Práce a hlídání dítěte
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
práce a hlídání dítěte
Ahoj
,
mám problém,mám možnost se vrátit do práce jen na poloviční úvazek,ale nemám nikoho kdo by hlídal a na koho se mohu spolehnout,malému je 15 měsíců,rodiče bydlí daleko a na jesle nebo chůvu nemám peníze.Jak ste tohle řešily vy?Prosím poradte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Sehnat si práci, která jde skloubit s tou partnerovou…
Takže u nás je to tak, že oba jedeme na dvanáctky, ale opačné směny… Když je partner v práci, já jsem doma.. A naopak… Vedeme to tak 2 roky, ale je to naprd… Skoro se nevidíme, nikam spolu nechodíme… Musíš si vybrat, co je pro vás teď přednější…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky…taky mám babičky daleko. Ale měla jsem to „štěstí“, že přítel zrovna přišel o práci (firma se stěhovala do jinýho města, tak bylo už půl roku předem jasný, že mu neprodlouží smlouvu), tak novou hledal pouze na noční směny. A povedlo se. Takže v noci pracuje a 4 dopoledne v týdnu hlídá Berunku.
Je mi ale jasné, že ne každý chlap má možnost pracovat jen na noční. Jiné řešení bohužel nemám
. Třeba někdo poradí líp ![]()
- Citovat
- Upravit
Já bych se vracela do stejné práce jako jsem byla před mateřskou,bylo by to jen na přivýdělek a na odpoledne asi od 13-19h.
Manžel je právě od rána do večera v práci,takže na toho se spolehnout nemůžu.
pořád nad tím přemýšlím,nemůžu na nic přijít.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jedině paní na hlídání, pokud se ti to vyplatí
Např. sousedka, kamárádka s malým dítětem, které by se hodil přivýdělek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kecačka píše:
Ahoj,mám problém,mám možnost se vrátit do práce jen na poloviční úvazek,ale nemám nikoho kdo by hlídal a na koho se mohu spolehnout,malému je 15 měsíců,rodiče bydlí daleko a na jesle nebo chůvu nemám peníze.Jak ste tohle řešily vy?Prosím poradte.
Najít levnou chůvu, která se vyplatí. Maminka na mateřské nebo nějaká starší paní v důchodu. ![]()
- Citovat
- Upravit
Kamarádka s podobně starým dítětem. Zaplatíš jí určitě míň než chůvě a ona si přivydělá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit