Poznáte roupy?

Anonymní
2.5.24 17:42

Poznáte roupy?

Ahoj, omlouvám se za foto. Poznáte někdo, zda to jsou roupi? Syn problémy nemá. Já ano, ale u sebe jsem nic takového nenašla, tak jsem,,zkoumala " i jeho vzorek. Sice nevím, kde bychom k nim přišli…ruce myjeme velice často a pořád nosím s sebou vlhčené ubrousky. Já mám svědění, už asi 14 dní. Mastička nepomohla. Jenže já teď nevím, zda problémem jsou hemoroidy, které jsem také měla nebo roupi. Snad jsem nepohoršila fotkou. Zítra se chystám k dr, ale stejně chci předběžně vědět.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
2.5.24 17:43

Fotka

• Citovat
  • Upravit
3039
2.5.24 17:49

Na netu je milion fotek, jak to vypada…mali bili hubeni cervicci…to tvoje foto mi prijde jak rozzvykany popcorn, ale tezko rict, uplne zkoumat to nemam chut

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42111
2.5.24 17:50

Roupa nevidím. Ve stolici je moc často nenajdeš. Jestli máš podezření, tak k lékaři a třeba otisk dle Grahama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11825
2.5.24 17:54

Já bych řekla že tam jsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.24 17:56

@Beruska999999 každá fotka je jiná…

• Citovat
  • Upravit
9038
2.5.24 18:07

Bože, malé bílé červíky si snad s ničím nespleteš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
2.5.24 18:21

Mas je tam jak vysite. Jdi si pro Vermox. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
2.5.24 18:27

Jasné roupy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.24 18:34

@Fee-bee díky, to je hovinko syna :D. Svoje jsem nafotila, tam jsem je nenašla, ale to neznamená, že je taky nemám

• Citovat
  • Upravit
3681
2.5.24 18:42
@Anonymní píše: Více

Hele, kdyz si ho vezmete vsichni, nic tim nezkazite. A po 14 dnech radeji znova, i kdyz mezitim zmizi. Dcera to sveho casu nosila pravidelne z bazenu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3039
2.5.24 19:00

Standarne se prolecuje cela rodina. Mladsi syn to 2× donesl ze skolky, vzdy jsme dostali predpis i pro druheho a doporuceni si zavolat k nasemu doktorovi a nechat predepsat taky. A opakovat po 14 dnech a 14 dnech, zabiji to jen zive, za tech 14 dni se dovylihnou pripadna vajicka a preventivne jeste jednou, kdyby jeste neco prezilo.
Ja to vzdy nasla ve stadiu lezoucich cerviku, hovinka nevim, jak s tim vypadaju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4342
2.5.24 19:52

Jj, donese se to ze skolky a roznese po rodine, taky se nam povedlo… prelecit celou rodinu…
jinak to jsou bili asi 1-1,5mm tlusti asi 1,5cm dlouhy celkem cili cervici, ono netreba tolik zkoumat kdyz se to mrska, tak to proste nestravene jidlo neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.24 20:15

@maminaAJ tak ale tohle se vůbec nehýbalo…

• Citovat
  • Upravit
4342
2.5.24 21:25
@Anonymní píše: Více

bylo nejaky jidlo co by to mohlo udelat takovy bily kousky cehosi?

pac jak pises svedeni muze byt i od hemoroidu (mam taky od porodu deti, vim ze to muze svedit) :think:

jinak roupi jsou nejvic aktivni v noci, u jedne dcery jsme je nasli u zadecku kdyz sla pred spanim na velkou a pak jsme ji utirali zadecek, tenka bila na sirku prstu dlouha mrskajici se vec… nebo pak v nocniku v hnedem vytvoru…

jak zaznamenas pohyb tak je to jasny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+