Pozitivní bílkovina v moči?

4
10.8.17 17:34

Pozit. Bílkovina v moci

Zdravím všechny… Stala se mi taká nemila věc.. V půlce prázdnin jsme byli v jednom kempu, bylo zrovna šíleně horké počasí, a tak jsme se s přítelem každý den koupali v tzv. Laguně (něco jako rybník)… No, poslední 3 dny mě chytla bolest do pochvy… Že začátku to bylo tak nějak přijatelné, říkala jsem si, že taková bolest se mi už stala.. Ale ono se to zhorsovalo… V neděli jsme se vrátili, taťkovi jsem ten den ještě řekla že mě tam bolí, řekl, že je to mocak, tak jsme to začali léčit jak mocak… Ale další den to bolelo mnohem víc, bylo mi na omdlení i na zvracení, a tak jsme jeli na pohotovost. Tak mi zjistili že jsem z té vody chytla nějakou infekci - > pozit. Bílkoviny v moči… Tak mi dali takové pilulky - MACMIROR COMPLEX 500, co se mají zavádět až co nejvíc do pochvy… První noc jsem si to zkusila dát sama, celkem se mi to i podařilo, ale bolelo to a nemohla jsem se hýbat a skoro jsem se nevyspala… Tak na další večer jsem poprosila přítele, jestli by mi to mohl dát on, povedlo se to na jedničku, ale bolelo to jako čert… Včera jsem ho poprosila zase, ale jakmile ho tam začal tlačit, zakrikla jsme na něj ať toho nechá že to hrozně bolí a že tohle doopravdy nezvládnu, začala jsem brečet a měla jsem hodinový záchvat breku :( :(… Nevím co s tím a tu bolest už zažít nechci, jsem z toho špatná celou dobu.. Přála bych si, aby se to dalo léčit jinak než vaginalne ale vím že to asi není úplně možné, ale kdybyste někdo věděli nějaké rady, budu jen rada :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7527
10.8.17 17:54

Pokud jsou takové bolesti tak asi na pohotovost, kam jinam…vem zprávu z té první návštěvy a šup tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
10.8.17 18:12

@medunka23 no asi to bude potřeba, ale bojím se, že mi dají zase pilulky, jen jiné… A mast, která se zavádí pomocí takového nástavce je taky pro mě nesnesitelná bolest :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
10.8.17 18:12

Pokud se to po nasazení léčby zhoršuje, tak jednoduše co nejrychleji znovu k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
10.8.17 18:30

A asi není nějaká jiná metoda léčby než pilulky že? Nebo ta mast

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
10.8.17 18:36
@Veris2 píše:
A asi není nějaká jiná metoda léčby než pilulky že? Nebo ta mast

na toto ti opravdu odpoví pouze LÉKAŘ!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
10.8.17 18:36

@Veris2 Léčba je závislá na tom, jakou berberku chytli. Bílkovina v moči je údaj, podle kterého se nedá absolutně na nic usuzovat. Takže bys měla mít nějaké výsledky výtěrů. Pokud výtěry nedělali, tak by je měli udělat teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
10.8.17 19:43

Rozhodně k doktorovi. Ale můžeš teoreticky teď večer zkusit použít lubrikant než budeš zkoušet zavádět tablety. Já to takhle dělám, když mám kvasinky. Jak je to celé rozhozené a podrážděné, tak to zavádění bolí. Ale většinou jenom chvíli teda :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí