Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Postinor může i zabránit vajíčku se usadit, takže si pro něj běž. A jestli dítě nechceš tak se chraňte.
Když jste nezodpovědní a nechceš otěhotnět, tak využijte jinou formu ochrany
Pro tabletu radši jdi, riziko tam je.
@Paní.Norrisová já dítě mám, partner chce do budoucna* věk 29let nevím jaký je riziko není nám 20 zase
@Anonymní píše: Více
Očividně nechcete teď, když jsi na nervy, řešíš riziko početí a užití Postinoru.
Proto by byla lepší ochrana než spoléhat na přerušovačku. To můžeš s takovouto řešit každou chvíli. ![]()
Panebože jako 3× z přerušovaném styku, nebo6e toho co popisují 🙈 🥹 🥹
Prerusovany styk neni metoda antikoncepce. A neustale to tady clovek cte. To uz je jak u blbejch fakt. A dospely lidi. Kdyby tady napsala setnactka, ze ji slibil, ze ho vynda, tak ok, ale tohle. Co ti na to rict?
@tini no právě… Já jsem cítila, že něco ve mě, že to nestihl ani tentokrát… 'nevím zda vyhodit 600kc za postinor když ta šance je 20 procent cca no neb ![]()
Přerušovanou souloží se chrání řada žen a pokud se partner dokáže ovládat, může to být dlouhodobě úspěšné. Při opakovaných souložích se ovšem do Tebe snadno může dostat sperma z předchozího čísla, i když to do Tebe partner nepustí. Musí si proto obléknout kondom. To stejné platí, když sis ho tam strčila, i když jste potom nepokračovali. Pokud jsi měla právě ovulaci, je spolehlivost pilulek po malá. Můžeš ale jako spolehlivou dodatečnou ochranu použít zavedení nitroděložního tělíska do pěti dnů, stačí levné nehormonální.
S přítelem provozujeme přerušovaný "styk, po cca hodině jsme měli další sex a nebyl na WC, teď se bojím, že nějaký spermie měl uvnitř ale zase po takový době? A druhý dotaz po styku jsem si ho, tam strčila ikdyž se udělal na vulvu cca na 2minuty ale styk nepokracoval jinak… Koukala jsem do kalendáře cca a byla zrovna ovulace
, jsem úplně na nervy teď, jaká je pravděpodobnost že z toho může být těhotenství? Postinor 16dc z 28dc pravidelnost asi nemá cenu už
děkuji za odpověď 🥹