Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Máte někdo chůvičku Motorola MBP 13? nemůžu se rozhodnout jestli tuto nebo Babymoov EasyCare Digital Green, na tuto motorolu jsem nenašla ani recenze. Potřebuji chůvičku která je i na baterky, když budu mít kočárek na balkoně a tam není přístup k elektrice a zúžila jsem výběr právě na tyto dvě. Poradíte?
@mrkvikva
Ahoj, můžu se zeptat jestli to myslíš tak, že i dětská jednotka je na baterie a kde jsi to případně vyčetla. Já jsem našla, že na baterky je jen rodičovská jednotka což mají všechny chůvičky. Jinak na Babymoov EasyCare Digital Green jsem četla špatné recenze. Já mám teda vybranou tuhle: https://chuvicky.heureka.cz/…icka-b-5033/
Má ji i kamarádka a ta si jí hrozně chválí. Na Heurece je na ní hodně recenzí a má 90%.
@sissive jj potřebovala bych aby i dětská byla na baterie. U té motoroly je napsany, že se dá dětská nabít a pak nemusí být v elektrice, oproti dalším typům, které musí být v zásuvce pořád. Mrknu i na tu bravo
@mrkvikva
Aha, tak to jsem v žádném popisku nenašla. No já jsem rozhodnutá asi pro tu Bravo. I se mi u ní líbí ten dosah.