Pozitivní tak brzo?

Anonymní
16.1.23 01:54

Pozitivní tak brzo?

Ahoj holky.
Mám takové smíšené pocity. Jsem měsíc po biochemickém těhotenství. Ráno jsem se probudila s brutálně citlivými bradavkami (to ani u toho biochem. nebylo), celý den mě píchá v podbříšku. Říkám si, blbost si dělat test, je to týden od sexu teprve (a to jsme si řekli, že si teď od snažení dáme pauzu :D ). A už třetí test duch. Nejdřív mamatest a teď pepino. Vím, že duch není ojedinělá věc, tak mě spíš jen zajímá, měl to taky někdo tak? Týden po sexu už //? (Ovulaci nevím, podle aplikace měla být až před 3 dny - ale tím se neřídím, s dcerou jsem ji měla reálně až o pět dní později, než podle aplikace a od porodu je to podle mě zase jinak.
Děkuji za vaše zkušenosti :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2637
16.1.23 03:15

Po sedmi dnech se mi zda taky brzy, nebylo to z jinyho sexu, kdyz ovu nevis? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2671
16.1.23 03:16

Tohle není duch, ale docela regulérní čárka, gratuluji! :kytka:
Dost pravděpodobně jsi měla ovulaci dřív. Měsíc po biochemickém je v pohodě, já kdysi otěhotněla hned další měsíc po regulérním potratu (zamlklé těotenství) v 11t, potrat 1. 1., dcera se narodila v říjnu :D Takže jop, možné je všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
16.1.23 06:36

Já byla po IVF, ale když to přepočítám, tak jsem měla ducha vidět 8 dní po ovulaci (3.den po vložení 5ti denního embrya), takže to možné je. Držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
16.1.23 10:25

Když jsme se v červnu začali snažit o miminko, tak jsem o tom ještě skoro nic nevěděla a testovala jsem se týden po sexu a byla tam čárka. Pak zmizela a těhotná jsem nebyla, je to moc brzy na testování a může to byt zavadějící kvůli té hladině nebo co mi bylo na gyndě vysvětleno. Teď už se snažím testovat až když vynechá MS…Ale přeju ti, aby čárka zůstala a vyšlo to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
16.1.23 10:27

Já to tam vidím a bradavky jsou první signál ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.1.23 11:14

@Bubllenka no jestli si to dobře pamatuji, tak tento měsíc proběhl jen jeden sex, manžel pak odjel pracovně do zahraničí :D @Sunlight515 děkuji :srdce: tak uvidíme. Zrovna ve středu mám jít na preventivku, kde teda stejně nepůjde nic vidět tak jsem zvědavá, jestli třeba aspoň vezmou Hcg 😊 @Thomassss děkuji 😊
@ajoslava No zkusím test ještě za pár dní a snad Ms vynechá :D

• Citovat
  • Upravit
546
19.1.23 13:29

Pepino testy dělají falešný čárky bohužel pořád. Založila jsem i diskuzi:( posílám foto mých testu když jsem těhotná nebyla. :( Zkus jiný test. Nejlépe dr max nebo livsane..i máma test jsou teď špatný :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.23 09:17

Tak jen, kdyby se někomu stalo to stejné. Ty pepino testy asi opravdu byly falešné. Dnes očekávám MS, test (jiný) negativní a začíná špinění.
Tzn. Pepino už nikdy :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí