Pozdní předání dítěte

Anonymní
6.8.22 08:43

pozdní předání dítěte

Ahoj holky,

chtěla jsem se zeptat, jak řešíte, když Vám ex vrací pozdě děti? Vždy to bylo do 15min, tak to nějak neřeším, ale dnes měl dovézt synka 9.15h a nedoveze…ale já min. tyden musel taky být na předání od domova cca 180km a to nemam auto a vlakem jsme stihla. To jen, jak tady píšete, že je to jedno atd…

Příspěvek upraven 06.08.22 v 09:19

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5442
6.8.22 08:44

Kolik mu je? Ty bys decko budila? Buď ráda, že napsal. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33229
6.8.22 08:46

Jasně, ma to z Jeseníku skoro tři hodiny a ty budeš trvat, aby vyrážek v šest ráno, protože má předat dítě 9:15. :roll:

Možná bude zácpa nebo dítě bude potřebovat několikrát čůrat a dorazí ve 12.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
6.8.22 08:48

Tak pokud nemam navazany jiny program, ktery by pozdnim prijezdem narusil, tak bych neresila a nechala bych kluka v klidu vyspat - dal ti to vedet, dal.
Hlasit na OSPOD kvuli tomu, ze se zdrzi a da ti to dopredu vedet? Zbytecne vyhrotis mezi vama vztahy…nevim teda, jake je mate ted…

• Citovat
  • Upravit
37231
6.8.22 08:50
@Anonymní píše:
Ahoj holky,chtěla jsem se zeptat, jak řešíte, když Vám ex vrací pozdě děti? Vždy to bylo do 15min, tak to nějak neřeším, ale dnes měl dovézt synka z Jeseníků a domluva byla 9.15h a teď mi píše, že vyjeli až před 8hod, protože se malému nechtělo vstávat atd atd…tak to přijedou nejdříve kolem 11h. Vadí mi, že byla nějaká domluva a vlastně on ji vůbec nerespektuje, ale já mám dělat vše…mám to řešit přes OSPOD, když domluvy mezi námi mu nic neříkají?

Už vidim jak by naše děti vstávali nadšeně někdy před 6. 15 min neresis, tohle taky neřeš. Buď ráda že se zajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
6.8.22 08:51

Vážně? Ty bys nenechala dítě o prázdninách vyspat, hlavně aby bylo zpátky v 9.15?
Pak někam jedete vy, že musí být doma tak brzy?
Nebo proč je problém se s otcem dítěte normálně domluvit?
Tohle mi připadá jako zcela relevantní důvod, proč přijedou pozde. Taky nastávají zácpy, může se stát něco dalšího..
My si teda s ex domlouváme rámcový čas předávky (jede 200 km, to se fakt nedá udělat přesně), když jsem někde fakt musela být, tak jsem to x krát zdůraznila, že musí dorazit včas, jinak mi to je jedno.
Maximálně bych poznamenala, víš, jak Pepík nerad vstává, proč jsi mi říkal, že přijedete kolem deváté, bylo mi divné, jak ho budeš dostávat z postele..

• Citovat
  • Upravit
Jota1989
6.8.22 08:51

Strašné toto. Jedním slovem strašné.

Když jste rodiče, měli byste se chovat úplně jinak a mnohem vstřícněji. Než trvat na předání max. se čtvrthodinovým zpožděním. Měli byste to, co děláte, dělat v zájmu dítěte, na což tedy zřejmě osobnostně nemáte, nebo nemáš. Když si takhle jdete po krku, vyroste vám z něj troska. Že jste přestali být partnery nebo manželi, neznamená, že nejste rodiči. Tyhle vaše války tvé dítě zničí, což je ti asi beztak jedno.

• Citovat
  • Upravit
102729
6.8.22 08:53

No, ze mi prijde pitomost domlouvat cas na 9.15, pokud vim, ze maji cestu na 3 hodiny… A jinak odchyku plus minut pul hodiny neresim u nikoho, pokud jsem doma. Ano, cekat v zimě nekde na venku, tak to by me zprudilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35333
6.8.22 08:53
@Anonymní píše:
Ahoj holky,chtěla jsem se zeptat, jak řešíte, když Vám ex vrací pozdě děti? Vždy to bylo do 15min, tak to nějak neřeším, ale dnes měl dovézt synka z Jeseníků a domluva byla 9.15h a teď mi píše, že vyjeli až před 8hod, protože se malému nechtělo vstávat atd atd…tak to přijedou nejdříve kolem 11h. Vadí mi, že byla nějaká domluva a vlastně on ji vůbec nerespektuje, ale já mám dělat vše…mám to řešit přes OSPOD, když domluvy mezi námi mu nic neříkají?

A co na ospodu řekneš? Že dítě nechtělo vstávat, otec ho nechtěl budit a proto přijel domů o trochu déle? Potřebovala si někde nutně být, třeba v 9.30? Jestli ne, tak to zbytečně nehrotˇ, vždytˇto zas taková hrůza není, vědět ti dal :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
6.8.22 08:56

Chudák dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16047
6.8.22 08:56
@Anonymní píše:

A ty bys jako budila děcko tak brzy ráno, aby tatínek byl spokojený, že maminka předala dítě na minutu přesně? :roll:
Já už dlouho jsem na straně těch chlapů. Protože většina ženských je na přes hubu.

Nechápu, proč máš tak strašnou potřebu s ním bojovat a hrotit vztahy. Jednejte v zájmu dítěte. Ne jak pitomci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6052
6.8.22 08:58
@Anonymní píše:

Pokud stojíš o zbytečné hádky, tak to řeš přes OSPOD. Nechápu, v čem je problém. Nechal kluka spát místo toho, co by ho tahal brzy ráno z postele? Vždyť se zachoval k dítěti docela ohleduplně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
6.8.22 09:00

Neřešila bych vůbec pokud by jsme tedy neměli plán o kterém by ex věděl…
My jsme oba rozumní, domlouvame se tak jak potřebujeme a vyhovuje dítěti i nám. Já jsem naopak rada ze když mají program tak namísto v 17h přijedou třeba až ve 20h….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
6.8.22 09:28

Spis bych do budoucna ten čas předávky tedy posunula třeba na 12, když ti tak záleží na dodržování času. Dítě se vyspí a ještě budou mít rezervu na cestu.

Asi nemáte úplně dobrý vztah, proč to zhoršovat kvůli věcem, které se daji v klidu domluvit během pár sms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30564
6.8.22 09:33
@Anonymní píše:
Ahoj holky,

chtěla jsem se zeptat, jak řešíte, když Vám ex vrací pozdě děti? Vždy to bylo do 15min, tak to nějak neřeším, ale dnes měl dovézt synka 9.15h a nedoveze…ale já min. tyden musel taky být na předání od domova cca 180km a to nemam auto a vlakem jsme stihla. To jen, jak tady píšete, že je to jedno atd…

Příspěvek upraven 06.08.22 v 09:19

Vy někam hned spolu jedete, že musí být doma přesně na čas? Jsou prázdniny, kluk se chce vyspat a ty to budeš hrotit úplně zbytečně. Tobě to snad může být úplně jedno, kdy přijedou, když jsi stejně doma. Naopak, když si budete příště dítě předávat, tak se podívej na vlaky a přece třeba nepojedeš kvůli tomu o 3 hodiny s klukem dříve, aby náhodou jste si dítě nepředali o 5 minut později. :nevim: Zbytečné naschvály, pak mu můžeš taky říct, že klukovi se nechce vstávat tak brzy a měl by mít pro to pochopení, protože to zná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna