Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Vidíte tam něco nebo to mám vykoukané?
Mám 2 dny do ms.
Jo vím, že bych měla počkat až po vynechání, ale už se nějakou dobu snažíme a nedalo mi to. ![]()
ja vidim na obou
zkus dalsi test za 2 dny.
Drzim palecky, aby // silily ![]()
Po rozkliknuti a zvetseni jo, ale podle me je to ryska
Testuj, az neprijde ms.
@Le719 píše:
Mám 2 dny do ms.
Jo vím, že bych měla počkat až po vynechání, ale už se nějakou dobu snažíme a nedalo mi to.
Gratuluji k ukázkově negativnímu testu.
Příště testuj až po vynechané menstruaci. Tím, že budeš bláznit zbytečně, tak si štěstí fakt nepřivoláš. Spíš naopak. ![]()
@Le719 píše:
Mám 2 dny do ms.
Jo vím, že bych měla počkat až po vynechání, ale už se nějakou dobu snažíme a nedalo mi to.
Ahojky, na prvnim tt vidim slaboulinkou carku, na druhem nic. Nehazej flintu do zita a zkus za dva dny.
Ja se vcera (4dny do MS) probudila s pocitem, ze jsem tehotna. Udelala jsem si test a tu mini carku jsem videla (vecer se mi tt zdal snehobily), dnes mi to nedalo a udelala jsem si znovu a uz mam krasne viditelnou slabsi carku. Snazime se pul roku od ZT, tak jsem zvedava, zda se mimi tentokrat udrzi ci odejde s MS. Nechtela jsem se testovat pred MS, ptz vim, jak to muze dopadnout, ale vcera ten pocit byl silnejsi, nez ja.
Drzim pesti ![]()
@Le719 vidím na obou fotkách ![]()
Udělej za 2 dny znovu 😊 držím palce.
Když to hodně zvětším tak tam něco pidi vidím. Ale to bych vůbec nebrala v potaz. Udělej test znovu až ti vynechá menstruace.