Pozitivní těhotenský test

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7832
27.1.21 21:29
@Jiriiinka píše:
Tak zítra kontrola, tak snad tam už nějaká tečka půjde vidět ❤️️

Wow, to se těšíš vid´. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
27.1.21 21:30

@Taktinevím těším a bojím a doufám, budu teprve 5+1 ale mám za sebou dvakrát nevydařené minulý rok tak proto tak brzy..ale snad tam aspoň nějaká tečka bude a to bude pro mě výhra..protože nikdy předtím se nestihla ani ukázat ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7832
27.1.21 21:38

Hlavně se neboj, je dobře, že jsi připravená na všechno. Doufat můžeš…musíš, protože naděje umírá poslední. Ale já myslím, že JE TO TAM. Když budeš mít chvilku, dej vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
27.1.21 21:42

@Taktinevím děkuji za podporu a určitě se zítra ozvu ☺️️❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.21 22:00

@Jiriiinka já mám úplně stejný pozitivní test, ale bojím se jestli bude něco vidět, a jestli bude vše v pořádku. K Dr jdu až v pondělí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
27.1.21 22:10

@tehulka -2008 a kolikátý týden bys mela byt? Držím palce, aby šlo něco vidět a hlavně zdravíčko ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
27.1.21 22:10
@Jiriiinka píše:
@Taktinevím těším a bojím a doufám, budu teprve 5+1 ale mám za sebou dvakrát nevydařené minulý rok tak proto tak brzy..ale snad tam aspoň nějaká tečka bude a to bude pro mě výhra..protože nikdy předtím se nestihla ani ukázat ☺️️

Ja jsem mela prvni biochemicke, pak dvakrat zamlkle (uz bylo videt srdicko vzdy), pak nevydarene ivf, a kdyz jsem otehotnela prirozene potreti ti muzu rict, ze jsem z toho strachu, ze to nedopadne malinko vysla az po 1.trimestralnim screeningu. Nezbyva nez doufat. Uplne presne vim, jak ti je a chapu te. Ale postupne, jak pujdou dny a tydny, ten strach, ze to nedopadne se bude zmensovat. Dokonce, jak jsem neverila, ze to muze dopadnout dobre zpocatku, rekla jsem chlapovi, ze doufam, ze to odejde, co nejdriv, at to neni v nejakych pozdejsich tydnech :oops: fakt uz jsem jakoby pocitala s tou nejhorsi variantou. A ted mi tu spinka krasnej a skvelej rocni kluk :srdce: drzim ti palce :hug: napsala bych, at se nestesujes, ale vim, ze to moc nejde. Potraty z hlavy vymazat nejdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.21 22:27

@Jiriiinka to nevím. mesicky byli 22.12.2020..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
28.1.21 10:16

Ahoj holky. Tak kontrola za mnou ❤️️ vše vypadá dobře, jsme ještě malinký ale zatím rosteme jak máme, tak doufám že už to tentokrát vyjde ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
28.1.21 10:17

@Mutlice to je šílený čím vším si musí žena projít…tak alespoň že už to vyšlo konečně a moc děkuju za podporu ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7832
28.1.21 11:53
@Jiriiinka píše:
Ahoj holky. Tak kontrola za mnou ❤️️ vše vypadá dobře, jsme ještě malinký ale zatím rosteme jak máme, tak doufám že už to tentokrát vyjde ❤️️

Jů, ty brďo. Tak když budeš hezky odpočívat a hezky jíst a usmívat se, tak bude všechno určitě OK. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
28.1.21 14:00

@Taktinevím věřím v to..jsem na neschopence takže odpočívání půjde hladce a za 14 dní kontrola❤️️☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
28.1.21 17:17

@Jiriiinka
Gratuluji :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
28.1.21 18:31

@Mala A. Děkuju moc ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
30.6.24 20:14

Zdravím prosím potřebuji prosím poradit. Minuly měsíc jsem měla cystu na vaječníku a dostala jsem injekci ta mi pomohla na ni.
Teď jsem měla 21. Dostat MS, ale zpozdila se. Tak jsem si udělala těhotenský test, který ukazuje pozitivitu. Co si prosím myslíte. Nemůže to být zase cysta a ukazovat falešně pozitivní. Nebo jsem teď měla i stres hodně, tak jsem opoždění MS přisuzovala k tomu. Co si prosím myslíte. Test je na první pohled pozitivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí