Práce a inzeráty
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Práce a inzeráty
Zdravím všechny, jdu s takovou asi složitou otázku ale doufám že to pochopíte a že se zde najde někdo kdo tomu aspoň trochu rozumí. Našla jsem inzerát na práci Strážný/ Strážná Olomouci, inzerát byl zveřejněný 11.10.2024. Vystudovala jsem veřejnoprávní školu a tak mě to velmi zaujalo a tak jsem hned aktivně odpověděla na inzerát a poslala jsem jim životopis. Poté jsem sjela úplně dolů na inzerátu a tam jsem si všimla že nástup do práce byl 1.11.2024 ![]()
Teďkons mají tříměsíční nějaké zaškolovaní nebo něco, a tak se chci zeptat jaká je šance že mi odpoví pozitivně, i když už to jakoby začalo. Doufám že jsem to trochu vysvětlila Předem díky za odpovědi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Můžou ti odpovědět kladně pokud třeba nikoho ještě nenašli. Já jsem si hledala novou práci na jaře a kolikrát se mi stalo že byl nástup třeba před měsíce či 2 a ten inzerát jim tam pořád visel a nikoho ještě nepřijali
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud ho nemají ještě stáhnutý tak je šance, že ještě nikoho nevzali.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak vždy je nějaká šance.
Já tedy mám zkušenost spíše s tím, že jsou vyvěšené inzeráty na práci a dávno už ty místa jsou obsazené.. a inzerci nikdo nesundal..
to mne trochu rozčiluje ![]()
- Citovat
- Upravit
@Adelis204 píše: Více
Neznám sice náplň dané pracovní nabídky, ale protože teď pomáhám jednomu pánovi z rodiny hledat pracovní nabídku.
A hledáme právě strážný/strážná, tak tam je většinou náplň 12 hod směny denní, noční a hlídání objektu - pochůzky po areálu. Tedy prac. pozice, kde berou spíše důchodce nebo lidí s OZP.
Někdo kdo vystudoval veřejnoprávní školu mi přijde na takovou pozici škoda.
Ale možná, že tahle nabídka je jen takhle blbě pojmenována, ale nabízí něco lepšího. Jinak jestli se jim nikdo neozval, když inzerát pořád je na netu, tak šanci máš.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Je to stražný věznice, jestli vám to něco říká. Je to v Olomouci, byla jsem tam se školou na praxi, proto mě tato nabídka práce ihned zaujala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ta věznice má určitě kontakty, tak zvedni telefon a zavolej tam!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že máš dost velkou šanci se tam dostat… Podle toho, co jsem slyšel /Vzdálení příbuzní dělají/dělali mnoho let bachaře/, v poslední době dost lidí odchází za jinou prací…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adelis204 @Cenarius také nechápu zakládání diskusí o tak specifickém problému, když stačí zvednout telefon nebo napsat mail
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga Možná jsem to v té zprávě nenapsala dost jasně, ale zasílala jsem jim svůj životopis i s dotazem. Samozřejmě že se zpětné vazby od nich nedočkám hned, proto sem mezitím napsala sem
Pouze mě zajímala zkušenost jiných, co tak slýchám tak každý má jiné zkušenosti s inzeráty o praci. Nevidím v mem dotazu nic špatného ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
aha jo, tak promiň,
no ale beztak se tu moc nic nedozvíš, protože je možné i to, že někoho vzali a inzerát nestáhli - vidím, že ten inzerát dávají pomalu každý měsíc, asi jim tam lidi dlouho nevydrží nebo oni je vyhazují ve zkušebce ![]()
nicméně práce to vypadá zajímavá, když na to máš fyzicky a psychicky, tak ti přeju, aby ti to vyšlo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga No právě toho se obávám, že už někoho vzali a pouze inzerát nestály. To už tady psala jedna paní že s tím má zkušenosti a že jí to docela štve, upřímně se jí nedivím. Nevím co je na tom tak těžkého stáhnout ten inzerát aby pak ti lidé zbytečně nečekali na nějakou jejich odpověď ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adelis204 tak uvidíš, co ti napíšou, jestli napíšou - a třeba ještě nikoho nevzali a máš šanci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit