Práce a rozchod
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše: Více
Myslím si o tom, že je de.bil a ať jde, o nic nepřicházíš. Takové můžeš přehrabovat vidlemi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to je frajer. Místo toho aby tě podpořil… Co s takovým,,chlapem"? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Místo aby byl rád že může mít vedle sebe výrazně mladší kus… No hele asi to nebude parťák do nepohody. Hledej dal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S člověkem, který neunese, že jsi druhý měsíc bez práce, bych nějaký kvalitní vztah neočekávala. Asi bych i uvítala, že sám ten rozchod navrhuje. On dneska ještě neví, že jednou může být bez práce sám. Na tvém místě bych neřešila jeho. Pokud chce takový neperspektivní partner odejít, pro tebe jedině dobře. Pro tebe je důležité, jak to máte s bydlením, zda je pronájem psaný na tebe nebo na něj, kdo u koho bydlí, zda on u tebe nebo ty u něj. Určitě budeš mít nárok na nějaké dávky. Nevím, co obnáší ty zdravotní důvody, protože je asi rozdíl, když dáš výpověď ty nebo ji dostaneš. Snad jsi měla raději jít marodit a najít si práci předtím, nez byl pracovní poměr ukončený. Měla bys možná papír od doktora, že ti ta dosavadní práce zdravotní stav zhoršuje. Pokud jsi chtěla být fér k dosavadnímu zaměstnavateli, uškodila jsi bohužel jen sama sobě. Zbytečně jsi se možná ukvapila a přišla o peníze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tento vztah asi nemá pevný základ, pokud vás přítel tlačí do ultimáta. Podpora a pochopení jsou v těžkých chvílích klíčové – zkuste si otevřeně promluvit o jeho důvodech a o tom, co od vás očekává. Pokud není ochoten podpořit vás teď, možná si zasloužíte někoho, kdo bude stát při vás i v těžkých časech.
- Citovat
- Upravit
Pošli ho dal do oběhu. Není to člověk pro život. A ještě k tomu chlap co vydělává v 37 letech málo… Smutny. Kdy chce začít vydělávat aby mohl založit rodinu…
Pošli tenhle hodně vadný kus jinam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Poslala bych ho pryč hned. Z hlediska kariéy v nejlepším věku a vydělává málo, ty pouze druhý měsíc bez práce, z toho jeden prosinec, kdy to není valné, protože celozávodí dovolené a on se chová takhle?
Jakou práci hledáš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nečekala bych na konec měsíce a rozešla se s ním hned. Takto to působí, že je s tebou jen kvůli penězům, nebo bůhví proč vlastně. A to sam vydelava minimum, jak pises. Rozhodně to není parťák do nepohody a žádná podpora. I kdyby sis našla praci hned, příště se může stát něco jeste horšího a nedočkaš se od něj ničeho. Zajímalo by mě, jaký bude tvůj vztah k němu, až si tu práci najdeš a on s tebou milostivě zůstane
to to jako jen tak zapomeneš? Ve mě by to zůstalo už napořád.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je totálně mimo. Kdyby ses válela na zadku a nechala se živit, neřeknu ani ťuk, ale takhle? To mu někdo z okolí nakukal nějaký životní moudra, ne? Ve 37 by už mohl mít rozum (a důstojný plat
).
S tím prosincem je to dobrá poznámka, prosinec a letní prázdniny moc nábor nejede. Nevěš hlavu a do nového roku bez tupouna, zato se skvělou prací! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsi mladá chytrá žena a věřím, že máš na lepšího muže, co tě bude podporat v dobrém i ve zlém a ne tě ještě takto hnusně vydírat a postavit tě do takové situace, když zrovna máš takové trápení s tou práci. Věřím, že z toho máš velký stres a jsi z toho nešťastná a on ti ještě takto přiloží, ani ve snu by mě to nenapadlo. Hodně nad tím vším přemýšlej. On kdyby přišla další pomyslná překážka, tak víš, že se na něj absolutně nemůžeš spolehnout a to by mi neskutečně vadilo.
- Citovat
- Upravit
Hezky se vybarvil!!!
kyvni mu na to hned, tohle neni ani chlap ani do zivota ![]()
ver ze tohle fakt nechces, a vis to, proto se tu ptas…
tak ANO, tvoje obavy jsou naprosto na miste, tohle neni normalni chovani zraleho jedince
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jaký má teda příjem? Pokud malý tak prostě vidí že to sám neutáhne. Možná to tak nemyslel ale asi nemá na to živit další osobu
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, potřebovala bych názor ostatních.
Jsem nyní bohužel druhý měsíc bez práce. Musela jsem skončit ze zdravotních důvodů. Nyní velmi aktivně hledám novou práci, denně opravdu kontaktuji firmy, zasílám životopisy, opravdu se snažím, bohužel zatím nic.
Věřím, že časem určitě něco výjde. Mám přítele, zatím to zvládáme, rozhodně nejsme o hladu. Má u mě stále finanční podporu (úspory), rozhodně to netáhne sám i když vydělává na dnešní dobu opravdu málo. Nedávno však řekl, že pokud nic nenajdu do konce měsíce, rozejdeme se. Jsem z toho zmatená, na jednu stranu chápu, ale není to pro mě moc psychická podpora v tuhle chvíli. Taky je to pro mě těžké a nejsem někdo, kdo sedí na zadku jen tak, ráda bych už pracovala, jen cokoliv najít. Co si o tom prosím myslíte? Mě je 25 a jemu 37. Děkuji za jakýkoliv názor.