Pozdní příchody do práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše: Více
A jak to máme vědět paní učitelko? Máme snad skleněnou kouli a osobní znalost ředitelky? Od VŠ pedagoga bych čekala chytřejší dotaz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem učitelka. A hodně mě rozčilují kolegově a kolegyně, které chodí do školy na poslední chvílí. Měla byste být ve škole minimálně 20min. před zahájením výuky. Já sama chodím půl až třičtvrtě hodiny předem. Chci si vše v klidu připravit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když se ti to stalo několikrát, tak proč ses nepoučila a nechodíš drive?
Ředitelka tě asi nepochválí, že míváš problémy chodit vsak no….
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@884135 píše: Více
Proč hned ta jízlivost? Neformulovala jsem otázku „Jak velký problém to bude?“, ale „Jak velký problém BYSTE ŘEKLI, že to bude?“ Takže si vážně nemyslím, že máte věšteckou kouli. Zjevně máš problémy s porozuměním, o čemž mimochodem svědčí i tvůj výplod „Od VŠ pedagoga bych čekala chytřejší dotaz.“ Kdyžtak přesnější by bylo „od vysokoškolsky vzdělaného pedagoga“, takhle to vypadá, že si o mně myslíš, že jsem pedagog působící na VŠ. To jen pro příště, aby ses aspoň sama uměla lépe vyjadřovat, když už tedy chceš dělat chytrou… ![]()
- Citovat
- Upravit
@izabe píše: Více
Stalo se mi to kvůli problémům s dopravou a jinak jsem to tehdy udělat nemohla. Za normálních okolností chodím včas. Snad to pro mě bude alespoň trochu polehčující okolnost.
- Citovat
- Upravit
Pokud jsi to od zacatku skolniho roku stihla nekolikrat, tak bych raději o dopravních problemech pomlčela…
A chodit vcas je snad normální, a to ideálně vzdy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sloninka píše: Více
Jen pro zajímavost se zeptám, proč Vás to tak rozčiluje, když Vás osobně se jejich příchody nijak nedotknou?
- Citovat
- Upravit
No a ředitelka to řeší, pozvala si tě kvůli tomu?
Ja když přijdu kvůli naky nečekaný věci pozdě, hned ten den to nahlásím (naposledy syn píchnul cestou do školy) problém to není.
Takže za mě je fer, jak přijdu pozdě, hned to šéfovi oznámit s vysvětlením, ne x dni, možná týdnů po ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
při opakujících se problémech s dopravou je nutno vyjet z domu dříve, pokud jezdíš autem, jet dřívějším spojem, pokud jezdíš MHD - není zač, já vš nemám, ale selský rozum mi zatím zůstal
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sloninka píše: Více
Pokud se tě jejich pozdní příchody nějak dotýkají, tak to chápu. Jinak ale asi jde o nějakou tu docházku - záznam příchodu a odchodu, tak to by si zakladatelka prostě měla uhlídat. Ať například vyjede o spoj drive.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše: Více
přesně, za 3 týdny už přijít jako učitelka několikrát pozdě to není moc dobrá vizitka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych na to neupozorňovala ale naopak se snažila aby se to již neopakovalo. Každému se může stát, že občas přijde pozdě. Důležitá je ale snaha.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, jsem učitelka na ZŠ a bohužel se mi několikrát stalo, že jsem ráno přišla do práce o pár minut později. Ve škole máme systém, který pomocí čipů zaznamenává příchody i odchody. Výuku jsem vždy stihla bez problémů. A asi jednou jsem měla mít hned ze začátku pracovní doby dozor na chodbě a v ten den jsem si zrovna pípla čipem později ne z důvodu pozdního příchodu, ale protože jsem zapomněla… Plánuji zajít za ředitelkou a situaci ji sama od sebe vysvětlit. Jak velký problém byste řekli, že to bude? Děkuji a prosím o anonym.