Práce na poště - školení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Práce na poště - školení - wtf
Ahoj,
je tu někdo kdo pracuje pracoval na poště? Já ted procházím školením a za mě je to wtf,, skripta velká, program apost… mám kvalitní pocit, že v tom plavu, dá se to zvládnout??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Fialka.088 píše: Více
Kdyby se to nedalo zvládnout, tak na poště nikdo nepracuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jahru píše: Více
Mě skripta. Mě v práci vždycky někdo zkušenější při troše štěstí ukázal základy/„vo co go“ a se zbytkem jsem si musela poradit sama.
Skripta a něco, co se dá nazvat oficiálně školením, je pro mne téměř nepredstavitelne scifi. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zase jedna bytost prací a povinnostmi nepolíbaná, co se hroutí, když se po ní něco chce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@teroonka zase jedna zapskla ** ktera si svoji frustraci vylejva anonymne. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jak anonymně? je tu stejně pod nickem jako ty,
a ono na začátku se ti zdá každá práce nezvládnutelná a těžká, chce to máknout a také zapojit rozum, po čase praxe se pak divíš, co jsi na tom nechápala
Příspěvek upraven 19.09.26 v 14:59
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
to nevím, ale jsi na internetu, a reakce musíš očekávat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A víš, že jsi tady na diskuzním fóru (internetovém) a ne na veřejnosti?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Osobně bychom my dvě nikdy nebyly v situaci, kdy by sis mně stěžovala, že nezvládáš svou práci. Kdyby ano, do očí bych ti řekla, ať neházíš flintu do žita, každý začátek je těžký a nejedna práce vyžaduje zatnout zuby a naučit se rutinní postupy, které ti později budou odsýpat pod rukama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fialka.088 je to jen o zvyku. Apost je naprosto blbuvzdornej
Nechci se kolegů nijak dotknout, ale raketová věda se po nás fakt nepožaduje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit