Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, tak jdu s kůží na trh. 😅
13.1. normálně menstruace. Tento týden od pondělí napřed výtok, který normálně nemám, pak bolest v podbřišku a extrémně citlivá prsa. Když mi i jídlo začalo chutnat jinak, tak jsem si ráno udělala test a tam //.😅
Večer test znovu, čárka tam byla, ale slabší. (Což k večeru je asi normální.)
A teď je to platný a může se to tak brzo ukázat a nebo je možnost, že nějakým třeba vlivem hormonů jsou testy falešně pozitivní. Podle matky je čárka i tak slabá na to, aby se to bralo jako pozitivní..přikládám fotku. 🙈
@Veru97 píše: VíceČárka slabá rozhodně není, to je normální pozitivní test.
@Sonmi Tak nám právě asi začala sranda 😂..antikoncepci neberu, chtěli jsme to nechat na přírodě, když jsem to normálně dostala, tak by mě to ani nenapadlo, ale těch příznaků už bylo dost. Tak děkuji za zkušenost. 😊
@Veru97 píše: Více
Objednej se k doktorovi a uvidíš. Ale ten test je rozhodně pozitivní, to si nenech nakecat opak. Kolikrát tady holky loví na těch testech stíny, že by se čtyři hádali, jestli tam něco je nebo ne, ale tohle je fakt jasné. Přeju hodně štěstí ![]()
Test je pozitivní, predpokladamjze těhotenství bude už z myjuleho cyklu a to krvácení bylo kdoví co..někdy se to tak stane…
@Vladusxx píše: Více
Jako z tohohle cyklu to nebude, ale zas na ten minulej mi to prijde ta carka slaba. Ted uz by mela byt pripadna hladina hcg tak vysoka, ze by mely bejt dalnice. Zvlastni.
@DandátkoP možná že ten test má málo barviva. Já jsem testovala testama in time v posledním těhotenství a s týdenním spozdenim (23dpo) jsem měla stejnou ![]()
@DandátkoP možná byla těhotná déle před ms, potratila a nyní hcg pomalinku odchází. Někomu vychází čárka ještě dlouho…
Asi nezbývá, než testovat za pár dní ![]()
Ještě mne napadá, že mohla mít ovulaci těsně před ms a tak ani “nestihlo” odejít, či při ms (někdy se to tak stane) a spermie už čekaly a otěhotněla někdy těsně před/po nebo během ms…. ![]()
Krásný den poslední ma 15.1 31.1 slabší čárka pozitivní během dne,1.2ranni moc pozorní čárka silnější a dnes z ranní moči požít i již o něco silnější, myslíte ze se opravdu jedná o těhotenství? jinak par dni hodne únava pres den je mi divné od žaludku a mam pocit v podbřišku jako pred m/s kterou mám dostat za 11dni, dnešní testy se začaly hulazovat hned jako kdyz jsem pred 8,5lety čekala dvojcata
15.1mensstruqce a tedka posílám foto dnešních testu jsou tři a pro srovnání z předchozích dnu
Moje zkušenost, měla jsme to samé, nejlepší bylo, že z krevních testů jsem vyšla jako netěhotná. No takže jsme si řekla, že to kašlu, i když mi bylo divné, proč mám duchy na testu 😅 no a za dva týdny ms stále nikde, udělala jsme test a totální dálnice, dneska už byl vidět g. váček. Tak uvidím, ale díky tomu si myslím, že to možné je 😁 držím palce ❤️
@Anonymní píše: Vícedekuji ja dnes zavolala na gyndu a rikam co a jak a on říkal ze je jeste brzo ze mohou bejt testy citlivější ikdyz i dnes byla čárka výraznější ale ze mam počkat zda cca za 10dni nedostanu menses a pak případně testovat a na gyndu pokud to nedostanu tak okolo 20ze drive prý nez v 5tt to nejde videt jinak dneska jsem si jen koupila clearblue s tydnaˇa a vuˇusel negativně tak uvidíme. Vim ze jednoho dne to vyjde
@Mishule728 píše: Více
Tak to opravdu třeba mohlo odcházet předchozí těhotenství. Nebo i vzhledem k příznakům mohla být cysta, některé produkují HCG.
@Mishule728 držím moc palce, my se snažili dlouho, zamlklé těhotenství, nakonec díky mému přesvědčení testy na hormony, které samozřejmě vyšly špatně, nasazení léčby a teď jsem tam kde jsem. Proste někdy je ta cesta těžší a delší, ale pak to stoji za to
a to doslova, protože blijujal amina
bude to dobré
a když to nevyjde, tak budou další šance ![]()