POZOR bonux active!!!!!!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
720
7.10.08 17:12

POZOR bonux active!!!!!!

Ahoj holky, jsem hrooozně naštvaná. koupila jsem prací prášek bonux active, dnes jsem s ním vyprala, a všechno bílé a světlé prádlo je źabarvené do zelena!!! Zkusila jsem ho nasypat jen tak do vody a ta byla okamžitě modrá 8O .
Pozor na to. Zítra budu volat na zákaznickou linku a jsem zvědavá, co se dozvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
980
8.10.08 17:10

bonux

Niki - ale ona i voda od Arielu je do modra - nejsem si jistá zda to není schválně - aby to opticky projasňovalo prádlo.

No ale pokud jej máš zelený - zkus to šoupnout ven na slunko - třeba se to ještě zachrání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
8.10.08 18:22

Ahoj Niki,
a nemůže být ten prášek z prádla jen špatně vymáchaný? Mně se to dříve taky u některých prášků stávalo. Stačilo jen znova vymáchat a prádlo bylo OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
9.10.08 15:21

už jsem ho zkoušela přeprat. Jen ve vodě, a pak i v jiným prášku, ale je pořád zelený :twisted: .
Ještě zkusím prášek na omylem obarvené prádlo.
Na zákaznickou linku jsem se nedovolala, nikdo to nezvedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
16.11.08 12:06

niki2 - ahoj, mě se to stalo taky, nechápala jsem to a rovnou píšu, že jsem nepřišla na to, co by to mohlo být. Prací prášek byl stejný jako obvykle, byl to Persil 8O , v prádle nic zeleného ani nazelenalého ani nic co ty tu výslendou barvu napodobovalo. Nicméně prádlo zničené. Prostě nechápu proč :roll: :evil: :wink: . Tak se jen přidávám, že nejsi sama :wink: a že to práškem být vůbec nemusí :roll: :( …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
16.11.08 12:06

niki2 - ahoj, mě se to stalo taky, nechápala jsem to a rovnou píšu, že jsem nepřišla na to, co by to mohlo být. Prací prášek byl stejný jako obvykle, byl to Persil 8O , v prádle nic zeleného ani nazelenalého ani nic co ty tu výslendou barvu napodobovalo. Nicméně prádlo zničené. Prostě nechápu proč :roll: :evil: :wink: . Tak se jen přidávám, že nejsi sama :wink: a že to práškem být vůbec nemusí :roll: :( …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
16.11.08 12:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný