Pozitivní test srpen 26

7
19.8.26 20:12

Pozitivní test srpen 26

Ahoj holky, tak co které taky vyšel pozitivní test?
Jsem těhotná poprvé, tak mě zajímá, kdy máte první kontrolu a jak to zatím snášíte? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17
20.8.26 03:17

@Nell25 Ahoj,já jsem teď 4tt+3,takže na úplném začátku a na první ultrazvuk jdu 28.8.tak jsem zvědavá a nervózní, poněvadž jsem po mimideloznim těhotenství, tak jdu tak brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
20.8.26 07:38

@Denda 123 já jsem 5tt+4 a na kontrolu jdu až 8.9 a příjde mi to nekonečný 🥺.
Neboj, všechno bude v pořádku 🙏🏻.
A před tím si na sobě poznala mimoděložní?
Ja mam furt bolesti břicha jako před menstruaci a píchá mě levý i pravý vaječník a žaludek na vodě 🙈.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5073
20.8.26 07:43

Na 1. kontrolu ideálně 8+ tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
20.8.26 07:48

@vedma007 tak to budu 8tt+2, tak mi to vlastně vychází hezky 😃. Ale je to dlouhy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
20.8.26 11:06

@Nell25 Spinola.jsem a bolelo mě v zádech když jsem.mela.mimodelozni, tak snad je vše tak jak má být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
20.8.26 16:11

8+4, kontrolu už mam za sebou a trápí mě že je mi neskutečně zle už několik týdnů. Šílená nauzea a slabost. :roll: Funguju už několik týdnů v hodně omezeném režimu.

Jinak únava, sem tam nějaké bolesti v oblasti vaječníků a bříška jak se to tam rozpíná. Sem tam špinění.

No zatím je to pro mě snad nejhorší období v životě a to jsem byla v průběhu let asi na 7 různých operacích… Z ničeho mi nikdy nebylo tak dlouho a tak intenzivně zle. Snad se to brzo zlepši…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
20.8.26 20:46

@Marrixie Tyjo, to je mazec a od jakeho tydne ti takhle je? A nezvracíš teda?
Ja tim, ze trpím na reflux a je mi takhle už par měsíců v kuse, tak jsem asi zvykla a umím s tim fungovat, spis ta únava je mazec 🙈
A bolesti / píchání a tahání v podbřišku mam taky je to jako menstruační bolest

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
20.8.26 21:04
@Nell25 píše: Více

Nezvracim, ale je to jako bych měla neustále kocovinu a nikdy nevím co budu další den schopná jíst. Je mi takhle ted čtvrtým týdnem, bohužel mi to začalo hodně brzo. A konec 1. Trimestru v nedohlednu :?

Ano ano, jako ms bolest tak to mám též. (:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
20.8.26 21:24

@Marrixie tak to máme úplně stejně, já už tohle mám 14.dni , co to vim, ale jde mi hlavně o to, abych nezvracela a mohla pracovat 🙈.
Každopádně jim alespoň piškoty a tak, ať není ten žaludek prázdný 🙏🏻.
No tak snad bude co nejdříve lépe 💪🏻 🙏🏻.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
20.8.26 22:11
@Nell25 píše: Více

Snad jo. :roll: Nech si kdyžtak napsat xonveu pokud ještě nemáš. Mě to pomáhá tak střídavě, musím to cyklovat - chvili beru chvili pauza. Ale spoustě lidem to pomůže trvale, minimálně ti to může ulevit. :srdce: je to dražší, doplatek asi 800, ale když je člověku fakt zle tak je to nic. Po prvním prášku jsem se do půl hodiny po 14 dnech konečně normálně najedla. Taky pozoruji že mi dělá dobře studená voda - vyloženě s ledem nebo vodová zmrzlina…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
21.8.26 07:33

@Marrixie ano, slyšela jsem o ní, to je poslední možnost potom, teď je ni dva dny líp (ťuk ťuk) tak doufám, že tomu tak bude i nadále ☺️. A nebude to horší 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
26.8.26 17:17

Holky dnes jsem v 6+1 TT a už po první kontrole poněvadž jsem po 4 císařských řezech a teď po 10 letech opět těhotná. Trošku spinim, Dr mi napsala duphaston a vzala mi HCG, dnes mi volala sestřička, že mám HCG pozitivní, zítra mám další kontrolní ultrazvuk. Tak uvidím, jak jste na tom vy holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
26.8.26 20:17

@Denda 123 tak budeme držet pěsti, ať je zítra vše v pořádku!
Tyjo, toho už máš taky dost zasebou, to bude jízda 💪🏻.
Já stále čekám na svou první kontrolu, mam ji až za 14.dni , což už bych měla být v 8.týdnu … už je to dlouhé a jsem nervózní.
Jinak mi teď bylo líp a dneškem mi začíná být zase špatně 🥺. Jak je tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
26.8.26 21:51
@Denda 123 píše: Více

Taky jsem trochu spinila, naštěstí jsem zrovna měla preventivní prohlídku a dělala mi stěrky. Prý zánět čípku, dostala jsem na to macmiror.

Akorát mi při návštěvě doktorka neřekla že se jedná o vag. Čípky, to jsem zjistila až večer, když mi to přítel přinesl z lékárny. A já už aktuálně beru večer a ráno progesteronovy čípky 8o, tak jsem byla trochu vypsychla co s tím, jestli si to nemůže vzájemně rušit účinek, když to zavedu zároveň. Bohužel moje doktorka úřaduje jen uterky, takže mi neodpovídá.

To mě fakt celkem naštvala protože já jsem předpokládala že to jsou normálně tabletky na polykání, ještě jsem se jí ptala jestli si to nebude vadit s tou xonveou co beru na noc a ona že neee a už ji nenapadlo dovysvětlit to a říct mi jak v kombinaci s tím progesteronem. :roll: Jako co k tomu říct. Moje doktorka je hodna, vstřícná, ale na co se nezeptas, co si nezjistis to ti neřekne.

Napsala jsem dotaz i do svýho CAR, ale zatím bez odezvy.

Ale pohledala jsem na internetech a nakonec jsem došla teda k tomu že nejdříve zavedu jeden a pak s nakym odstupem druhej. :nevim: Jako počítám že si to navzájem sand nevadí, že ten progesteron beru ví, během kontroly jsem jí to zopakovala asi 4× a sama mi ho ještě předepsala na další týdny (původní recepty byly z CAR). Takže to snad bude v pohodě. :mrgreen:

Na UZ mi tam viděla hematom, asi nějaký menší, moc to nekomentovala…tak doufám, že se brzo vstřebá. Kdybyste měly tipy jak to podpořit budu ráda, já nic moc nenašla.

Ale taky jsem viděla prcka jak se tam vrtí, :) to bylo super. :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky