak u blbejch fakt. A dospely lidi. Kdyby tady napsala setnactka, ze ji slibil, ze ho vynda, tak ok, ale tohle. Co ti na to rict?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.25 21:15

@tini no právě… Já jsem cítila, že něco ve mě, že to nestihl ani tentokrát… 'nevím zda vyhodit 600kc za postinor když ta šance je 20 procent cca no neb :,(

• Citovat
  • Upravit
16292
4.10.25 21:16

Nebo to risknout :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4153
4.10.25 21:22

Ja bych si ho vzala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
4.10.25 21:45

Přerušovanou souloží se chrání řada žen a pokud se partner dokáže ovládat, může to být dlouhodobě úspěšné. Při opakovaných souložích se ovšem do Tebe snadno může dostat sperma z předchozího čísla, i když to do Tebe partner nepustí. Musí si proto obléknout kondom. To stejné platí, když sis ho tam strčila, i když jste potom nepokračovali. Pokud jsi měla právě ovulaci, je spolehlivost pilulek po malá. Můžeš ale jako spolehlivou dodatečnou ochranu použít zavedení nitroděložního tělíska do pěti dnů, stačí levné nehormonální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.25 21:47

@Lemrucha tělísko nepřipadá v úvahu :,(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat