Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahojte holky objednala jsem si z second handu nějaké oblečení pro miminko. A na overalku je vedle značky a velikosti velká červená cedulka kde je napsáno anglicky pozor látka je velmi hořlavá. Vyhněte se požárům. Já chápu že když je overal z polyesteru tak je mi jasné že je hořlavá ale s tímhle jsem se na dětském oblečeni nikde nesetkala. ![]()
@lulinka999 Předně bych z polyesteru miminku nic nekupovala, ale když už ti toto nevadí, tak z ikony si nic nedělej, na západě jsou běžné i ikony, že se nesmí dávat kočka do mikrovlnky apod.
Je to jen bezne varovani; na rucnicich, co ma z tesca, to taky pisou.
Je to i na některých bavlnenych věcech třeba z nextu
výrobce si jisti zadek
Zrcadlo
To je overalek do autosedačky a všechny jsou z polyesteru a vnitřek je podšity bavlnou. Nikde jsem jine složeni (lepší) nenašla. Jestli o nečem lepšim víš tak budu rada když jako zkušena matka poradíš;-)
Mám pocit, že je to v Anglii povinnost ze zákona - dát takovou cedulku na oblečení.
Je to pár let, co jsme s mužem diskutovali na toto téma.
Já tuhle cedulku mám i u nových bavlněných bodyček je to myslím hlavně na věcech z nextu. Prostě to beru tak že v anglii neznají sušičky a šňůry a suší prádlo nad ohništěm ![]()
Holky tak diky za od8povedi. hrozně mě tahle cedulka zarazila. Je fakt že dneska se chrání už všude i před nemožnym.
Kamaradka měla kdysi antikoncepci kde jako vedlejsi1
@zrcadlo
Zajimalo by mě co jineho by jyi mi poradila abych nemela overalek do autosedacky z polyesteru vnitrek je ppdsity balvnou. Mas lepsi napady
@lulinka999 píše:
@zrcadlo
Zajimalo by mě co jineho by jsi mi poradila abych nemělaa overalek do autosedačkyy z polyesteru vnitřek je podšitý balvnou. Máš lepší nápady?
Promin za preklep pisu z mobilu
@lulinka999 píše:
Zrcadlo
To je overalek do autosedačky a všechny jsou z polyesteru a vnitřek je podšity bavlnou. Nikde jsem jine složeni (lepší) nenašla. Jestli o nečem lepšim víš tak budu rada když jako zkušena matka poradíš;-)
Tak psala jsi „oblečení pro miminko“, tak pod overálkem v kategorii oblečení pro miminko jsem si samozřejmě nepředstavovala fusak do autosedačky.
@Tunrida píše:vezmi bavlnene triko a bez vyzkouset, jak je nehorlave
Tak zapal bavlnu a polyester a koukej, jakej je v tom rozdíl. Proto se mj. do laboratoří nosí pláště bavlněné.
@rozand píše:
Tak zapal bavlnu a polyester a koukej, jakej je v tom rozdíl. Proto se mj. do laboratoří nosí pláště bavlněné.
No a je nehořlavá?