Pozitivní myšlení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pozitivní myšlení
Holky pojďte si popovídat o pozitivním myšlení a přístupu k životu. Zajímalo by mě jak vám to jde. Já jsem momntálně v osobní a partnerské kryzi a pozitivní myšlení mě opouští. Jsem sice od přírody naivní optimista, ale momentálně mi to nějak nejde. Četla jsem knihu Tajemství, snažím se jí držet, ale teď se fakt nedaří ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já jsem optmistický realista
. Potkalo mě to ale až s příchodem jedné ošklivosti. Člověk se to opravdu musí naučit. Jinak by se utrápil a jeho život by neměl smysl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To mě také zajímá, pozitivní myšlení dokáže divy! O čem je přesně ta kniha?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pusť si i ten film, musí tě nabít pozitivní energií, i kdybys nechtěla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem černá kronika, ale ráda bych byla optimistkou
Tak si počkám, co se dozvím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem optimistka a věřím, že naděje umírá poslední, což také vštěpuju odmala synovi, protože ten je jako jeho otec - spíš počítá s horším výsledkem a pak je prý příjemně překvapen
Před Vánocemi jsem dočetla knihu Čtyři dohody a ty čtyři dohody si denně ráno v koupelně zopakuju. Je to „Nehřešte slovem“, „Neberte si nic osobně“, „Nevytvářejte si žádné domněnky“ a „Vždy dělejte vše, jak nejlépe dovedete“. Zdá se to jednoduché, já mám největší problém s dohodou 2 a 3. Doporučuji si knížku přečíst, každá si v tom najde to svoje. Jinak radu na pozitivní myšlení nemám, prostě buďme rády, že jsme na světě, protože žádná nevíme, jak dlouho tu budeme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@betuska.bathory Ty čtyři dohody taky znám, knihu jsem nečetla, jen ty čtyři body. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bimbama píše:
@betuska.bathory Ty čtyři dohody taky znám, knihu jsem nečetla, jen ty čtyři body.
No to ale „musíš“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@betuska.bathory píše:
No to ale „musíš“
Asi bych měla, že?
Ale čtyři dohody si pamatuju… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@betuska.bathory
Mě přijde, že celá kniha je jen nudné omílání dokola těch 4 dohod. Stačí si přečíst obálku. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anairda píše:
@betuska.bathory
Mě přijde, že celá kniha je jen nudné omílání dokola těch 4 dohod. Stačí si přečíst obálku.
Takže jsem dobře udělala nakonec ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anairda píše:
@betuska.bathory
Mě přijde, že celá kniha je jen nudné omílání dokola těch 4 dohod. Stačí si přečíst obálku.
To teda s dovolením nesouhlasím…ona ta kniha je k zamyšlení, člověk si na to čtení musí udělat čas a hlavně mít chuť se poučit a zamyslet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Karleon píše:
Pusť si i ten film, musí tě nabít pozitivní energií, i kdybys nechtěla
To je tohle? http://www.youtube.com/watch?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@betuska.bathory Četla jsem jí 2×, ale pocit pořád stejný, vzala jsem si z toho jenom to, co je napsáno už na obálce… Ale je to možná o tom, že jsem to prostě pochopila už sama v tom širším spektru, nějak jsem to nepotřebovala dovysvětlit. ![]()
O dost zajímavější mi přijde kniha: Jestli to bolí, není to láska. Vyzkoušej jí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit