Přivýdělek bez smlouvy při RD
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@kavenka no jeste kdyz jsme měli všichni schůzi tak říkala ze kdyby někomu hrablo v hlavě a snažil se ji někdo nahlásit ze má všechno zajištěny ze mají i právníka že by jsme nevyhráli..
- Citovat
- Upravit
Nahlásit je, ať už jiných nezneužívají, s výplatoy se rozloužit a do budoucnosti nikdy nebrat práci bez smlouvy, nebo kde se k tobě chovají hrubě. Co jiného? ![]()
- Citovat
- Upravit
@Leontodon otázka je zda to někdo opravdu prošetří?! A zda někoho nepodplatí..
- Citovat
- Upravit
Být tebou strčím donkapsy diktafon a nahraju si jí. Pak jí řeknu, ž pokud okamžitě nezaplatí, tak to zveřejním (klidně budu tvrdit, že jsem si nahrála všechny rozhovory s ní od začátku).
A jakmile bych měla prachy v kapse, tak bych ji udala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Inspektorát práce to vyřeší a žádný právník jim nepomůže. Pindat můžou co chtějí, tady nemají šanci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Bez písemné smlouvy jsi vůbec neměla nastupovat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
No to je minimálně podezřelý.. Potrefena husa nejvíc kejhá. Pokud se moc bojíš, můžeš zkusit ohlásit anonymně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, chtěla bych poradit jak řešit tuhle situaci….
Našla jsem si práci při rodičaku, soukromí pečovatelak dohodli jsme se na tom, že budu chodit občas víkendy. Září jsem se zaučila to byla zrovna sobota v neděli už jsem tam byla sama od rána do večera. Nakonec to byli všechny víkendy až do ted.. kdyz jsem chtěla volno tak první ze není problém, druhý den už volala ze musím dojít že nemůžu mít volno.. (nakonec jsem si ho musela “vydupat”)
Kdyz jsem mela ted poslední směnu a byla jsem tam sama psala jsem do skupinky (kde se píše vlastně všechno co se týče práce ) Že potřebuju s něčím pomoct ze jsem na to sama, dostala jsem servano ze ostatní to zvládají a proč ja ne.. (ve finále jsem si tedy poradila sama) a chvíli na to jsem zas dostala vynadáno ze prej nic nedělám a jen vykuřuju cigaretu za cigaretou, ze to vidí na kameře (kamera je pouze na dvore) ano byla jsem si na dvůr zapálit ale mela jsem uz vše hotové a hned jsem šla zase zpátky …každopádně začala po mě útočit ja ji napsala ze pokud se ji to nelíbí ze nemusím uz chodit, samozřejmě ona me hned odpověděla ze ji nebudu vyhrožovat ze pokud ji nedojdu nedostanu zaplacené, uz se to tam i stalo ze někdo nedostal výplatu, tímhle vyhrožuje pořád. Na moji směně mě vystřídala tedy druhá a ja měla jít dom a odevzdat klíč. Napsala me ze mi nezaplatí po mojim chováním (ale ja opravdu nic špatného neudělala)
Každopádně má otázka je jak postupovat dál abych dostala výplatu za minuly měsíc?
Bohužel smlouvy jsem se taky nedočkala vlastně nikdo tam nema smlouvu pouze jedna. Ostatním jen slibuje a zatím ji nemá nikdo. Dá se s tím něco dělat.?