Pozor hořlavé

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
111
4.4.17 11:17

Pozor hořlavé

Ahojte holky objednala jsem si z second handu nějaké oblečení pro miminko. A na overalku je vedle značky a velikosti velká červená cedulka kde je napsáno anglicky pozor látka je velmi hořlavá. Vyhněte se požárům. Já chápu že když je overal z polyesteru tak je mi jasné že je hořlavá ale s tímhle jsem se na dětském oblečeni nikde nesetkala. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16070
4.4.17 11:23

@lulinka999 Předně bych z polyesteru miminku nic nekupovala, ale když už ti toto nevadí, tak z ikony si nic nedělej, na západě jsou běžné i ikony, že se nesmí dávat kočka do mikrovlnky apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
4.4.17 11:27

Je to jen bezne varovani; na rucnicich, co ma z tesca, to taky pisou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
4.4.17 11:28

Je to i na některých bavlnenych věcech třeba z nextu ;) výrobce si jisti zadek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
4.4.17 11:29

Zrcadlo
To je overalek do autosedačky a všechny jsou z polyesteru a vnitřek je podšity bavlnou. Nikde jsem jine složeni (lepší) nenašla. Jestli o nečem lepšim víš tak budu rada když jako zkušena matka poradíš;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
4.4.17 11:52

:lol: vezmi bavlnene triko a bez vyzkouset, jak je nehorlave ;)

• Citovat
  • Upravit
3743
4.4.17 11:56

Mám pocit, že je to v Anglii povinnost ze zákona - dát takovou cedulku na oblečení.
Je to pár let, co jsme s mužem diskutovali na toto téma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
4.4.17 12:01

Já tuhle cedulku mám i u nových bavlněných bodyček je to myslím hlavně na věcech z nextu. Prostě to beru tak že v anglii neznají sušičky a šňůry a suší prádlo nad ohništěm :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
4.4.17 12:10

Holky tak diky za od8povedi. hrozně mě tahle cedulka zarazila. Je fakt že dneska se chrání už všude i před nemožnym.
Kamaradka měla kdysi antikoncepci kde jako vedlejsi1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
4.4.17 12:11

Vedlejsi ucinek měla napsane rakovina mužske prostaty :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
4.4.17 12:14

@zrcadlo
Zajimalo by mě co jineho by jyi mi poradila abych nemela overalek do autosedacky z polyesteru vnitrek je ppdsity balvnou. Mas lepsi napady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
4.4.17 12:15
@lulinka999 píše:
@zrcadlo
Zajimalo by mě co jineho by jsi mi poradila abych nemělaa overalek do autosedačkyy z polyesteru vnitřek je podšitý balvnou. Máš lepší nápady?

Promin za preklep pisu z mobilu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16070
4.4.17 12:43
@lulinka999 píše:
Zrcadlo
To je overalek do autosedačky a všechny jsou z polyesteru a vnitřek je podšity bavlnou. Nikde jsem jine složeni (lepší) nenašla. Jestli o nečem lepšim víš tak budu rada když jako zkušena matka poradíš;-)

Tak psala jsi „oblečení pro miminko“, tak pod overálkem v kategorii oblečení pro miminko jsem si samozřejmě nepředstavovala fusak do autosedačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5498
4.4.17 15:13
@Tunrida píše: :lol: vezmi bavlnene triko a bez vyzkouset, jak je nehorlave ;)

Tak zapal bavlnu a polyester a koukej, jakej je v tom rozdíl. Proto se mj. do laboratoří nosí pláště bavlněné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
4.4.17 15:29
@rozand píše:
Tak zapal bavlnu a polyester a koukej, jakej je v tom rozdíl. Proto se mj. do laboratoří nosí pláště bavlněné.

No a je nehořlavá?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí