Pozitivní myšlení

154
18.3.14 08:54

Pozitivní myšlení

Holky pojďte si popovídat o pozitivním myšlení a přístupu k životu. Zajímalo by mě jak vám to jde. Já jsem momntálně v osobní a partnerské kryzi a pozitivní myšlení mě opouští. Jsem sice od přírody naivní optimista, ale momentálně mi to nějak nejde. Četla jsem knihu Tajemství, snažím se jí držet, ale teď se fakt nedaří :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24797
18.3.14 08:55

Tak já jsem zase pesimista, takže si ráda přečtu příspěvky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
18.3.14 09:10

Já jsem optmistický realista :). Potkalo mě to ale až s příchodem jedné ošklivosti. Člověk se to opravdu musí naučit. Jinak by se utrápil a jeho život by neměl smysl :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
18.3.14 09:15

To mě také zajímá, pozitivní myšlení dokáže divy! O čem je přesně ta kniha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
18.3.14 09:20

Pusť si i ten film, musí tě nabít pozitivní energií, i kdybys nechtěla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.14 09:21

Já jsem černá kronika, ale ráda bych byla optimistkou :lol: Tak si počkám, co se dozvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.14 09:26

Já jsem optimistka a věřím, že naděje umírá poslední, což také vštěpuju odmala synovi, protože ten je jako jeho otec - spíš počítá s horším výsledkem a pak je prý příjemně překvapen :-) Před Vánocemi jsem dočetla knihu Čtyři dohody a ty čtyři dohody si denně ráno v koupelně zopakuju. Je to „Nehřešte slovem“, „Neberte si nic osobně“, „Nevytvářejte si žádné domněnky“ a „Vždy dělejte vše, jak nejlépe dovedete“. Zdá se to jednoduché, já mám největší problém s dohodou 2 a 3. Doporučuji si knížku přečíst, každá si v tom najde to svoje. Jinak radu na pozitivní myšlení nemám, prostě buďme rády, že jsme na světě, protože žádná nevíme, jak dlouho tu budeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
18.3.14 09:29

@betuska.bathory Ty čtyři dohody taky znám, knihu jsem nečetla, jen ty čtyři body. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.14 09:30
@bimbama píše:
@betuska.bathory Ty čtyři dohody taky znám, knihu jsem nečetla, jen ty čtyři body. :mrgreen:

No to ale „musíš“ :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
18.3.14 09:32
@betuska.bathory píše:
No to ale „musíš“ :-D

Asi bych měla, že? :mrgreen: Ale čtyři dohody si pamatuju… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
18.3.14 09:35

@betuska.bathory
Mě přijde, že celá kniha je jen nudné omílání dokola těch 4 dohod. Stačí si přečíst obálku. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
18.3.14 09:36
@anairda píše:
@betuska.bathory
Mě přijde, že celá kniha je jen nudné omílání dokola těch 4 dohod. Stačí si přečíst obálku. :lol:

Takže jsem dobře udělala nakonec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.14 09:40
@anairda píše:
@betuska.bathory
Mě přijde, že celá kniha je jen nudné omílání dokola těch 4 dohod. Stačí si přečíst obálku. :lol:

To teda s dovolením nesouhlasím…ona ta kniha je k zamyšlení, člověk si na to čtení musí udělat čas a hlavně mít chuť se poučit a zamyslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
18.3.14 09:41
@Karleon píše:
Pusť si i ten film, musí tě nabít pozitivní energií, i kdybys nechtěla :-D

To je tohle? http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
18.3.14 09:43

@betuska.bathory Četla jsem jí 2×, ale pocit pořád stejný, vzala jsem si z toho jenom to, co je napsáno už na obálce… Ale je to možná o tom, že jsem to prostě pochopila už sama v tom širším spektru, nějak jsem to nepotřebovala dovysvětlit. ;)
O dost zajímavější mi přijde kniha: Jestli to bolí, není to láska. Vyzkoušej jí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat