Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Po sedmi dnech se mi zda taky brzy, nebylo to z jinyho sexu, kdyz ovu nevis? ![]()
Tohle není duch, ale docela regulérní čárka, gratuluji! ![]()
Dost pravděpodobně jsi měla ovulaci dřív. Měsíc po biochemickém je v pohodě, já kdysi otěhotněla hned další měsíc po regulérním potratu (zamlklé těotenství) v 11t, potrat 1. 1., dcera se narodila v říjnu
Takže jop, možné je všechno
Já byla po IVF, ale když to přepočítám, tak jsem měla ducha vidět 8 dní po ovulaci (3.den po vložení 5ti denního embrya), takže to možné je. Držím palce ![]()
Když jsme se v červnu začali snažit o miminko, tak jsem o tom ještě skoro nic nevěděla a testovala jsem se týden po sexu a byla tam čárka. Pak zmizela a těhotná jsem nebyla, je to moc brzy na testování a může to byt zavadějící kvůli té hladině nebo co mi bylo na gyndě vysvětleno. Teď už se snažím testovat až když vynechá MS…Ale přeju ti, aby čárka zůstala a vyšlo to ![]()
@Bubllenka no jestli si to dobře pamatuji, tak tento měsíc proběhl jen jeden sex, manžel pak odjel pracovně do zahraničí
@Sunlight515 děkuji
tak uvidíme. Zrovna ve středu mám jít na preventivku, kde teda stejně nepůjde nic vidět tak jsem zvědavá, jestli třeba aspoň vezmou Hcg 😊 @Thomassss děkuji 😊
@ajoslava No zkusím test ještě za pár dní a snad Ms vynechá ![]()
Pepino testy dělají falešný čárky bohužel pořád. Založila jsem i diskuzi:( posílám foto mých testu když jsem těhotná nebyla.
Zkus jiný test. Nejlépe dr max nebo livsane..i máma test jsou teď špatný ![]()
Tak jen, kdyby se někomu stalo to stejné. Ty pepino testy asi opravdu byly falešné. Dnes očekávám MS, test (jiný) negativní a začíná špinění.
Tzn. Pepino už nikdy ![]()
Ahoj holky.
). A už třetí test duch. Nejdřív mamatest a teď pepino. Vím, že duch není ojedinělá věc, tak mě spíš jen zajímá, měl to taky někdo tak? Týden po sexu už //? (Ovulaci nevím, podle aplikace měla být až před 3 dny - ale tím se neřídím, s dcerou jsem ji měla reálně až o pět dní později, než podle aplikace a od porodu je to podle mě zase jinak.
Mám takové smíšené pocity. Jsem měsíc po biochemickém těhotenství. Ráno jsem se probudila s brutálně citlivými bradavkami (to ani u toho biochem. nebylo), celý den mě píchá v podbříšku. Říkám si, blbost si dělat test, je to týden od sexu teprve (a to jsme si řekli, že si teď od snažení dáme pauzu
Děkuji za vaše zkušenosti