Vadím kolegovi?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Hele tezko říct
treba mu pripominas jeho bejvalku. Nebo tchýni.
Cumi takhle blbě jen na tebe? Zeptala bych se pri vhodne prilezitosti kolegů, ze to přijde, ze blbe kouka, a jestli neví, jestli ma nějakej problém…
Nebo se mu líbíš a neumi v tom chodit, a žádoucí pohledy vypadaji jako stupidní čumák (vzpomeňme si na sexy Bellu ve Stmívání
).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako je pravda, že to je tak otázka dvou měsíců co se takhle chová…Ale oba máme rodiny… ![]()
- Citovat
- Upravit
Třeba mu nejste sympatická no. A co? To není třeba řešit. Nebo potřebujete, aby se na vás usmíval a koukal na vás hezky? Nechte ho, ať si je, jaký je. Dokud vám nedělá problémy, tak je to přece fuk… On si to buď časem nějak sám vyřeší, anebo holt bude divně koukat… Možná je prostě jinej a nejste ani první, ani poslední, na koho tak kouká a s kým se mu blbě komunikuje… Ono když se na vás lidé nekoukají, zatímco na vás mluví a mají divný výraz, tak obvykle mívají nějakou sociální úzkost a celá situace je pro ně milionkrát horší, než pro vás. Takové lidi nechte být a neřešte je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jeho problém. Pokud si nejsi vědoma, žes mu šlápla na kuří oko, nenaděláš nic. Nevšímej si ho a komunikaci omez na čistě nezbytné minimum technického rázu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Tak to, ze se mu třeba líbíš, nemusi znamenat, ze se chce rozvádět.
A to, ze blbe kouka, neznamena, ze se mu líbíš.
Jinak jak tu bylo zmineno nade mnou, muze take jit o člověka s urcitou sociální neohrabanosti. Muj muz takhle taky působí na lidi, co moc nezná. I na ty, co zná povrchně. Rikam o nem, ze je takovy muj asocialek, podezřívám ho na nejakou nediagnostikovanou poruchu spektra…do oci se pri hovoru velmi casto lidem nedívá, působí, jak kdyby ho komunikace obtezovala.
Pak si dá tři panáky a je k neudržení ![]()
Ja pid ty jeho štíty pronikla, ani nevim jak, ale je nas takových jen pár.
Příspěvek upraven 22.09.26 v 19:14
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
A možná tak trochu trolíš co. Ne, možná ale určitě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pořád ta stejná písnička. Chtěla jsi číst, jak se mu strašně líbíš a ono se to nepovedlo. Zase
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to možné, aby byl někdo tak blbej, že ani nezaznamená, že jako anonymní se tu objevuje pod stejnou kytkou?
No, já se nedivím, že na ni ten servisák tak blbě čumí, jestli je tak „chytrá“ i v reálném životě. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hezký večer,
Potýkám se s takovou nepříjemností.
Ale není na mě nijak zlý. Řekla bych, že mu ani samota není se mnou příjemná…
Nastoupila jsem v lednu do nové práce, občas se v kanceláři objeví servisák (2×,3× týdně)
Začala jsem zaznamenávat, že je mezi námi zvláštní napětí.
On je dominantní suverén, ale když se se mnou baví, nedokáže se mi pořádně podívat ani do očí, naše konverzace je prkená, s třetí osobou je rozhovor snadnější.
Já jsem běžně milá, ale on na mě někdy kouká od pc jako kdybych mu dlužila peníze.
Nijak mu nenarušuju pracovní povinnosti, ani nijak nekonkuruju.
Začíná mi to dost vrtat hlavou co má za problém…?
Nějaké tipy jak na něj aby ze mě nebyl tak divnej?