Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte, mám tři měsíce zavedené tělísko Levosert. První dva měsíce celkem pohoda, MS se okamžitě v intenzitě stáhla na minimum, prakticky větší špinění. Ale špinim skoro pořád, za celý měsíc mám jen vyloženě pár dní, kdy mám „čisto“ jinak nonstop intimku
a teď navíc se mi děje to, že minulý týden jsem dostala MS, uklidnilo se to po týdnu a dneska opět bolesti v podbřišku a krvácím
nechápu to, jak můžu mít MS 2× po sobě, vždyť to je blbost.
Na utz jsem byla po první MS od zavedení a tělísko bylo tam kde má být.
Domluv se s doktorem, ať to předepíše něco na to spinrniza krvácení. Tohle je poměrně obvyklé, ale nic neřešitelného nebo tragického to není. To tělísko si prostě u někoho sedá déle.
@Harmonie0 tak nezkoušej a zavolej si k lékaři. Já měla tenkrát něco na předpis, bylo to podobné jako Ascorutin. Ale název si nepamatuji, je to už dávno
@Harmonie0 píše: Více
Ahoj,
já mám hormonální, MS nemám, ale mívám velmi silné bolesti v období ovulace a menstruace. Měla jsem i měsíce, kdy jsem měla bolesti třeba 3týdny v kuse, jedla jsem prášky od bolesti a bolestí se kroutila a měla jsem pocity na zvracení. Mám ho 11měsíců a stále váhám zda ho vytáhnout. Měla jsem pravidelné a v pohodě cykly. Proto mi nevyhovuje tolik bolesti - dle gynekoložky si to musí sednout, no po roce už by mohlo sedět líp tedy… ![]()
@chs.jasmin já mám taky hormonální levosert je něco jako mirena